Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa ale emocje aż się wzruszyłam :* z całego serca życzę Ci zdrowego pięknego dzidziusia!!! Trzymam mocno kciuki za tą upragnioną ciąże
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Ach coś mnie dziś ciągnęło wieczorową porą zamiast do wanny to do komputera
NOWA huhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Leć na bety leć do gina leć gdzie się da niech tylko się dobrze wgryza i rozwija! Moja gęba się cieszy od ucha do ucha , kciuki mocno zaciśnięte a Staszek z tej radości to normalnie zaczął się dziś przekręcać na podłodze o 360 stopni Będziecie mieć fajną Wielkanoc w przyszłym rokunowa na dzielni, Malgonia, Cabrera, Aga9090, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny, strasznie to miłe ❤️ Chociaż cholernie boje się zapeszyć! Tzn no widać, ze to ciąża, ale żeby kurcze beta rosła i zagnieździło się gdzie trzeba i w ogóle wszystko było ok, kurde ciężko mi w to uwierzyć, z drugiej strony tak jak do końca nie czułam tego swojego października, ciężko mi jakoś było uwierzyć ze wtedy powiększy nam się rodzina, tak bardzo czuje kwiecień!
Lunaris, Magduullina lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nowa, co ja widzę?! P R Z E C U D O W N A WIADOMOŚĆ! Zaciskam kciuki najmocniej jak się tylko da, żeby tym razem maluszek został z Tobą na całe 9 miesięcy!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 22:56
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Dzięki dziewczyny, Bocianiatko, a Ty niezależnie od planów proponuje dietę olejowo-lukrecjową , naprawdę to musi na ten śluz dobrze działać
Dzisiaj test mocniejszy! 😍.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 06:02
Yoselyn82, StaraczkaNika, Cabrera, szona, Aga9090, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa, gratulacje 😍😍😍😍😍😍
-
nowa na dzielni wrote:Bardzo Wam dziękuje, jeszcze nie śmiałam wrzucać na miesięczny, muszę zrobić betę
Ale jak tylko się potwierdzi to będę tam łazić i głosić, ze wszystkie powinnismy przejść na dietę na olejach, zielonej herbacie i Lukrecji
Ostatnie pytanie i zmykam z Waszego dinusiowego wątku - co to była za dieta! Proszę o wskazówki!
Edit: już doczytałam nie mam pojecia, gdzie kupić lukrecję, ale znajdę ją 💪😆
Na miesięcznym już napisałam - dałaś mi takiego powera i radość wczoraj, jakiej nie miałam od miesiąca. Dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 07:30
-
Dzięki szonka! To było działanie typowo na łagodniejszy śluz, żeby plemnikom było łatwiej przesmyknąć, ale wszystko było jakoś mocniej . Tylko wiesiołek olej, nie tabletki i dużo dosyć, taka łyżka stołowa no do sałatki, lukrecję kupiłam w sklepie ze zdrowa żywnością w proszku + żelki .
Obydwie kreski po wyschnięciu nie wyglądają już tak imponująco ale nie ma co się narzekać, i tak ten widok to spełnienie moich marzeń na ten momentWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 07:46
szona, Cabrera, Niercierpliwa v2.0, Aga9090, Malgonia, Lunaris, Siwulec, Achia, Yoselyn82, Rucola, Lena21, golonat, Kaczorka, Lusesita lubią tę wiadomość
Nowa, wczoraj po powrocie do domu już nie weszłam na forum, a tu taaaaaaakie rzeczy się dzieją!? :o
Gratuluję! I powiem cichutko, że beta musi być wysoka, bo Nordy takie kreski pokazują przy zacnych wartościach (wiem, co mówię, bo w końcu sikałam na nie od bety 6 )
Edit: i jeszcze tak sobie myślę, patrząc na Twoją stopkę, że jesteś przykładem jak to medycyna sobie, a życie sobie Zresztą to samo mam jak myślę np. o naszej KateKum i jej kiepskim AMH, a teraz patrzę na jej synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 09:14
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nowa cudne te kreski- nie czepiaj się! Kiedy na betę idziesz? pytam oczywiście z babskiej ciekawości bo już robię bilans ile tam bety może być?
-
Nowaaaaaaaaa ❤️❤️❤️
Ptaszki mi przyćwierkały żeby wejść na forum bo tu piękne rzeczy się dzieją 😀.
Ogromnie się ciesze Kochana, zaciskam mocno kciuki i po cichutku gratuluje 😘😘😘 niech to będzie najpiękniejsze 9 miesięcy !!!!nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Nowa moje gratulacje ♥️♥️♥️ cudowne wiadomości !!! Mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze i za 9 miesięcy poznasz swoje dzieciątko
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Zrobiłam betę ale dopiero przed chwila wiec pewnie będzie późno, teraz czekam pod gabinetem
Rucola, Malgonia, Siwulec, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań