Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgonia cudny możesz wrzucać takie focie częściej
Malgonia, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, ale dziś jestem kłębkiem nerwów, łez, wymemlanych cycków i wygrzanego różańca.... Nie wiem jak ja dam radę podejść kolejny raz do tego wszystkiego... Nadal jesteśmy w izolatce, na wieczornym obchodzie, powiedzieli, że dają 50/50, także tyle wiem, że nic nie wiem i czekamy..
Mały na widok ludzi zaczyna płakać i kurczowo łapać mnie za szyję, noge, włosy itd. Wieczorem nie dał się wykąpać (musiał być wykąpany przed przejściem na operacyjną i teraz ma złe skojarzenia)... Usypialam go prawie 2h teraz...
Najgorsze, że jeśli okaże się, że o ospa, to potem nie wiadomo kiedy znajdzie się termin na operacje teraz czekaliśmy od czerwca... Do tego starszak zacznie znosić z przedszkola wirusy, ciężko będzie utrzymać młodego zdrowego, bez żadnej infekcji.
Na razie doktor prowadzący trzyma dla nas miejsce na oddziale i nadal wisimy na pierwszym miejscu do operacji... Boże... Znowu to usypianie... Widok tego... Jak tu płacze przerażony i w trzy sekundy nie ma dziecka, odlatujący, jakby... Aj.. nie mogę.... Nie dam rady... Wysiadam psychicznie -
nick nieaktualnyFrez mocno przytulam,bo wiem z jakimi emocjami wiąże sie usypianie dziecka, Wiktor był usypiany i byłam przed zabiegiem i po. On miał wtedy 8 lat ale najgorszy czas był jak sie wybudził on płakał, a ja razem z nim, dla nas były to bardzo trudne chwile . Ściskam Cie mocno i kciukam za Was!
-
Frez najgorsza to ta niepewnosc. Juz byscie mieli to za soba. Tez sie za Was pomodle. Oby Florek przespal noc i rano pojawila sie jakas nowa nadzieja.
-
Malgonia, ależ Tobie pięknie w tej ciąży !!!
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoc była ciężka, Florek przeżywa, ja tak samo.... N obchodzie był jakiś spec od chorób zakaźnych i pow., że na ospę to nie wygląda, że zazwyczaj zmiany są większe i w ciągu doby podchodzą wodą,a tu wody nie widać... Czekamy do jutra co się tu rozwinie. Najprawdopodobniej wieczorem już będzie wiadomo. Nasz lekarz trzyma dalej nam miejsce i też czeka w napięciu, bo mówi, że chciałby operować, bo już i tak swoje przeszliśmy.... Z tym, że ja wiem, że jak się okaże, że ospa to on nie podejmie się operacji. Ten kd zakaźnych mówi, że można operować, bo zagrożenia życia nie ma, jedynie, że te zmiany mogą się mocno rozsiać, ale on rozumie decyzję naszego prowadzącego.
-
Frez biedna jesteś oby okazało się, że Florus zdrowy i można operować.... Niezmiennie trzymam kciuki :*
Malgonia piękny brzuszek 😍
Z ciekawości zapytam ile masz obwodu brzuszka? Mam taki mały projekcik i zbieram dane 😄Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza zes mnie zaskoczyla tym pytaniem. W najszerszym miejscu mam 100cm. Mam badzieje, ze dobrze zmierzylam.
Frez wyplacz sie, Tobie tez wolno.
Dziekuje w imieniu wlasnym i brzucha za mile slowa. Krzywa wyszla mi chyba dobra wiec moge sie dalej tuczyc
Izape_91, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Dzięki MalgonStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Iza, do projekciku dodam Ci, że wg wczorajszego szpitalnego pomiaru mam 100 cm w 31 + 3.
Izape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset dziękuję 😊😊😊 każdy obwod się przyda ! Jak Ty się czujesz dzisiaj??
Malgonia Twoja mała faktycznie idzie zdecydowanie szybciej do przodu w obwodach ale takie cm to sama radość ♥️
Frez jak sytuacja??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 12:58
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Oj tak, to nsjukochansze centymetry choc za kazdym razem jak mam skok (bo brzuch mi rosnie falami) to troche czuje lek jak to bedzie, czy jeszcze mam w czym chodzic itd, ale potem oswajam sie i znow dumnie go wypinam
Reset az sprawdzalam siatki centylowe ile wazy maluch w 31 tygodniu. Paczusia jest juz duza silna dziewczyna i z mala pomoca lekarzy mysle ze jeszcze w brzusiu wytrzyma. Pamietasz jak Bajka lezala? I tez sie wydawalo, ze tyle to nie wytrzyma a mala sie o czasie urodzila.
Frez czytalam na exach, ale czy Ty juz jestes po obchodzie i dalej nic nie wiadomo? -
nick nieaktualnyWypisują nas. To nie ospa. Ale nie ma miejsca na operację ani dziś, ani jutro. Mamy dzwonić w niedzielę do neurochirurga, czy będzie miejsce na poniedziałek.
Nie mam słów, nie mam siły, chce mi się wyć a nie mam już czym.
W poniedziałek pewnie znowu miejsca nie będzie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 10:22
-
nick nieaktualny
-
Malgonia brzusio cudny rosnijcie dalej pieknie
Frez w glowie sie nie miesci! sluzba zdrowia co raz gorsza!! a wy macie tyle stresu i placzu.. ech brak slow! trzymaj sie!Malgonia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️