Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
DZiewczyny, chyba znalazłam pierwszy raz tętno na detektorze! 🤗 już myślałam ze nie znajdę o najechałam pierwszy raz na miejsce, gdzie było słychać na bank bardzo szybkie serce, nie jakieś szumy tylko galop, tętno pokazaywalo jakoś 160? SZybko wyłączyłam z nerwów Jeeee!
reset, Achia, Izape_91, Cabrera, Kaczorka, Yoselyn82, Anna Stesia, Lena21, Ochmanka, Gosiek1993, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:DZiewczyny, chyba znalazłam pierwszy raz tętno na detektorze! 🤗 już myślałam ze nie znajdę o najechałam pierwszy raz na miejsce, gdzie było słychać na bank bardzo szybkie serce, nie jakieś szumy tylko galop, tętno pokazaywalo jakoś 160? SZybko wyłączyłam z nerwów Jeeee!
Wrzucam Wam obiecuje że ostatni test uspokoił mnie po tych plamieniach. bordo już przebija 😍
Aga9090, nowa na dzielni, Achia, Cabrera, Kaczorka, frezyjciada, Yoselyn82, Beti82, Kotowa, by7mistake, Anna Stesia, golonat, Mama_Werki, Ochmanka, sliweczka92, Jedna_z_Wielu, Gosiek1993, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Izuśka jak się dziś czujesz?
Nie dawały mi spokoju te Kiry więc wysmarowalam maila do P. Nie liczę że odpisze, ale może jakimś cudem? Ciągle mnie dręczy ten accofil, boje się że robię za mało. Nie mogę stracić tego groszka...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Wybaczcie, że tak wpadam do Was z ex testerek, ale Iza ja miałam plamienia prawie przez 3 tygodnie z małymi przerwami od pozytywnego testu, a teraz już 22 tc i wszystko ok, wierzę więc mocno, że u Was będzie dobrze trzymam kciuki
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Wybaczcie, że tak wpadam do Was z ex testerek, ale Iza ja miałam plamienia prawie przez 3 tygodnie z małymi przerwami od pozytywnego testu, a teraz już 22 tc i wszystko ok, wierzę więc mocno, że u Was będzie dobrze trzymam kciukiStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Cabrera urodziła! Staś na świecie
Angelika1313, Malgonia, by7mistake, szona, Ochmanka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja mam dzisiaj takie odruchy wymiotne cały czas od rana, ze pierwszy raz nie poszłam do prący. Mam mniej mdłości ale ten odruch jest co raz mocniejszy, mam nadzieje, ze zacznie ciut przechodzić powoli
Izka czekamy na betę2019 początek - strata, 10 tc
O rany, mam nadzieje, że nie będzie mnie trzymało, serio. Chociaż te objawy jednak mi pomagają chyba psychicznie przetrwać ten pierwszy trymestr . Małgon, a jak często używasz i wcześniej używałaś detektora? Kurde najchętniej bym teraz codziennie chwilę podsłuchała ale nie wiem czy powinnam ;P Czy to nie szkodliwe2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
Beta 434♥️♥️♥️
Angelika1313, Malgonia, bazylkove, by7mistake, Aga9090, frezyjciada, nowa na dzielni, Ochmanka, Achia, Kotowa, sliweczka92, Jedna_z_Wielu, Lunaris lubią tę wiadomość
Izunia no cos pieknego dzidzia za nic ma sobie kiry, plamienia i inne takie. Ciocia sle buziaki dla kropeczki.
Nowa ja w sumie mialam szczescie, ze nudnosci mialam do pierwszych w miare regularnych ruchow. Detektor tez dostalam jakos w 18 tygodniu wiec pare razy sprawdzilam, ale slabo mi szlo. Szybciej bylo wypic kawe i poczekac az sie mala ruszy.
Zobaczysz jeszcze ze dwa-trzy tygodnie i zaczniesz dzuc ruchy. Bedziesz sie zastanawiala czy to to czy nie ale bedzie Cie to uspokajac (nawet jesli finalnie okaze sie ze to byly jelita). Tak czy inaczej zobaczysz jak czas przyspieszy.
Ja mam termin za 3 miesiace! Ala dzis wazy rowny kilogramIzape_91, nowa na dzielni, DzulkaJ lubią tę wiadomość
-
Iza,no pięknie rośnie!
Dziewczyny, co mogę zbadać w 7dpo? Będę dzisiaj prawdopodobnie koło labu, wiec wpadłabym zbadać proga i zastanawiam się co jeszcze. Dupek nie wpływa na wynik? Dziś u mnie temp. 36,55 :o niestety nie mam za bardzo się do czego odnieść bo od piątku mialam temperaturę podwyższoną od przeziębienia, ale powątpiewam w ogóle w tą moją owulacjęIzape_91 lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
Przecudnie Iza, wiedziałam że beta będzie wypas!
Frez - właśnie wiem, że pisała, że nie powinno się ogólnie słuchać serca przed 8 tygodniem ciąży (nawet u lekarza). A o detektorze nie wiem właśnie, czy coś mówiła, nie widzę
Malgonia no czas leci jak szalony w cudzych ciążach . Ja muszę przyznać, że odkąd znalazłam tętno i wiem, gdzie jest dzieć, to raz dziennie muszę go znaleźć ;P, potem postaram się tak nie robić, ale przed tymi prenatalnymi po ponad 3 tygodniach od ostatniego USG to jest coś, co daje mi naprawdę mocną wiarę w to, że pasażer tam faktycznie w środku siedzi i ma się dobrze .
Malgonia lubi tę wiadomość
By7 dupek nie wpływa, tylko luteina
Możesz zbadać estradiol jeszcze żeby zobaczyć czy pęcherzyk pękł ładnienowa na dzielni lubi tę wiadomość
nick nieaktualny