Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cheresta niech se w kulki nie leca i rosna jak nalezy. Bo jak cos to beda miec z nami do czynienia
Kcoukam mocno i mam nadzieje, ze znoszenie zastrzykow przyniesie ten oczekiwany efektCheresta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wizyta o 20.30 dopiero ale nie myślę o tym bo mnie stres łapie !!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Hej Kobietki,
Frezku ja brałam globulki w obu ciążach- niestety infekcja to było moje drugie imię szybko pomaga i nie odczuwałam żadnych niedogodnosci ale pamiętaj: barwi wszystko na żółto! Bielizna do wywalenia.
Cheresta trzymam mocno! Ten estradiol to chyba dobry nie? badałam raz w życiu więc szczerze mówiąc nie wiem jaki powinien być.
Iza wspaniale że działasz wyprawkę tego zawsze Ci życzyłam w poniedziałek bedzie ciekawie Kciuki!
Miłego weekendu Kochane, ma być ciepło i przyjemnie wiec pewnie coś fajnego sobie wymyślimy z chłopakami. Póki co muszę cos ugotować i mało że mi się nie chce to jeszcze nie wiem coIzape_91 lubi tę wiadomość
-
No nie ma rewelacji z tym estradiolem, do inseminacji dopuścił mnie jak było ponad 700 na dwa dni przed owu. No ale niby tu do owu jeszcze troszkę więc liczę że jeszcze skoczy
Ja to juz mam ochotę coś kupić, robić wyprawkę. Wiem, głupia jestem😜Ale nic nie kupuje bo nie chce zapeszacLunaris, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Cheresta jak planowaliśmy z Ciastkiem Stasia to kupowałam coś za każdym razem jak były wyprzedaże. Ciastek pytał mnie po co to robię, ze sie katuje tylko bo ciągle się nie udaje. A ja zawzięcie kupowałam bo WIEDZIAŁAM że MUSI SIĘ UDAĆ! Nie dlatego że miałam przeczucie- dlatego że tak bardzo chciałam dziecka, że nie przestałam do póki sie nie udało. Fakt że teraz zalega mi tona różowych ubranek w domu ale dla mnie wiara w działanie czyni połowę sukcesu. Także nie żałuj sobie my trzymamy kciuki abyście dołączyli do grona szczęśliwych rodziców
-
Ja tez kupilam sobie leginsy ciazowe i wszetkue ciuchy kupowalam z miejscem na brzuch
Dzunsy wytarlam do cna, bo przeciez zaraz w ciazy bede. Zaszlam zaraz po tym jak kupilam dwie nowiusie pary super skiny
Dzis kupilam pierwsze biustonosze do karmienia. Dlugo sie wahalam, bo w sumie nie wiem jaki bede miec biust, ale ze wnetrznosci podeszly mi pod zebra i juz pod biustem przestalam sie miescic w cokolwiek (zawsze kupowalam mega pasowane biustonosze) to cos czuje, ze jak znam swoje szczescie to bede miec cycki jak dojna krowa w ciagu miesiaca i nawet sie nie zdaze tymi dzisiejszymi nacieszyc -
Mnie kusi żeby coś kupic już ale jeszcze się nie odważyłam. Chciałam zacząć właśnie od stanika dla siebie bo cycki mi wyskakują ze stanika, myślałam może nad takim miękkim z funkcja karmienia, żeby właśnie nawet jak jeszcze urosną to się zmieściły ale zastanawiałam się, czy obwód pod biustem tez się zmienia? Kurde mam 65, w H&m są od 75 ale może kurna pod cyckami tez potrzebuje więcej miejsca w zapasie? Temat mnie dzisiaj ogólnie przerósł i nic nie kupiłam tez nie wiem totalnie czego się spodziewać po biuście i w ogóle po sylwetce2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyNowa teraz przed ciąża miałam 70 B, na końcówce 90 E, a po porodzie kupiłam w h&m 85 DD (niecałe 2 Mc go nosiłam), a teraz mam 70 D 😅 Także nie przewidzisz jakie będą, bo w poprzednich ciążach też miałam różne.
Pod cyckami będzie potrzebny trochę zapas jak brzuch będzie rosnąć co by nie uwierałoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 20:22
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
To może pójdę w większy obwód faktycznie , ja normalnie miałam 65 C a teraz mam w nim jak ściągnę bluzkę sutki na wierzchu wiec chyba pora coś większego ogarnąć2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Nowa to moj rozmiar sprzed ciazy to 65 D/E zalezy od biustonosza.
Dzis te w HM kupilam 75D i szczerze to nie wiem czy 80 nie byloby lepsze. Niby tyje tylko w brzuchu, ale czesc wnetrznosci uniosla sie nad macice (m.in zoladek mam w okolicy mostka) i zaczynaly mnie dusic te biustonosze. -
nick nieaktualnyJa też kupowałam te do karmienia większe niż zawsze w obwodzie pod biustem. Dopiero teraz jak waga mi zleciała ( ważę 2kg mniej niż przed ciążą) i laktacja się ustabilizowała to widzę, że już cycki też ciut zmalały. Najlepiej kupować na bieżąco, nie na zapas.tak żeby było Wam teraz wygodnie, a potem dobrze wyrwać się na zakupy po porodzie i kupić kolejny stanik oczywiście może nie 3 dni po porodzie, ale jak już chwilka minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 22:24
-
Milion uścisków dla was dziewczyny i bobasków w brzuszkach jak i tych po drugiej stronie .
U nas wszystko w porządku ja już na wychowawczym do końca 2021 r
Troche poczytam co u was choć Reset by stresciła raz dwa
frezyjciada, Lunaris, Achia, Malgonia, Cabrera, Izape_91, Lusesita, summer86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzięki za rady dziewczyny!
Oo, Flower! Hej kochana! 🤗Flowwer lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Malgon czy to nowy suwaczek 🤔
Właśnie się zaczęłam zastanawiać co by było gdybym karmiła skoro już teraz mam rozmiar 75G 😱
Lunaris ja już jakieś 2 lata temu kupiłam w Lidlu taki śliczny różowy komplecik z polaru na jesień, bo tak mi się spodobał i kosztowal tylko 10zl. Ale oddałam po kilku miesiącach siostrze męża bo stwierdziłam, że nam się chyba prędko nie przyda 😕 teraz znowu spodobał mi się komplecik na Boże Narodzenie ale może nam się przydać dopiero za rok 😊 -
Cheresta suwaczli umarly wiec musialam z innej strony zrobic. Juz bylam przywiazana do tamtego ale ten z bobo tez jest super
Flo milo Cie widziecFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlo!!! Buziaki dla Ciebie! Miło Cię widzieć 😘😘😘
Cheresta śniłaś mi się dziś! Z brzuchem, że ledwo żeś człapała i w blond włosach z różowymi końcówkami😄 przyjechaliście oglądać nasze płytki w domu 😂 ależ to był sen😂Cheresta, Flowwer lubią tę wiadomość