Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa na dzielni wrote:Ja obstawiam dziewczynkę u Izy i chłopaka u Cheresty
Co do zastrzykow to u mnie ze znalezieniem faldki tłuszczu naprawdę nie ma problemu 😁 ale i tak co któryś zastrzyk to siniak. I tak według mnie neoparin ma grube igły, z tęsknotą wspominam ovitrelle -
nick nieaktualnyTa jasne! Żadna ze mnie zgadywaczka, ale jakoś ciężko będzie mi się przestawić jak, u Izy okaże się chłopiec 😂 jakoś mi się zakodowało, że to dziewczynka. Natomiast Cheresta to mały bamber na pokładzie. Możliwość pomyłki to 50/50😅 hahaha
Izape_91, Lunaris, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia niestety chyba się nie obędzie u tego lekarza.😭 Ale biorę książkę i muszę wytrwać stres jest.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Czekam i ja! Na świetne informacje i może uda się już określić płeć
Mi się prenatalne bardzo podobały, tak wszystko cudnie było widać, nie mogę się doczekać następnych! No i tego ze emek wreszcie to zobaczy, bo na usg przezcipkowycy nie podchodził a na prenatalne się kurna spóźnił k pod koniec przyszedł, sam tez jest nakręcony żeby wreszcie porządnie zobaczyć ten ekranIzape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa mój za każdym razem ze mną idzie lekarz mu zawsze opowiada co i jak :p najlepiej jak mu pokazuje na tym dużym ekranie usg dziecko i pyta jak sądzi ile już ma, a emek by najchętniej powiedział że pewnie z 15 cm, a miało 1 cm :p
Czekam pod gabinetem już, ale jest opóźnienie. Jedna babka w środku i jedna przede mną. Właśnie lekarz puszczal serduszko, bo było słychać taak glosnoo 👶nowa na dzielni, Kaczorka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Mój tylko na te najbardziej stresujące dla mnie wizyty ze mną chodził, a nie podchodził podczas usg bo stwierdził, ze wystarczy jak jest sobie obok, a platanie się tam we dwójkę między moimi nogami będzie i dla niego i dla lekarza niekomfortowe i ze nie chce mu tam przeszkadzać . Przesadza oczywiście, ale jak się lepiej czuł zostając na krzesełku konsultacyjnym i tylko słuchając, to może lepiej ze sobie tam siedział
Chciał dopiero właśnie przy tych przez brzuch zacząć sobie oglądać , tez jak dziec będzie już taki większy i w bardziej docelowym kształcieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 09:43
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
O! zdążyłam z kciukami
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe jestem! Sorki, ale musiałam coś zjeść bo długo zeszło a mnie już ssalo strasznie. Frez spalonego kotleta zaserwuj mężowi :p
Dzieciątko zdrowe nie wiemy co będzie. Orzech ma 5,5 cm serduszko bije 163 ud/min. Nie chciał za bardzo współpracować i dać się pomierzyc, musiałam trochę pochodzić i go rozruszac, aż w końcu się udało wyskoczył trochę do przodu, bo wcześniej był dzień do tyłu, a teraz jest dzień do przodu. Ryzyka wyszły małe, wszystkie pomiary ma dobre, a więc to co najważniejsze jest dobrzeAchia, Aga9090, frezyjciada, Cheresta, Cheresta, nowa na dzielni, Cabrera, Yoselyn82, Lunaris, Ania_1003, Jedna_z_Wielu, Jedna_z_Wielu, Jedna_z_Wielu, Jedna_z_Wielu, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Iza super, mam nadzieję, że już jesteś spokojniejsza 😊
Aż polubiłam dwa razy 😆 tak mnie cieszy, że Twój maluch rozwija się dobrze IzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 12:31
-
Achia mamy taką fociałke!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 07:50
Cheresta, Achia, nowa na dzielni, Cabrera, Yoselyn82, Malgonia, frezyjciada, Lunaris, Ania_1003, JustynaG lubią tę wiadomość
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%