Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cheresta zobaczysz i nie będziesz chciała przestać patrzeć
Achia termin mam na 30-31 majaAchia, Cheresta, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIza, cudne dziecię 😍 ja tez obstawiam dziewuszke i już widzę te piękne sukienki, które dla niej uszyjesz
Cheresta, u Ciebie dla równowagi obstawiam chłopca
Ps. U nas płeć się pokazała dopiero jakos po 18/19 tc, wiec cierpliwościIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Iza cudowna fotka maluszka, pięknie widać 😃 a przede wszystkim piękna pamiątka
Izape_91 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cudne maleństwo! Teraz niech sobie pięknie dalej rośnie
Ja się zastanawiam, czy na połówkowych robią od razu zdjęcia 3D? Myślałam, ze osobno trzeba się na to przejsc, ale widzę ze dużo osób po połówkowych właśnie wrzuca 3D i piszą jakby to było robione często dodatkowo na tych samych badaniach2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cabrera a jak u Was?? Akurat wtedy będę miała polowkowe 18/19 więc jeszcze 1,5 miesiąca do przeżycia!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Nowa kiedy macie polowkowe??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Cabrera a jak u Was?? Akurat wtedy będę miała polowkowe 18/19 więc jeszcze 1,5 miesiąca do przeżycia!
U nas w porządku, synek jest przekochane i gdyby nie problemy z kp, to byłby stan idealny 😊
Zostawiam mojego szkraba na chwilkę ❤️
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 21:50
Achia, Cheresta, frezyjciada, Izape_91, nowa na dzielni, Lunaris, Yoselyn82, Ania_1003, Malgonia, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape - 27 listopada mam tak w połowie 21 tygodnia
Cabrera prześliczny jest! 😍Izape_91, Cabrera lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cabrera piękny synio♥️ mam nadzieję że z każdym dniem będzie Wam lżej
Nowa to mamy taki sam termin usg, ale będzie emocjinowa na dzielni, Cabrera, Achia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyCabrera cudny ten Twój synek ♥️ a jakie problemy z kp? Jak Aga pisała- wskakuj na ex , może coś pomożemy
Nowa, Izape- to już trzymam kciuki za Wasze wizyty
Nowa- to chyba zależy też od sprzętu jaki ma lekarz..ja na każdej zwykłej wizycie miałam zdjęcie 3DWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 19:21
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Ooooo jak fajnie widzę same słodziaki znowu będę chora na kreski wieczorem dobrze że mam @
Cabrera cudowny synio polecam ex-y mnie dziewczyny bardzo pomogły i chociaż te 3 miesiące pociągnęłam kpi a potem nawet kp trochę.
IZAAAAaaaa gęba mi się haha mam nadzieję że jesteś spokojniejsza po wizycie.
Cheresta WIDZĘ suwaczek i bardzo mnie to cieszy! :*Cabrera, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Cabrera śliczny synuś, synuś mamusi 🥰
Cabrera lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hej co tu taka cisza? Jak ciężarówki?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Feez ja to ciagle mam nadzieje ze polowa zaginionych to juz w pieluchach siedzi.
Ja ogarniam pokoik malej. Jutro emek ma wolne i bedzie dzialal z farbami. Ja sie juz nie moge doczekac jak zaczne ubranka ukladac w szufladach
Musimy jeszcze lozeczko kupic, materacyk itp, ale to na spokojnie nawet jak urodze to maz sam ogarnie. -
Ja cały czas trzymam kciuki za nasze dinki, dopiero sama bylam na liście ostatnich dinkow... Ana teraz będzie jeszcze raz przyjmowała dawkę szczepienia limfocytami męża, bo allo wyszło im na poziomie ok. 30:%po 3 dawkach, a Kargo niestety postanowiła na chwilę zniknąć, bo jest jej ciężko:(Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%