Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCabrera o tak! Tego ja też żałowałam, że nie zdecydowałam się na dostawke! Także Nowa przemyśl to
Cheresta Myślę, że takie głupie myśli miała każda z nas na początku, a w momencie kiedy ta ciąża jest tak bardzo wyczekana, wystarana to nie da ich uniknąć...także kciuki na pokładzie i wierzymy w tego Okruszka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 11:44
-
No wlasnie ja się zastanawiałam nad koszem albo tym łóżeczkiem turystycznym z kinderkrafta sofi, podoba mi się, ze mozna je wziąć do kogoś, do innego pokoju, zrobić z niego kołyskę i potem kojec
Mnie dostawka nie przekonuje ani spanie z dzieckiem bo ja potrafię się strasznie rzucać w nocy , serio, od dziecka potrafię staranować przez sen śpiąca koło mnie osobę, jak się budzę w nocy to potrafię tez być totalnie nie przytomna przez pierwsza chwile, mam bardzo mocny sen. Wiec spanie z maluchem w ogóle nie wchodzi w grę, a i dostawka mnie średnio przekonuje bo na bank bym się obudziła kiedyś z noga w tej dostawce , wole być lekko oddzielona
A my mamy spore mieszkanie, jednopoziomowe ale długie wiec tez widzę to tak, żeby sobie właśnie w ciągu dnia takie łóżeczko łatwo przestawiać do części salonowo-kuchniowej .
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyCheresta, pewnie każda z nas miała takie chwile strachu i zwątpienia (szczególnie przy braku spektakularnych objawów ciążowych).
Ale trzeba wierzyć, ze będzie dobrze ❤️
Przecież z forumowym kciukami musi się udać!!
Za jakieś 10 tygodni powinnaś byś spooojniejsza, jak poczujesz pierwsze kopniaki 😊 -
nick nieaktualny
-
Frelcia! Właśnie ostatnio o Ciebie dopytywałam! Widzę, ze jesteście w środku walki przed starciem? Wielkie kciuki!2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Frelcia! Właśnie ostatnio o Ciebie dopytywałam! Widzę, ze jesteście w środku walki przed starciem? Wielkie kciuki!
Można powiedzieć, że tak. Trochę głowa mi odpuściła i postanowiłam zajrzeć do Was, a tu tyle serduszek! Fajnie, że Wam się udaje. -
Cabrera, wszystko nam idzie tak gładko, że aż trudno uwierzyć! Aż się boję, ale tłumaczę sobie, że to nagroda po stresie staraniowym i ciążowym. Dziecko - odpukać - jest modelem promocyjnym, nie tylko, że nie płacze, ale jeszcze posyła uśmiechy dookoła Śpi w łóżeczku, usypia się sama, a jak się budzi to słucha, co do niej mówię i nawet pozwala wypić ciepłą kawę w łóżku nim zażąda swojego śniadania.
Nawet ja doszłam do siebie fizycznie w tempie, które wszystkich szokuje. Gdyby nie to, że czuję jeszcze przy myciu szwy to nawet zapomniałabym o tym, że w ogóle były (a było sporo:)).
Można mieć za dużo szczęścia na raz?Cabrera lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyFrelcia! 😍 Niech Was św.Józef strzeże! Cieszę się, że jesteś i melduję kciuki na pokładzie!
Nowa ja też tak skupiałam, zanim urodził się mój syn😂 serio,nie raz i mąż oberwał w ciągu nocy. A potem jakoś cudownie się wszystko pozmieniało. Matka ma taki wbudowany tryb nocny pt"czuwanie". I też baaaardzo żałowałam, że nie dałam się namówić na dostawke. Skończyło się tym, że odkrecilismy bok łóżeczka i obniżyliśmy materac do poziomu naszego łóżka.
Cheresta każdy ma takie myśli 😉 to już chyba wpisane jest w naszą naturę... Uspokoisz się względnie! Jak poczujesz ruchy. Postaraj się myśleć pozytywnie :*
Reset-oby Julinek pozostał takim bezobsługowym egzemplarzem już na zawsze -
Frez, to może po urodzeniu dziecka też nabiorę trochę ogłady w łóżku
Reset zazdroszczę, że już masz małą przy sobie! Ja jestem taka ciekawa tego mojego młodego że masakra Bardzo dużo się zastanawiam co to za ananaska nam się udało zmontować po tak długim robieniu2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chodziłam jak głupia po korytarzu przed wizytami do 8 tygodnia bo inaczej bym chyba zemdlała , taka bylam zestresowana . A jeszcze też właśnie przed tymi 2 najbardziej stresującymi wizytami były największe opóźnienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 11:51
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań