Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mały człowiek ma już 7,22 cm widziałam tylko tyle, co mi się udało po skończonym usg na ekranie... Nie dostałam nawet zdjęcia wiem tylko tyle że "termin zgodnie z miesiączka, a serduszko bije". Bez sensu takie usg na NFZ.
frezyjciada, JustynaG, Yoselyn82, Cabrera lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Noo, dokładnie, ja z moich prywatnych wizyt ostatnio też wychodziłam bez zdjęć. Tzn miałam foty ale takie na odwal, potem się zorientowałam, że on je robił bardziej sobie do dokumentacji a mi tylko kopię i był tam bardziej pomiar mojej szyjki macicy niż malucha . Dzisiaj liczę na fajne foty! Już kawał malucha
Mój mam wrażenie że jest już ogromny ;P, połową brzucha mi ruszaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 14:44
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
OJ tak to teraz czekamy na wieści od Nowej♥️Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Jesteśmy po, wszystko super! Zgram w domu fotki z CD i zobaczę czy coś się fajnego udało ustrzelić 🤗. Połówkowe bez uwag, maluch wazy pół kilo, jest zdrowy i cała wizytę ssał kciuk
Achia, Malgonia, Lunaris, Izape_91, Cheresta, Aga9090, JustynaG, Kaczorka, Yoselyn82, Cabrera, frezyjciada lubią tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hej dziewczynki kochane!
Nadrobiłam wreszcie! Niesamowicie niekomputerowa jestem- Stasio ma szał na laptopa i nawet na stół próbuje wchodzić żeby tylko coś wcisnąć. Wieczorem to już twarzą w poduszkę.
Nie mniej jednak: FRELCIU ! cudownie Cię widzieć mimo wszystko. Jeszcze lepszą informacją jest dla mnie to że walczycie dalej. Będziemy czekać z Tobą na bardziej sprzyjający czas dla Waszego maleństwa
Iza, Nowa, Cheresta -strasznie się cieszę że dzieciaczki rozwijają się a serduszka pukają
Nie wiem czy to pocieszające ale powiem Wam że ja w drugiej ciąży celowo chodziłam prywatnie- żeby mieć te piękne zdjęcia, podglądy i być dobrze zaopiekowana... wyszło w sumie jak w NFZ tyle że w kolejkach się nie osiedziałam. Także na prywacie też można się przejechać [zdjęcie mam jedno i to paskudne. 3D w ogóle Pani Dr nie zrobiła bo powiedziała że już za późno -wcześniej nie proponowała, a za takie fotki zapłaciłam.Cóż...]
Nowa co do rozwiązania ze spaniem to ja tak zrobiłam- Kinderkraft 5w1 (kołyska, fotelik i inne tam bajery) i Stasio spał przy naszym łóżku tuż pod moją ręką a jednocześniej ja mogłam się spokojnie wyciągnąć i kręcić. Miałam też poczucie że nie przyzwyczaja się do spania ze mną ( nie wiem czy to w ogóle ma znaczenie- teraz mi bez różnicy ). Potem w dzień mogłam sobie przestawiać dowolnie kołyskę i nie inwestowałam już w bujak. Ja jestem zadowolona i polecam Obecnie Stasio śpi w swoim łóżeczku dostawiony do naszego łóżka ale już w barierkach bo by skubaniec uciekał. Wszystko zależy jak będziesz karmić, jak będzie Ci wygodnie. Wygoda matki wg mnie jest najważniejsza- musimy być wypoczęte żeby potem mieć siłę i energię zajmować sie dzieckiem i domem cały dzień i wszystkie inne wymóżdżone teorie idą w łeb.
Buziaki dla wszystkich, idę nadrabiać ex testerki. Mam nadzieję że już mnie codzienność nie pochłonie na kolejny tydzień.Frelcia__, nowa na dzielni, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Achia wlasnie nic / doslyszalam tylko z łożysko na przedniej ścianie... A szyjke bada przez usg?? Bo ja nigdy nie miałam do tej pory badanej
Lunarisku, ja z prywatnej wizyty zawsze dostaje zdjęcie, i na prantalnych też dostałam takie fajne profilowe Staś ciekawy świata??? może jakiś programista:D
Nowa cudownie że wszystko gra i buczy 500 g too już niezła masa! Czekamy na fociałkeStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Szyjkę tak, przez usg dopochwowe się bada i mierzy ale ja miałam pierwszy raz zmierzoną chyba w 16 tc i teraz będę miała za każdym razem
Lunaris - o widzisz, dzięki za info! No to jakoś pewniej się teraz z tym pomysłem na spanie czuje
Nie fotkach widać za dużo na zdjęciach ale dostaliśmy krótki filmik! Jak otwiera buzie i wkłada do niego kciuk . Wrzucam stopklatke (po lewej główka a na gorze piąstka )). Z wymiarów usg mi za każdym razem wychodzi tak z 5-6 dni później niż suwak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 19:58
Achia, Cheresta, Yoselyn82, Cabrera, Lunaris, Izape_91, Aga9090, frezyjciada, Rucola lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyIza- Nowa już odp jak to z szyjką, ja miałam już jakoś od 10tc mierzoną.. a jak miałam USG przez brzuch, to na fotelu lekarz sprawdzał.
Nowa jakie to sloooodkie!!! A przypomnij prosze, bo sklerozę mam, już wiecie kto tam mieszka u Ciebie w brzuszku?nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Ja mam zawsze najpierw samolot i ręczne badanie, potem leżanka i usg dopochwowe a potem brzuch
Chłopak, kolejny raz potwierdzone i mam nawet zdjęcie pokaźnych jajek wiec już raczej pewnie idziemy w chłopięce ciuszkiAchia, Cabrera, Lunaris, Aga9090, Izape_91 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Nowa cudowny synek i cudowne zdjęcie, piękne do kolekcji. Piękna pamiątka 🤩Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nowa na dzielni, Cabrera, Lunaris, Izape_91 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nowa ale słodziak Możesz zacząć szaleć na wyprzedażach z ciuszkami dla małego
nowa na dzielni lubi tę wiadomość