Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nowa, ale piękny bobasek 😍 rozczulilam się!
Frelcia kciuki mocne! Fajnie, że dalej walczycie. Warto
Poza tym u nas też problem męski z chromatyna i udało się po diecie, a wiem że hba często też się po tym poprawia, może spróbujcie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 12:14
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIza mój Mężuś dobrze się odżywia. Teraz jeszcze zastosowaliśmy nową rzecz jaką jest selekcja plemników. Jest stosowana dopiero od pół roku i będę miała też wlew z osocza. To ostatnia nasza procedura Jesteśmy zapisani jeszcze na AZ a jak nie to pod koniec przyszłego roku idziemy do OA. Chcemy być rodzicami obojętnie czy z brzuszka czy z serduszka. ale kto wie.. Tak sobie wyliczyłam cykle od odstawienia antyków to równo w styczniu wyjdzie mi 37 cs - może będzie szczęśliwy, tak jak u Was
Lunaris, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Kciuki wielkie Frelcia, na pewno jesteście już bardzo blisko swojego szczęścia ! A ja ostatnio liczyłam i znowu zapomniałam, ale też wyszło mi jakoś ok 40 cykli starań2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Frelciu wspaniała jajecznica mam nadzieję że wielu kurczaczków się z niej doczekacie
Bardzo mi się podoba Wasze podejście- pozytywna motywacja to już połowa sukcesu. -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Frelciu wspaniała jajecznica mam nadzieję że wielu kurczaczków się z niej doczekacie
Bardzo mi się podoba Wasze podejście- pozytywna motywacja to już połowa sukcesu.
Wszystko zasługa wielu rozmów i spotkań z psychologiem. Doszło do mnie, że ból na widok comiesięcznej bieli na teście i nieudane ivf są porównywalne do żałoby po stracie. Sama sobie nie poradziłam ale moja cudowna pani psycholog mi pomogła. Teraz już radzę sobie sama z Mężem. Nie warto zostawać samemu z problemem tego kalibru. A może jak głowa się oczyści to i coś się ruszy w naszym temacie. Teraz czekam na 13 żeby zadzwonić do kliniki i dopytać ile się zapłodniło jajuszek.Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia super ,że skorzystaliście z pomocy!
Masz rację, nie warto zostawać samemu z takim problemem. Szkoda, ze wielu ludzi myśli, że korzystanie z pomocy to oznacza od razu, że jest się wariatem czy coś takiego
Bo ostatnio spotkałam się z takim stwierdzeniem
Najważniejsze, że Wam pomogło i się zdecydowaliście
trzymam kciuki i daj znać jak zadzwoniszWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 12:28
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Frelcia super ,że skorzystaliście z pomocy!
Masz rację, nie warto zostawać samemu z takim problemem. Szkoda, ze wielu ludzi myśli, że korzystanie z pomocy to oznacza od razu, że jest się wariatem czy coś takiego
Bo ostatnio spotkałam się z takim stwierdzeniem
Najważniejsze, że Wam pomogło i się zdecydowaliście
trzymam kciuki i daj znać jak zadzwonisz
Na ten moment jest szansa na 9 śnieżynek.frezyjciada, nowa na dzielni, Malgonia, Achia, Yoselyn82, Lunaris, Izape_91, Cabrera, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia cudowne wieści
Wg mnie jeśli ktoś nigdy nie był na terapii to ma błędne wyobrażenie o niej- jak stereotyp panujący w naszym społeczeństwie. Mnie terapia w życiu bardzo wiele dała, nigdy się jej nie wstydziłam i zawsze polecam jeśli widzę że ktoś ma problemy trudne do przeskoczenia samemu. Ponadto- co widać też i na Ovu, czasem łatwiej powiedzieć o swoich problemach komuś obcemu, komuś z boku niż bliskim. Świetna decyzja która zaowocowała tyloma mrozaczkami
Jak to mam w zwyczaju- powiem: " ko-ko jumbo i do przodu!"
Miłego weekendu wszystkim! -
Witam się w 15tc i tym samym 2 trymestrze ja jeszcze nie wierzę!Cheresta dzisiaj się biorę za Twojego Lisa!
Frelcia oby tym razem się udało!frezyjciada, Cheresta, Achia, JustynaG, Malgonia, nowa na dzielni, Lunaris, Ania_1003 lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Cheresta, na śmierć zapomniałam!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spóźnione o całe dwa dni.
Niech ten czas ciąży będzie dla Ciebie bezproblemowym oczekiwaniem na maluszka. Wszystkie przepowiadają Ci synka a ja cały czas myślę o córeczce.
Izape, Wow.To już drugi trymestr. I możesz odetchnąć. Jak ten czas szybko leci,Izape_91, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Ej, wlasnie, wszystkiego najlepszego Cheresta!
I izape gratulacje z okazji wskoczenia w drugi trymestr! Ja zaraz po nowym roku wskakuje w trzeci :-o
Malgon a jak Ty wie w ogóle czujesz, bo zaczyna się taka końcówka torbę masz już spakowaną? Cc dalej aktualne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 12:30
Cheresta lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Justyna, nowa dziękuję bardzo ❤ ja mam już od kilku dni maraton urodzinowy i dziś to już ledwo żyje. A rosół musi się ugotować, bo jeszcze teściowie przychodzą na obiad i koniec gości do świąt 😆 zamierzamy im powiedzieć, do tej pory zwlekalismy (moi rodzice wiedzą od dwóch tygodni) bo ich druga synowa miała poważny wypadek samochodowy. Dwa tygodnie była w śpiączce, więc atmosfera niesprzyjajaca radości z mojej ciąży 😕 ale na szczęście Iza się wzbudziła i wszystko idzie ku dobremu
Iza nie mogę się doczekać mojego liska 🤩 -
Cheresta to ja też się przyłączam do spóźnionych życzeń urodzinowych! Lekkiej ciąży i przyjemnego porodu to już tak na zaś!
Małgonia jak tam u Ciebie??? Nic nie piszesz i trochę się martwię.
Cheresta lubi tę wiadomość
Cheresta ja też dołączę spóźnialskie życzenia- szczęśliwego rozwiązania w terminie. Zdrówka dla Ciebie i maleństwa oraz spełnienia wszelkich marzeń.
Opowiedz jak tam reakcja teściów w wolnej chwili
Iza -będziesz trzymać dziecko na rękach i nadal nie będziesz mogła uwierzyć że to się dzieje na prawdę
Wspaniale że to już ten czas- najlepszy podobno
Nowa zanim się obejrzymy to już będziesz na porodówce!
MAłgonia czyżbyś zaliczyła jakąś niespodziankę andrzejkową?Izape_91, Cheresta, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny