X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2019, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa jaki cudak😍😍😍😍 o mamo!

Frelcia kurde.... Pamiętam o Tobie cały czas ... Trzymam kciuki i mam nadzieję że przed Wami ostatnia prosta

nowa na dzielni, Frelcia__ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. :) 18 jajeczek pobranych. :) niezła jajecznica. 😅🙈

reset, nowa na dzielni, frezyjciada, Kaczorka, Yoselyn82, Cabrera, Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia ja również trzymam kciuki ! Doczytałam ,że transfer odroczony, ale wierzę, że to dlatego, że po prostu tym razem musi się udać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 10:12

Frelcia__ lubi tę wiadomość

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa, ale piękny bobasek 😍 rozczulilam się!
    Frelcia kciuki mocne! Fajnie, że dalej walczycie. Warto :)

Poza tym u nas też problem męski z chromatyna i udało się po diecie, a wiem że hba często też się po tym poprawia, może spróbujcie??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 12:14

nowa na dzielni lubi tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza mój Mężuś dobrze się odżywia. Teraz jeszcze zastosowaliśmy nową rzecz jaką jest selekcja plemników. Jest stosowana dopiero od pół roku i będę miała też wlew z osocza. To ostatnia nasza procedura :) Jesteśmy zapisani jeszcze na AZ a jak nie to pod koniec przyszłego roku idziemy do OA. Chcemy być rodzicami obojętnie czy z brzuszka czy z serduszka. :) ale kto wie.. Tak sobie wyliczyłam cykle od odstawienia antyków to równo w styczniu wyjdzie mi 37 cs - może będzie szczęśliwy, tak jak u Was :)

Lunaris, Cabrera lubią tę wiadomość

• nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki wielkie Frelcia, na pewno jesteście już bardzo blisko swojego szczęścia :)! A ja ostatnio liczyłam i znowu zapomniałam, ale też wyszło mi jakoś ok 40 cykli starań :)

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelciu wspaniała jajecznica <3 mam nadzieję że wielu kurczaczków się z niej doczekacie <3
    Bardzo mi się podoba Wasze podejście- pozytywna motywacja to już połowa sukcesu.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Frelciu wspaniała jajecznica <3 mam nadzieję że wielu kurczaczków się z niej doczekacie <3
    Bardzo mi się podoba Wasze podejście- pozytywna motywacja to już połowa sukcesu.

Wszystko zasługa wielu rozmów i spotkań z psychologiem. Doszło do mnie, że ból na widok comiesięcznej bieli na teście i nieudane ivf są porównywalne do żałoby po stracie. Sama sobie nie poradziłam ale moja cudowna pani psycholog mi pomogła. Teraz już radzę sobie sama z Mężem. :) Nie warto zostawać samemu z problemem tego kalibru. A może jak głowa się oczyści to i coś się ruszy w naszym temacie. :) Teraz czekam na 13 żeby zadzwonić do kliniki i dopytać ile się zapłodniło jajuszek.

Lunaris lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia super ,że skorzystaliście z pomocy!
    Masz rację, nie warto zostawać samemu z takim problemem. Szkoda, ze wielu ludzi myśli, że korzystanie z pomocy to oznacza od razu, że jest się wariatem czy coś takiego
    Bo ostatnio spotkałam się z takim stwierdzeniem :/
    Najważniejsze, że Wam pomogło i się zdecydowaliście :)
    trzymam kciuki i daj znać jak zadzwonisz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 12:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Frelcia super ,że skorzystaliście z pomocy!
    Masz rację, nie warto zostawać samemu z takim problemem. Szkoda, ze wielu ludzi myśli, że korzystanie z pomocy to oznacza od razu, że jest się wariatem czy coś takiego
    Bo ostatnio spotkałam się z takim stwierdzeniem :/
    Najważniejsze, że Wam pomogło i się zdecydowaliście :)
    trzymam kciuki i daj znać jak zadzwonisz :)

Na ten moment jest szansa na 9 śnieżynek. :)

frezyjciada, nowa na dzielni, Malgonia, Achia, Yoselyn82, Lunaris, Izape_91, Cabrera, JustynaG lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2019, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wspaniały wynik!!!❤️

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia cudowne wieści :)
    Wg mnie jeśli ktoś nigdy nie był na terapii to ma błędne wyobrażenie o niej- jak stereotyp panujący w naszym społeczeństwie. Mnie terapia w życiu bardzo wiele dała, nigdy się jej nie wstydziłam i zawsze polecam jeśli widzę że ktoś ma problemy trudne do przeskoczenia samemu. Ponadto- co widać też i na Ovu, czasem łatwiej powiedzieć o swoich problemach komuś obcemu, komuś z boku niż bliskim. Świetna decyzja która zaowocowała tyloma mrozaczkami :) <3
    Jak to mam w zwyczaju- powiem: " ko-ko jumbo i do przodu!" :)

Miłego weekendu wszystkim!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 15tc i tym samym 2 trymestrze :) ja jeszcze nie wierzę!Cheresta dzisiaj się biorę za Twojego Lisa!

Frelcia oby tym razem się udało!

frezyjciada, Cheresta, Achia, JustynaG, Malgonia, nowa na dzielni, Lunaris, Ania_1003 lubią tę wiadomość

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta, na śmierć zapomniałam!
    Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spóźnione o całe dwa dni.
    Niech ten czas ciąży będzie dla Ciebie bezproblemowym oczekiwaniem na maluszka. Wszystkie przepowiadają Ci synka a ja cały czas myślę o córeczce.

Izape, Wow.To już drugi trymestr. I możesz odetchnąć. Jak ten czas szybko leci,

Izape_91, Cheresta lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, wlasnie, wszystkiego najlepszego Cheresta!

I izape gratulacje z okazji wskoczenia w drugi trymestr! Ja zaraz po nowym roku wskakuje w trzeci :-o

Malgon a jak Ty wie w ogóle czujesz, bo zaczyna się taka końcówka :) torbę masz już spakowaną? Cc dalej aktualne? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 12:30

Cheresta lubi tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Cheresta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, nowa dziękuję bardzo ❤ ja mam już od kilku dni maraton urodzinowy i dziś to już ledwo żyje. A rosół musi się ugotować, bo jeszcze teściowie przychodzą na obiad i koniec gości do świąt 😆 zamierzamy im powiedzieć, do tej pory zwlekalismy (moi rodzice wiedzą od dwóch tygodni) bo ich druga synowa miała poważny wypadek samochodowy. Dwa tygodnie była w śpiączce, więc atmosfera niesprzyjajaca radości z mojej ciąży 😕 ale na szczęście Iza się wzbudziła i wszystko idzie ku dobremu
    Iza nie mogę się doczekać mojego liska 🤩

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta 💯💯💯🍰🎂🍹🥂 lat !

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta to ja też się przyłączam do spóźnionych życzeń urodzinowych! Lekkiej ciąży i przyjemnego porodu :) to już tak na zaś!

Małgonia jak tam u Ciebie??? Nic nie piszesz i trochę się martwię.

S3YWp2.png

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta ja też dołączę spóźnialskie życzenia- szczęśliwego rozwiązania w terminie. Zdrówka dla Ciebie i maleństwa oraz spełnienia wszelkich marzeń.
    Opowiedz jak tam reakcja teściów w wolnej chwili :)

Iza -będziesz trzymać dziecko na rękach i nadal nie będziesz mogła uwierzyć że to się dzieje na prawdę <3
    Wspaniale że to już ten czas- najlepszy podobno :)

Nowa zanim się obejrzymy to już będziesz na porodówce! :D

MAłgonia czyżbyś zaliczyła jakąś niespodziankę andrzejkową?

Izape_91, Cheresta, nowa na dzielni lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia żyje, odpoczywa ile może i próbuje nie zabić swojego męża ;) ale jeszcze nie rodzi ;) mam nadzieję że nie będzie mieć mi za złe tą sprzedaż informacji ;)

Izape_91, Lunaris, Achia, Malgonia, JustynaG, nowa na dzielni lubią tę wiadomość

‹‹ 927 928 929 930 931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ