Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia nie martw się, na pewno maluszek rośnie, tym bardziej, że boli Cie macica, to typowy objawy
Dziewczyny ja mam dziś gorszy dzień.. znowu wymioty.. nie mam na nic ochoty wmuszam w siebie bo wtedy mnie mniej mdli... jak m otworzył lodówkę to od samych zapachów porcelana..
Mam trochę spadek formy
A i u mnie wizyta za 3 tyg dopiero czyli 19 styczni, fajnie Flo i Pasiasta ze macie co 2 tyg. Mi kazała przyjść za 4.
Myślę już o prenatalnych i moja gin namawiała mnie na test PappaMalgonia, pasiasta lubią tę wiadomość
-
Olik skoro lekarz kazał przyjsć za 4 tygodnie to znakiem tego Twoja ciąża wg niego przebiega prawidłowo. Gdyby miał jakieś watpliwości to pewnie kazalby przyjsc wczesniej.
-
Malgonia wrote:Olik skoro lekarz kazał przyjsć za 4 tygodnie to znakiem tego Twoja ciąża wg niego przebiega prawidłowo. Gdyby miał jakieś watpliwości to pewnie kazalby przyjsc wczesniej.
-
No i znalazlam info, ze w przedziale 1200-6000 podwaja się w ciągu 4 dni. Ja jestem na granicy więc moze to poprostu chłopak i nie szaleje z betą.
Ale i tak wypije 2 meliskę.mi88, olik321 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:No i znalazlam info, ze w przedziale 1200-6000 podwaja się w ciągu 4 dni. Ja jestem na granicy więc moze to poprostu chłopak i nie szaleje z betą.
Ale i tak wypije 2 meliskę. -
Wiem lepiej mieć objawy niż ich brak, poprostu muszę iść na l4 bo inaczej sie zajadę.
Dziś po pracy poszłam spać koło 16 wstałam o 19.30 z przerwami na porcelanę i teraz tylko szybko wyprasuję i idę dalej spać.
PS przez pomyłkę wyprała swoją bordową sukienka z koszulą eMka ;p
w końcu ma bladoróżową tak jak chciałam hahahahsummer86, malka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Haha.. ja mam stany lekowe jak piore czerwone rzeczy od kiedy zaplataly sie mojej mamie czerwone majtki i zafarbowaly cala biala bieluzne mojego brata na rozowo
A zwolnienie polecam. Jesli tylko masz mozliwosc to nie ma co sie meczyc.olik321 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Flowwer a o której będziesz miała wizyte w czwartek?
Ja sylwestra spędzam sama w domu bo emek ma nockę w pracy, ale nie narzekam bo wyspie się przynajmniej
A co do pizzy to ja pewnie zrobię jutro albo w niedziele taka domowa pizze już mam na nią ochotę
A narazie zjadłam pierogi z kapusta i grzybami mmm pyszne:)
coś na 9.30 ale z kliniki zawsze dzwonią dzień wcześniej. Ja wczoraj obrzerałam się krokierami z grzybami i kapustą chyba mamy podobne smaki wszystko co słone.
pasiasta wrote:Flo! Mam podobne smaki! :* A jak ze słodkim u Ciebie? Bo ja słodyczy nie jem, a pożerałam czekolady i batoniki jak mało kto!
Ja mam wizytę w środę.
Ja to byłam cukrówka a teraz na czekolade czuć nie mogę.
Ogólnie to mówią zabobony że synów będziemy mieć
aiwlys wrote:A jak dziewczyny spędzacie sylwestra w stanie błogosławionym?
Kaczorka wrote:Flowwer - przez Ciebie teraz będę myśleć tylko o pizzy z kurczakiem! :p i o podwójnym serze..
Sylwester - ciekawa jestem jak dotrwamy do północy. Nasza młoda po 20 musi mieć zgaszone światło, dostać cyca i spać przy mamusi..
To chyba będzie typowy bal na białej sali.
Jak długo później śpi ? I raczej pizza na czarnej liście dla mam karmiących
malka wrote:
Flo zazdroszczę pizzy. Ale mi smaka zrobiłaś. Jakoś w ciąży mam smaka na same niezdrowe rzeczy
A my na sylwestra jedziemy na domówkę do przyjaciół pod Wrocław jedziemy już jutro więc pewnie będzie gruba impreza
Ostatnio chyba się starzeje bo nie mam ochoty na takie imprezy.
Acha pizza była pyszna i nawet mdłości nie mamsummer86, olik321, Malgonia, pasiasta, Bajkaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Olik, jakbtm czytała o moim schemacie dnia od października, o 16 powrót z pracy, godzina na ogarniecie spraw codziennych (obiad, zakupy etc.). Od 17 do 19 lub 20 drzemka o ile w ogóle wstanę i nie śpię do samego rana.
Miało przejśc w II trym. - nie przeszło.
Max chyba do końca stycznia dam radę pracować. Niestety osoba, która miała mnie zastąpić jednak nie chce zmieniac zakresu swojej pracy I teraz trochę nie wiem co dalej, ale nie moge się tym martwić.
Malka, pocieszyłas mnie że nie tylko ja mam ochotę na nizdrowe żarcie -
summer86 wrote:
Malka, pocieszyłas mnie że nie tylko ja mam ochotę na niezdrowe żarcie
Ale na deser by zbyć moje wyżuty sumienia zjadłam pomidory z ziołami prowasalskimi i seler naciowy ( uwielbiam ) !!!!
Olik współczuje tych spodkań z porcelanną jak u Agi
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flo ja ogólnie też ostatnio już nie mam ochoty na imprezy. Zwłaszcza, że od roku z emkiem nie pijemy alkoholu i każda impreza około 22 przeradza się w mękę, bo tych gadek po pijaku to już mi się nie chce słuchać ale będą sami najbliźsi przyjaciele więc mam nadzieję, że będzie fajnie
Summer, przed ciążą bardzo dbałam o to co jem. Głównie warzywa, owoce, ryby. Wędlin praktycznie w ogóle nie jadłam. Chleba też bardzo mało. A teraz najchętniej to bym jadła chleb z szynką, pizzę, burgery i FRYTKI mam mega smaka na frytki!
-
Dziewczyny moim najlepszy daniem są tosty z podwójnym serem lub kotlet ale tylko z piersi kurczaka.
Słodycze jak wcześniej pałaszowałam, tak teraz od niechcenia raz na tydzien zjem cukierka.
No i jak każda wymiotująca wszystko co mączne, zatrzymuje trochę mdłości -
Ale kulinarnie na się na noc zrobiło ..ja właśnie wmłuciłam kurczaka gotowanego (którego nigdy nie lubiłam!! O.O) z musztardą.. a teraz do łóżka
Malka zwłaszcza takie z Maca lubiłam z córką w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 22:49
-
Summer, a olik ma rację, nie martw się zastępstwem tylko zmykaj na L4. Musisz odpocząć! Jak to powiedziała moja szefowa: praca to tylko dodatek do życia, nie przejmuj się nią w ogóle, są rzeczy dużo ważniejsze od pracy, a teraz zdecydowanie najważniejsze jest Wasze zdrowie
Ale mi się szefowa trafiłaolik321, Flowwer, summer86, mi88 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Dziewczyny a jecie więcej w ciąży?
Bo mi ostatnio włącza się mucenie.. w sumie zależy od dnia, ale chyba ogólnie jem troche więcej, napewno wieczorem
U mnie to zależy od dnia. Czasem nie mam w ogóle apetytu, a czasem bym jadła cały dzień. Ale ogólnie ogólnie chyba jakoś dużo więcej nie jem, tylko właśnie mam smaka na niezdrowe rzeczy. Więc jak kiedyś na kolację była sałatka tak teraz kanapka z szynką, albo zapiekanki z serem. Wiec pewnie kalorii jest więcej...