Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucola super wyglądasz i fajna pamiątka dla Lewka
Phnappy dołączam do grona nieczujących ruchów. Wieczorem i rano jak leżę to próbuję się na maksa skupić na brzuchu, ale poza swoim tętnem nic więcej nie czujęa tak mi się marzył prezent w postaci ruchów na imieniny.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny udało mi się coś podczytać. Co do historii Eweli bardzo mi szkoda tej matki. Absolutnie nie wolno jej obwiniać. Mój Leo jest mało ruchliwy i tak naprawde co drugi dzień musialabym chodzić na ktg. Nie każde dziecko reaguje na ruch czy jedzenie. Bardzo wspolczuje tej kobiecie
to jest ogromnie przykre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 15:31
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
lamka wrote:Rucola super wyglądasz i fajna pamiątka dla Lewka
Phnappy dołączam do grona nieczujących ruchów. Wieczorem i rano jak leżę to próbuję się na maksa skupić na brzuchu, ale poza swoim tętnem nic więcej nie czujęa tak mi się marzył prezent w postaci ruchów na imieniny.
Hahaha dokładnie - ja leżę i mam wrażenie, że to moje serce aż mi w uszach dudni
Dobra, ogarniam się
Ewela historia strasznaale podobnie myślę, że trzeba o tym pisać żeby ostrzec inne dziewczyny... chociaż nie bardzo sobie wyobrażam co można by zrobić...
Zmieniając temat - kojarzycie może ten bujaczek?
http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-hybrydowa-new-pluszowy-mis-i7334095036.html?fromVariant=6653461689
U nas to będzie podstawa, na pewno chcę elektroniczny, ostatnio bujałam na zwykłym siostrzenicę mojego - i po 10 minutach miałam dosyć
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy nie polecam tego bujaczka... chyba, że chcesz do niego wkładać maluchy tak po 4 miesiącu. Dla noworodzia jest fatalny - wymusza dziwną pozycję, dziecko jest z brodą wciśniętą w klatkę piersiową. Sprzedałam prawie od razu
Phnappy lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:Phnappy nie polecam tego bujaczka... chyba, że chcesz do niego wkładać maluchy tak po 4 miesiącu. Dla noworodzia jest fatalny - wymusza dziwną pozycję, dziecko jest z brodą wciśniętą w klatkę piersiową. Sprzedałam prawie od razu
Dzięki - wezmę pod uwagęa kupiłaś inny?
Dziewczyny wiecie moja Zosia jest z tych leniwych hehe
ogólnie to ja mam wrażenie że ona ma w brzuchu apartament bo nigdzie nie uciska i mam wrażenie że jest wielkości pięści bo w żaden sposób nie czuje napietego brzucha ani nic ale ukrywam że dwa razy dziennie ktg mnie mega uspokaja, co prawda czasem jej dobudzic nie mogę ale widzę że puls jest więc jest ok, i faktycznie strach przed szpitalem nie powinien nas odwodzic od przyjazdu na IP,
Yoselyn gratuluję i mega się cieszę
A tak btw wiecie że dziś się pomyliłam i powiedziałam że jestem w 30tc?! Hehe i taki szok że w sumie to ja jestem w końcówce 31tc że za dwa dni zaczynam 32tc i to oznacza 8 miesiącAchia, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
-
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/393553/s/caretero-loop-hustawka-elektryczna-mint/
ten jest sterowany na pilota, do 12kg (większość jak patrzę do 9kg) + można na usb podłączyć swoją muzykę!
A ja byłam w aptece.. słabo się czułam i oparłam o ścianę. Pan obsługujący poprosil mnie bez kolejki i jaki lament starszych kobiet o mamo..jedna z młodszych powiedziała ze tez jest w ciąży więc mówię to proszę przede mna a ona do mnie, że nie jest taką księżniczką jak ja...
No ręce mi opadłyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 15:45
-
nick nieaktualny
-
Olik ech... jakbyś sama się przed kogoś wepchnęła... Bardzo miło, że pan Cię poprosił bez kolejki, a te wszystkie starsze kobiety mają krótką pamięć, bo pewnie same kiedyś były w ciąży. Ale zachowania drugiej pani w ciąży to już nie rozumiem. A ten jej tekst to poniżej krytyki. Nie każda z nas znosi ciążę tak samo.
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale macie piękne brzuszki
szkoda, że nie ma tu takiej galerii żeby można było w dowolnej chwili do nich wrócić.
Podczytuje Was głownie z telefonu, więc do wszystkiego się teraz nie odniosę, ale na bieżąco śledzę Wasze lost i trzymam kciuki
Luna gratuluję obrony na 5. Jesteś naprawdę silną kobietą. Małe dziecko w domu, problemy z ciążą a Ty jeszcze masz siłę na naukę. Naprawdę Cię podziwiam
Nenusia cieszę się, że pozbyłaś się dziada i z maleństwem wszytsko dobrze. Czekam na relację z prenatalnych
Olik brak słow na zachowanie ludzi w aptece.. a szczególnie tekst tej kobiety w ciąży -
nick nieaktualnyPo wizycie,dalej dziewczynka,waga 294 g,tętno 148, wymiary na tydzień do przodu,fotki nie mam bo nie chciało buźki pokazać heh.
Jeżowa, Tosia2323, Bajkaaa, Nadzieja22, malka, Achia, Phnappy, olik321, agulineczka, Minie Black, Yoselyn82, Amal, lamka, summer86, Luna1993, Angelika83, Aga9090, Kaczorka, KateKum, JustynaG, -Mamunia-, Lunaris, Sarna84, Lusesita, KateHawke, Lena21, Czrna 81, Czrna 81, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik- kurde, nigdy nie przestaną zadziwiac mnie te hisorie
o ile o tych starszych juz sie slyszalo,to tekst tej młodej- tej w ciązy- mnie zszokował. ciekawe czy jak bedzie w 33tc to będzie się czula super i będzie mogla sobie stać w kolejkach..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 16:12
-
Korona poprawiona, lody zeżarte w końcu księżniczce się należy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 16:12
Tosia2323, Minie Black, Nadzieja22, Amal, Karma88, lamka, Bajkaaa, Jeżowa, Aga9090, JustynaG, Lunaris, Sarna84, Lusesita, KateHawke, Lena21, Czrna 81, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane przepraszam, że tak późno ale byliśmy u teściowej..
Więc wita Was mój chłopczyk
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6f9506e27e9.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f018729a31c4.jpg
Kość nosowa 1.7
Trisomia 21 1:3567
Trisomia 18 1:6028
Trisomia 13 <1:20000olik321, Tosia2323, Nadzieja22, malka, Yoselyn82, Minie Black, Amal, pilik, Karma88, lamka, Achia, Bajkaaa, Phnappy, summer86, Luna1993, Kaczorka, blue00, KateKum, JustynaG, Rucola, Lunaris, Malwas, Sarna84, Lusesita, KateHawke, Lena21, Czrna 81, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny