Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Dziewczyny od godziny mam taki tępy ból w prawym boku, ni to brzuch ni to plecy, nie umiem określić... Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie, bo zacznę świrować.
ja mialam coś podobnego tydzień temu. Bardziej bolało jak sie ruszyłam. Wg gin to były więzadła. Bolało w okolicy jajnika i promieniowalo na bok brzucha i plecy.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
U mnie nic nowego się nie dzieje. Biegunka i mdłości trochę się uspokoiły, ale szału nie ma. Ogólnie słaba dość jestem (może dlatego że praktycznie nic nie jadłam) i przespałam większość dnia. Coraz bardziej się zaczynam zastanawiać czy to nie zatrucie czy wirus?
-
Malka a to nie jest absolutnie normalne, ze organizm się oczyszcza tuz przed porodem?
jak dla mnie to na pewno nie wirus
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phnappy wrote:Achia wiem o tym oczywiście...
ale mi wystarczy przeczytać "w ciąży bliźniaczej ruchy wyczuwalne są zazwyczaj wcześniej" i już panika
jestem straszna, wiem przepraszamciągle tylko schizuję
tak się u mnie kończy dzień "home office"... siedzę sama i czekam, że może coś poczuję.
Powiem szczerze, że pewnie gdyby nie belly które już prawie 3 tygodnie temu mi pokazało "już możesz czuć ruchy" to pewnie bym tak nie panikowała.
podzielę się z Wami ciekawostką
Mam problemy z suchością na dole w czasie baraszkowania i wiecie czego używamy ostatnio??
Żelu conceive plushahaha jest idealny
wszelkie lubrykanty są do bani, a tak siup żelik i jest super.
Chyba zbankrutuję, bo one do tanich nie należąi śmiać mi się chce że w ciąży używamy żelu ułatwiającego zapłodnienie
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Olik, księciunio po mamusi
nauczyłas dzisiaj dziecko, jak się w aptece rozpychalas, to masz teraz
Ale genów nie oszukasz !Nadzieja22, Minie Black, Lunaris, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam
Yoselyn ale cudnie!
Blue z gratuluję Ci pięknej córeczki a Nenusi dobrze obdarzonego syneczka
Aga9090, blue00, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Lamka jak się będzie ból nasilać a dodatkowo miałabyś problem z parciem na pęcherz i oddaniem moczu to może być kolka nerkowa. Ja miałam i właśnie tak bym ten ból opisała, tylko właśnie do tego dochodzi parcie na pęcherz i ból się nasila. Oby to nie było to!
Malka mam nadzieje że organizm się oczyszcza. Jutro masz ktg? Ja właśnie w szpitalu czekam, ale przeczuwam że nic się nie zapisze. Wczoraj miałam skurcze, a dzisiaj całkowita cisza...
-
Jakie bierzecie DHA? Mam jeszcze trochę Pregny DHA, ale myślałam o czymś innym. A np Prenatal DHA jest ok?
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:To chyba zależy od lokalizacji łozyska - ja mam w dnie macicy i cośtam czuję już od dawna. Jak jest łożysko z przodu to ruchy dużo później czuć, także nic się nie martw. Jeszcze Ci dokopią we dwójkę
wieeeem to też, ale mój budyniowy ciążowy mózg sobie wymyślą, że mam przecież 2 łożyska, wiec prawdopodobieństwo ze dwa sie tak ulozyly jest małe...
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane