X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia gratulacje syneczka :D dzielny chłop z niego i bogato obdarzony hi hi <3

Czekam już na koleżanki ale jeszcze podczytuję skoro mam chwilkę.

Aga9090, Bobisia lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn Gratuluje Serduszka, Maluszek będzie z każdym dniem co raz to większy i bedzie napawał rodziców dumą :D

Nenusia super że chłopczyk, może Michał? ;-)

Blue a Tobie gratuluje dziewczynki :D takie seksy co były bardziej spodziewałam się chlopka :D

No i dziewczęta Wasze brzuszki wymiatają, uwielbiam je oglądać <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 19:42

Aga9090, Yoselyn82, blue00 lubią tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, ja proponuje Jerzego - od tego św. Jerzego, co to smoki rozgramiał. Twój mały też waleczny i nic mu nie straszne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 19:50

Aga9090, Minie Black, Phnappy, Rucola lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia, napisz co u Ciebie.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia gratuluję zdrowego synka! Jego to już nigdy nic nie ruszy, taki maleńki, a tyle już wygrał <3 Boże, a pomyśleć, że chcieli przerywać ciążę. Jak cudownie, że wszystko poszło w tym kierunku <3 imię Mateusz bardzo mi się podoba i dobrze kojarzy, znam samych fajnych Mateuszów :D

Aga9090, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczyniłam kolejne zakupy w hm dla małej, niestety pajace ze smyka były uszkodzone :(

Olik pamiętam jak pisałaś, że Ci puchną nogi. Mi też strasznie ! Nie wiem co z tym robić, bo aż chodzić nie mogę . Boli od krzyza i całe nogi :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:06

• olik321 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna za dużo zrobić się nie da.. u mnie była duża poprawka jak odstawiłam luteinę
    Generalnie dużo pić wody, leżeć z nogami do góry i zimne prysznice na nogi/ stopy
    To samo co w przypadku żylaków

A jeszcze codziennie wieczorem piję pokrzywę lub melisę z 2 saszetek taki w sumie już zimny napar

Luna1993 lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś stron naprodukowałyście. Miałam problem z nadrabianiem... ale udało się :)

Olik Tekst tej dziewczyny w aptece był słaby. I niby nikomu nie życzy się źle ale jednak odczułabym satysfakcje gdyby choć jeden dzień miała taki, że nie ma siły wstać z łóżka.

Ewela Są historie, które może i trochę straszą ale i tak trzeba o nich mówić. Właśnie po to by nie zbagatelizować.
    Dla przykładu - nie liczę ruchów dziecka ale moja Mała jest całkiem ruchliwa i daje dość często o sobie znać. Ale dzięki tej historii będę bardziej czujna i jeśli będzie spokojniejsza to szybciej zareaguje.

Luna , za tekst "starość to też nie choroba" powinnaś dostać order! Mistrz ciętej riposty. :)

Dziewczyny, Przecudne brzuszki i zdjęcia usg!
    A interpretacja zdjęcia przypomniała mi historię Ani, która pokazała nam zdjęcie swojego synka jak pokazał klejnoty a jej mama tam bodajże buźkę widziała :)

Luna1993, Ania1003, olik321 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ja ze Stasiem kupiłam sobie basen ogrodowy :D siedziałam całe dni, nogi przestały puchnąc :)

olik321 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik dziękuję za rady :* wody dużo pije, a luteiny niestety nie odstawie aż do 34 tc :/ spróbuję prysznice i nogi w górze. I niech emek masuje :D powiem mu, że tak radziłyście ;)

Minie mieszkam w bloku :( chyba że przywiozę z działki i na balkon wstawię :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna zaszalej i wstaw sobie do salonu :-D

Aga9090, Luna1993, Achia, Minie Black, Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, bo może będziecie wiedzieć :)
    Od czasu do czasu mam bóle nadgarstka. Prawdopodobnie z przeciążenia. Nawet jeśli go nie przeciążam to ból czasami się pojawia. Ciężko mi np chwycić czajnik z wodą. Czy znacie jakąś maść którą mogę użyć? Mam w domu dip relif ale ona jest z ibuprofenem i z tego co czytałam jej nie mogą kobiety w ciąży stosować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha może od razu wejdę do akwarium i z rybkami zamieszkam? :D

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, no jasne, przecież z Ciebie to malowana Arielka!

olik321, Luna1993, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna a co to znaczy że pajace były uszkodzone? Tzn przyszło w paczce coś popsutego? Bo kurde mam nadzieję u mnie będzie ok bo ja nie dam rady wymienić :(

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to raczej wieloryb ;)
    Achia nie mam pojęcia, ale jest apap żel czy coś takiego, może to spróbuj ?

Bajka większość była ok, ale niestety 3pak nie bardzo- wystające nitki a w jednym dziura i to spora... Ale odebrałam w sklepie i emek właśnie zwrócił, zwrot kasy od razu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:42

• Melevis Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy kupilam Babybjorn, aczkolwiek wiem, że cena może skutecznie odstraszyć.

Malka jak dla mnie już za chwileczkę, już za momencik ;)

Nenusia gratuluję chłopaka, Twoja (Wasza!) historia jest niesamowita! <3

Rucola piękny brzuszek! A po miniaturce myślałam, że to prawdziwa papuga :D

Aga9090, malka, Rucola lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • pilik Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia spróbuj amolem, jak nie będzie działać to przeszłabym się do lekarza. Ja mam problem z nadgarstki i drętwieniem palców, ale tak od tygodnia jakiegoś, gin powiedziała żeby się uzbroić w cierpliwość bo po porodzie powinno mijać, ale u Ciebie za daleko do porodu jak na takie podejście...!

U mnie na ktg cisza, nic się nie dzieje. Muszę się pogodzić że mała będzie z lipca. Póki co wpadłam w hormonalną depresje, nie umiem przestać ryczeć. Mam nadzieje że do jutra się ogarnę...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik- tylko że ja to miałam już przed ciążą. Taka moja uroda niestety. Przez to przestałam chodzić na wspinaczkę bo jak trafiałam na okres bólu to normalnie odpadalam od ściany :/
    W domu mam Amol to najpierw tym spróbuję. Dzięki :) a jak nie zadziała to sprawdzę co piszą w ulotce Apap żel.

Wypłacz się. Płacz oczyszcza. Potem będzie lepiej <3 i może mała stwierdzi że jednak wyjdzie w czerwcu ;) śpij dobrze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, amol podobno dobry na wszystko :) oby pomógł. A apap to powinien być paracetamol

Pilik kochana wyplacz się, to pomaga. Jutro rano będzie lepiej, a może faktycznie mała nagle zmieni zdanie i jeszcze zdąży w czerwcu? Nigdy nie wiadomo. Tule mocno :*

‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ