Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenusia gratulacje syneczka
dzielny chłop z niego i bogato obdarzony hi hi
Czekam już na koleżanki ale jeszcze podczytuję skoro mam chwilkę.Aga9090, Bobisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn Gratuluje Serduszka, Maluszek będzie z każdym dniem co raz to większy i bedzie napawał rodziców dumą
Nenusia super że chłopczyk, może Michał?
Blue a Tobie gratuluje dziewczynkitakie seksy co były bardziej spodziewałam się chlopka
No i dziewczęta Wasze brzuszki wymiatają, uwielbiam je oglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 19:42
Aga9090, Yoselyn82, blue00 lubią tę wiadomość
-
Aga, ja proponuje Jerzego - od tego św. Jerzego, co to smoki rozgramiał. Twój mały też waleczny i nic mu nie straszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 19:50
Aga9090, Minie Black, Phnappy, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nenusia gratuluję zdrowego synka! Jego to już nigdy nic nie ruszy, taki maleńki, a tyle już wygrał
Boże, a pomyśleć, że chcieli przerywać ciążę. Jak cudownie, że wszystko poszło w tym kierunku
imię Mateusz bardzo mi się podoba i dobrze kojarzy, znam samych fajnych Mateuszów
Aga9090, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczyniłam kolejne zakupy w hm dla małej, niestety pajace ze smyka były uszkodzone
Olik pamiętam jak pisałaś, że Ci puchną nogi. Mi też strasznie ! Nie wiem co z tym robić, bo aż chodzić nie mogę . Boli od krzyza i całe nogiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:06
-
Luna za dużo zrobić się nie da.. u mnie była duża poprawka jak odstawiłam luteinę
Generalnie dużo pić wody, leżeć z nogami do góry i zimne prysznice na nogi/ stopy
To samo co w przypadku żylaków
A jeszcze codziennie wieczorem piję pokrzywę lub melisę z 2 saszetek taki w sumie już zimny naparLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Ale dziś stron naprodukowałyście. Miałam problem z nadrabianiem... ale udało się
Olik Tekst tej dziewczyny w aptece był słaby. I niby nikomu nie życzy się źle ale jednak odczułabym satysfakcje gdyby choć jeden dzień miała taki, że nie ma siły wstać z łóżka.
Ewela Są historie, które może i trochę straszą ale i tak trzeba o nich mówić. Właśnie po to by nie zbagatelizować.
Dla przykładu - nie liczę ruchów dziecka ale moja Mała jest całkiem ruchliwa i daje dość często o sobie znać. Ale dzięki tej historii będę bardziej czujna i jeśli będzie spokojniejsza to szybciej zareaguje.
Luna , za tekst "starość to też nie choroba" powinnaś dostać order! Mistrz ciętej riposty.
Dziewczyny, Przecudne brzuszki i zdjęcia usg!
A interpretacja zdjęcia przypomniała mi historię Ani, która pokazała nam zdjęcie swojego synka jak pokazał klejnoty a jej mama tam bodajże buźkę widziałaLuna1993, Ania1003, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlik dziękuję za rady :* wody dużo pije, a luteiny niestety nie odstawie aż do 34 tc
spróbuję prysznice i nogi w górze. I niech emek masuje
powiem mu, że tak radziłyście
Minie mieszkam w blokuchyba że przywiozę z działki i na balkon wstawię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie, bo może będziecie wiedzieć
Od czasu do czasu mam bóle nadgarstka. Prawdopodobnie z przeciążenia. Nawet jeśli go nie przeciążam to ból czasami się pojawia. Ciężko mi np chwycić czajnik z wodą. Czy znacie jakąś maść którą mogę użyć? Mam w domu dip relif ale ona jest z ibuprofenem i z tego co czytałam jej nie mogą kobiety w ciąży stosować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz to raczej wieloryb
Achia nie mam pojęcia, ale jest apap żel czy coś takiego, może to spróbuj ?
Bajka większość była ok, ale niestety 3pak nie bardzo- wystające nitki a w jednym dziura i to spora... Ale odebrałam w sklepie i emek właśnie zwrócił, zwrot kasy od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:42
-
Phnappy kupilam Babybjorn, aczkolwiek wiem, że cena może skutecznie odstraszyć.
Malka jak dla mnie już za chwileczkę, już za momencik
Nenusia gratuluję chłopaka, Twoja (Wasza!) historia jest niesamowita!
Rucola piękny brzuszek! A po miniaturce myślałam, że to prawdziwa papugaAga9090, malka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Achia spróbuj amolem, jak nie będzie działać to przeszłabym się do lekarza. Ja mam problem z nadgarstki i drętwieniem palców, ale tak od tygodnia jakiegoś, gin powiedziała żeby się uzbroić w cierpliwość bo po porodzie powinno mijać, ale u Ciebie za daleko do porodu jak na takie podejście...!
U mnie na ktg cisza, nic się nie dzieje. Muszę się pogodzić że mała będzie z lipca. Póki co wpadłam w hormonalną depresje, nie umiem przestać ryczeć. Mam nadzieje że do jutra się ogarnę... -
nick nieaktualnyPilik- tylko że ja to miałam już przed ciążą. Taka moja uroda niestety. Przez to przestałam chodzić na wspinaczkę bo jak trafiałam na okres bólu to normalnie odpadalam od ściany
W domu mam Amol to najpierw tym spróbuję. Dziękia jak nie zadziała to sprawdzę co piszą w ulotce Apap żel.
Wypłacz się. Płacz oczyszcza. Potem będzie lepieji może mała stwierdzi że jednak wyjdzie w czerwcu
śpij dobrze!
-
nick nieaktualnyFaktycznie, amol podobno dobry na wszystko
oby pomógł. A apap to powinien być paracetamol
Pilik kochana wyplacz się, to pomaga. Jutro rano będzie lepiej, a może faktycznie mała nagle zmieni zdanie i jeszcze zdąży w czerwcu? Nigdy nie wiadomo. Tule mocno :*