Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga super! Bardzo się cieszę
jeszcze to badziewie niech się okaże zupełnie niegrozne i będziesz mogła ba sto procent cieszyć się ciąża
Pilik rozumiem, fajnie że tata pozwala Ci się tak cieszy malutką, już niedługo będzie ją tulić razem w domu
Malka ja też miałam 3 razy podawana oksytocyne jednej nocy, zop nie pomógł na bóle, także wiem co przeszłaś. Jesteś mogą silna babką ! Gratuluję Ci kochana raz jeszcze :*
Justyna, Olik, Lamka dajcie znać po wizytachAga9090 lubi tę wiadomość
-
A kiedy ma być? No u mnie w ciąży standardowo torbiel, tym razem dosyć mała ok. 4cm. W pierwszej chyba 8×4 miałam, w drugiej prawie 6cm. Przynajmniej wiem od czego mnie ta lewa strona boli czasem, bo dzidzior zagnieździł się z prawej strony i z tej praktycznie nic nie czuję
Aa nie wyłapałam, że oprócz Lamki, wizytę ma Olik i Justyna - kciuki z wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 11:41
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:A kiedy ma być? No u mnie w ciąży standardowo torbiel, tym razem dosyć mała ok. 4cm. W pierwszej chyba 8×4 miałam, w drugiej prawie 6cm. Przynajmniej wiem od czego mnie ta lewa strona boli czasem, bo dzidzior zagnieździł się z prawej strony i z tej praktycznie nic nie czuję
Za tydzień mam dzwonić czy już są.. -
Aga9090 wrote:Oby szybko dziadostwo sobie poszło..
Za tydzień mam dzwonić czy już są..
To daj koniecznie znać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pilik, z tą wyciągnietą piastką (poryczałam się na widok tych śladów po wkłuciach) i tym przybraniu głowy, Twoja mała kogoś mi przypomina:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0d01a5eb1a4.jpg
Na pierwszy rzut oka wiadać, ze to twardzielka
Długieeego kangurowania!
Malka jakie ta Fela ma ustecka do wycałowaniaŚliczności!
Aga super, że PAPP-a dobra - Twój mały to prawdziwy wojownik.
Nadzieja też miałam 4 cm torbiel na początku ciąży - to była torbiel ciałka żółtego i zniknęła sama do 11 tc.Aga9090, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuje pomocy dla mojej koleżanki która stara się latami o dzidziusia bujając się po zwykłych ginekologach. Chciałabym polecić jej jakaś klinikę niepłodności a najlepiej konkretnych lekarzy. Jesteśmy z dolnośląskiego ale ona jest chętna żeby jechać dalej. Potrzebny lekarz który zleci konkretne badania a nie powie żeby się wyluzowali i jechali na wakacje. W grę wchodzi też in vitro.
PS: przepraszam że tak nagle z dupySzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
nick nieaktualnyEwcia spróbuj u Fabijańskiego lub Siejkowskiego z Wrocławia.
Tarzaniątko jest piękne, ułożone jest buzią do łożyska i nóżkami w dół, głaskało się po brzuszku podczas badania. Szyjka 4,75cm
Zdjęcie mam tylko szyjki.Aga9090, Achia, Luna1993, Bajkaaa, StaraczkaNika, E_w_c_i_a, Nadzieja22, olik321, Minie Black, blue00, Flowwer, Tosia2323, Jeżowa, Angelika83, KateHawke, Rucola, Emiilka, -Mamunia-, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieciaki macie cudowne! Załapałam się na zdjęcia!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyAchia wrote:A ja mam takie pytanko do"zimowych" dziewczyn- w czym kładłyście/ będziecie kłaść dzieci spać? Jeśli będą spać w łóżeczku. W sensie teraz mówią że bez kołderki itp więc jakiś otulacz? Śpiworek?
-
Malka, wspolczuje bolu, mi rozwarcie z 4 do 10 cm zrobiło się w 20 min takze wiem co czulas. Ja pozniej jeszcze godzine parlam.
A co do hemoglobiny to pis soki z burakow itp zeby Co podskoczyla bo samo zelazo moze slabo dzialac. Lezalam na sali z dziewczyna ktora tez miala problem z lozyskien i faszerowali ja zelazem ale nic sie nie poprawialo, dopiero jak litrami pila soki i rodzice jeszcze jej wątrobke przywiezli -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:A ja mam takie pytanko do"zimowych" dziewczyn- w czym kładłyście/ będziecie kłaść dzieci spać? Jeśli będą spać w łóżeczku. W sensie teraz mówią że bez kołderki itp więc jakiś otulacz? Śpiworek?
A śpiworek chyba cieplejszy i wygodny - można sobie w środku nogami wierzgać
Kołderki i kocyki odpadają - bałabym się, że zsunie sobie na pyszczek. -
nick nieaktualny