Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia - polecam śpiworki z Lidla
są super miękkie i wygodne. I cenowo również wygrywają.
Obecnie ich nie ma, ale myślę, że na jesień znów się pojawią. Rok temu we wrześniu były.
No i na początek to chyba rożek najlepszy, bo w śpiworku maluszek się topi.
My na śpiworek przeszliśmy, jak Alutka miała 1.5 miesiąca.
Kołderki nie używamy do teraz..
Malka - piękna Fela i piękne zdjęcia! -
Malka współczuje bólu, jesteś bardzo dzielną mamusią. Ale widok Felci pewnie wszystko Ci wynagrodził.
U nas po wizycie nijak, dowiedziałam się tylko, że mały ma tętno 140 ( przyłożyli mi detektor) i że szyjka trzyma ( badana na samolocie). Także tego
No ale chodzę tam bo mam teraz cały pakiet badań do przyjęcia do szpitala darmowy i od 37 tc raz w tygodniu ktgEmiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia śpiworka jeszcze nie szyłam, ale może sobie poradzę.
Olik pewnie, badania darmowe piechotą nie chodzą.
A ja jestem zła na tę szkołę rodzenia, we wtorek napisałam maila, żeby mieć na piśmie, że jestem na liście i nie dostałam odpowiedzi. Nie chcę znowu dzwonić...
I trochę kiszka z tym połowkowym, bo nie zapisali mnie do sonokardu tylko do luxmedowskiej ginki, która ma słabe opinie. Będę jeszcze chyba kombinować. -
nick nieaktualnyDziewczyny!
Jest akcja- można wysłać męża, siostrę, koleżankę, siebie oczywiście też. Dziś się dowiedziałam a u nas już była ale to nic. Szkoda tylko że tak mało o tym mówią- że jest i można się przebadać...
http://m.poradnikzdrowie.pl/aktualnosci/bezplatne-badanie-znamion-w-calej-polsce-wyprzedz-czerniaka-wpadnij-do-raktracka_46770.html -
E_w_c_i_a wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy dla mojej koleżanki która stara się latami o dzidziusia bujając się po zwykłych ginekologach. Chciałabym polecić jej jakaś klinikę niepłodności a najlepiej konkretnych lekarzy. Jesteśmy z dolnośląskiego ale ona jest chętna żeby jechać dalej. Potrzebny lekarz który zleci konkretne badania a nie powie żeby się wyluzowali i jechali na wakacje. W grę wchodzi też in vitro.
PS: przepraszam że tak nagle z dupy
Wiesz sama jak przeszłam wielu ale polecam Martę Paligę ( ciekawe czy można pisać tak oficjalnie przez ustawe nazwiska) przyjmuje tylko w Provita katowice i dzięki jej mój synek rośnie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nenusia gratuluję wyniku yeraz czekamy na histo.
Lamka szyjka piękna ! Ale oszczędzaj siętarzaniątko jeszcze musi zostać 20 tyg
Aga9090, lamka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nika na każdym możliwym zdjęciu nóżek i raczek no i oczywiście stopki i dłonie pokłute
teraz już lepiej bo ma tylko dwa wklocia i dwa czujniki więc jedna rączka „wolna”. Taki wojownik! Pocieszam się, że taki maluszek nic nie będzie pamiętał.
Siedzę u Ninki, śpi malutka, jak się obudzi to mi Ją dadzą tulić
Co do spania, tu w szpitalu w rozmach plus kocyki jak za zimno, więc pewnie tak będziemy robić. No ale nasza mocno dogrzewana więc potrzebować będzie pewnie więcej ciepełka -
Flowwer wrote:Wiesz sama jak przeszłam wielu ale polecam Martę Paligę ( ciekawe czy można pisać tak oficjalnie przez ustawe nazwiska) przyjmuje tylko w Provita katowice i dzięki jej mój synek rośnie.
Przekazałam jej nazwiska od Ciebie i lamki. Mam nadzieję że w końcu ktoś o nią zadba od początku do końca.
Podczytuje Was od czasu do czasu, Agniecha usunęła konto to wiem a Inna coś się odzywała? Czy też przepadła? Pewnie Michaś daje jej w kośćSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Achia wrote:Dziewczyny!
Jest akcja- można wysłać męża, siostrę, koleżankę, siebie oczywiście też. Dziś się dowiedziałam a u nas już była ale to nic. Szkoda tylko że tak mało o tym mówią- że jest i można się przebadać...
http://m.poradnikzdrowie.pl/aktualnosci/bezplatne-badanie-znamion-w-calej-polsce-wyprzedz-czerniaka-wpadnij-do-raktracka_46770.html
Z chęcią bym poszła, bo jestem obsypana pieprzykami, ale na całe województwo raktrack będzie AŻ w jednym mieście.. I akurat nie w moim -
nick nieaktualny
-
Flo, tak dane osobowe możesz przetwarzać bez obaw o RODO:)
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Z chęcią bym poszła, bo jestem obsypana pieprzykami, ale na całe województwo raktrack będzie AŻ w jednym mieście.. I akurat nie w moim
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobra wiadomość, odpisała mi babka od szkoły rodzenia.
że wszystko ok. Jedna rzecz z głowy, teraz jeszcze niech mi ZUS wypłacą i będę zadowolona.
Flowwer oszczędzam się, oszczędzam, głównie dlatego, że nie mam mocy. Czekam na ten słynny przypływ energii w II trymestrze i nic.
Luna1993, Jeżowa, Rucola, Emiilka, Minie Black, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo więc.. Szwy ściągnięte, te brzydkie miejsce powstało przez elektrodę przy operacji i powinno się zagoic.
Mały nadrobił i wychodzi 14w6 i ma 7,5 cm (na tym zarabistym sprzęcie hihi).
Antybiotyk dostałam na infekcje, luteinę dopochwową mam brać do końca paczki i odstawić, estrofem też zjeść do końca i odstawić, ale dupka dalej brać.
Kontrola za 2 tyg.
Kaczorka, StaraczkaNika, olik321, Achia, lamka, Bajkaaa, Rucola, Emiilka, Nadzieja22, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość