X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Takie coś?:) Rożek to podstawa- wiem ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b0caea748e3.png

Czyli z zakupem kołderki można poczekać do wiosny?:)
    Aicha takie coś to najlepsze, bo się nie odkryje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kołderki w ogóle nie będę kupować, przynajmniej przez pierwsze 9 miesięcy.

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)
    Lamka i Ty robisz takie cuda? Zazdroszczę Wam tego szycia :) ja się nadaje tylko do przyszycia guzików :p

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - polecam śpiworki z Lidla :) są super miękkie i wygodne. I cenowo również wygrywają.
    Obecnie ich nie ma, ale myślę, że na jesień znów się pojawią. Rok temu we wrześniu były.

No i na początek to chyba rożek najlepszy, bo w śpiworku maluszek się topi.
    My na śpiworek przeszliśmy, jak Alutka miała 1.5 miesiąca.

Kołderki nie używamy do teraz..

Malka - piękna Fela i piękne zdjęcia! <3

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka współczuje bólu, jesteś bardzo dzielną mamusią. Ale widok Felci pewnie wszystko Ci wynagrodził.

U nas po wizycie nijak, dowiedziałam się tylko, że mały ma tętno 140 ( przyłożyli mi detektor) i że szyjka trzyma ( badana na samolocie). Także tego :)

No ale chodzę tam bo mam teraz cały pakiet badań do przyjęcia do szpitala darmowy i od 37 tc raz w tygodniu ktg

Emiilka lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka- dzięki :) będę obserwować Lidla :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia śpiworka jeszcze nie szyłam, ale może sobie poradzę. :-D

Olik pewnie, badania darmowe piechotą nie chodzą.

A ja jestem zła na tę szkołę rodzenia, we wtorek napisałam maila, żeby mieć na piśmie, że jestem na liście i nie dostałam odpowiedzi. Nie chcę znowu dzwonić...

I trochę kiszka z tym połowkowym, bo nie zapisali mnie do sonokardu tylko do luxmedowskiej ginki, która ma słabe opinie. Będę jeszcze chyba kombinować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!
    Jest akcja- można wysłać męża, siostrę, koleżankę, siebie oczywiście też. Dziś się dowiedziałam a u nas już była ale to nic. Szkoda tylko że tak mało o tym mówią- że jest i można się przebadać...

http://m.poradnikzdrowie.pl/aktualnosci/bezplatne-badanie-znamion-w-calej-polsce-wyprzedz-czerniaka-wpadnij-do-raktracka_46770.html

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E_w_c_i_a wrote:
    Dziewczyny potrzebuje pomocy dla mojej koleżanki która stara się latami o dzidziusia bujając się po zwykłych ginekologach. Chciałabym polecić jej jakaś klinikę niepłodności a najlepiej konkretnych lekarzy. Jesteśmy z dolnośląskiego ale ona jest chętna żeby jechać dalej. Potrzebny lekarz który zleci konkretne badania a nie powie żeby się wyluzowali i jechali na wakacje. W grę wchodzi też in vitro.
    PS: przepraszam że tak nagle z dupy ;)

Wiesz sama jak przeszłam wielu ale polecam Martę Paligę ( ciekawe czy można pisać tak oficjalnie przez ustawe nazwiska) przyjmuje tylko w Provita katowice i dzięki jej mój synek rośnie.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia gratuluję wyniku yeraz czekamy na histo.

Lamka szyjka piękna ! Ale oszczędzaj się ;) tarzaniątko jeszcze musi zostać 20 tyg :D

Aga9090, lamka lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • pilik Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika na każdym możliwym zdjęciu nóżek i raczek no i oczywiście stopki i dłonie pokłute :( teraz już lepiej bo ma tylko dwa wklocia i dwa czujniki więc jedna rączka „wolna”. Taki wojownik! Pocieszam się, że taki maluszek nic nie będzie pamiętał.
    Siedzę u Ninki, śpi malutka, jak się obudzi to mi Ją dadzą tulić <3

Co do spania, tu w szpitalu w rozmach plus kocyki jak za zimno, więc pewnie tak będziemy robić. No ale nasza mocno dogrzewana więc potrzebować będzie pewnie więcej ciepełka

ds022el.png

u4uGp2.png
  • E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Wiesz sama jak przeszłam wielu ale polecam Martę Paligę ( ciekawe czy można pisać tak oficjalnie przez ustawe nazwiska) przyjmuje tylko w Provita katowice i dzięki jej mój synek rośnie.
    Wiem Flo dlatego miałam nadzieję że weteranki się odezwą ;)
    Przekazałam jej nazwiska od Ciebie i lamki. Mam nadzieję że w końcu ktoś o nią zadba od początku do końca.
    Podczytuje Was od czasu do czasu, Agniecha usunęła konto to wiem a Inna coś się odzywała? Czy też przepadła? Pewnie Michaś daje jej w kość ;)

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Dziewczyny!
    Jest akcja- można wysłać męża, siostrę, koleżankę, siebie oczywiście też. Dziś się dowiedziałam a u nas już była ale to nic. Szkoda tylko że tak mało o tym mówią- że jest i można się przebadać...

http://m.poradnikzdrowie.pl/aktualnosci/bezplatne-badanie-znamion-w-calej-polsce-wyprzedz-czerniaka-wpadnij-do-raktracka_46770.html

Z chęcią bym poszła, bo jestem obsypana pieprzykami, ale na całe województwo raktrack będzie AŻ w jednym mieście.. I akurat nie w moim :/

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieskromnie poproszę o kciuki o 14:30 wizyta u gina i oby szwy sciagneli i nie trzeba było tego jednego miejsca szyć...

pilik, Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo, tak dane osobowe możesz przetwarzać bez obaw o RODO:)

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Z chęcią bym poszła, bo jestem obsypana pieprzykami, ale na całe województwo raktrack będzie AŻ w jednym mieście.. I akurat nie w moim :/
    No super że akcja ale szkoda że właśnie na województwo robią w 1 mieście.. ale zawsze można się przejść samemu do dermatologa albo jak mamy podejrzenie to usunąć u chirurga. Ja miałam jedno w pachwinie- tuż przy gumce od majtek. Co i rusz się bałam że w końcu zahacze. Usunęłam w zeszłym roku, badanie hist pat czyste i już się nim nie martwie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobra wiadomość, odpisała mi babka od szkoły rodzenia. :-D że wszystko ok. Jedna rzecz z głowy, teraz jeszcze niech mi ZUS wypłacą i będę zadowolona.

Flowwer oszczędzam się, oszczędzam, głównie dlatego, że nie mam mocy. Czekam na ten słynny przypływ energii w II trymestrze i nic. :-P

Luna1993, Jeżowa, Rucola, Emiilka, Minie Black, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamamginekolog napisała o USG III trymestru ;)

https://mamaginekolog.pl/usg-iii-trymestru-28-32-tyg/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Nieskromnie poproszę o kciuki o 14:30 wizyta u gina i oby szwy sciagneli i nie trzeba było tego jednego miejsca szyć...
    Jak wizyta?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc.. Szwy ściągnięte, te brzydkie miejsce powstało przez elektrodę przy operacji i powinno się zagoic.

Mały nadrobił i wychodzi 14w6 i ma 7,5 cm (na tym zarabistym sprzęcie hihi). :)

Antybiotyk dostałam na infekcje, luteinę dopochwową mam brać do końca paczki i odstawić, estrofem też zjeść do końca i odstawić, ale dupka dalej brać.
    Kontrola za 2 tyg.

Kaczorka, StaraczkaNika, olik321, Achia, lamka, Bajkaaa, Rucola, Emiilka, Nadzieja22, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość

‹‹ 1098 1099 1100 1101 1102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ