Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wszytskie miłe słowa
Trzymam za Was wszytskie kciuki, za wizyty i Wasze maluszki. Pewnie teraz będę miała trochę mniej czasu. Ale na pewno będę zaglądać.
A czarno białe zdjęcie mąż zrobił. Też rodziłam w boksie. Nie mogli mnie przenieść na salę rodzinną bo musieli ciągle monitorować Felę, ale na szczęście porodówka była pusta i emka tam wpuścili. Zdąrzył akurat na parcie i przyjście Feli na światKaczorka, Achia, Karma88, Rucola, Sarna84, Lena21, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Malka super się spisałaś i dałaś radę mimo trudnego porodu
Fela jest prześliczna. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze i wielu pięknych wspólnych chwil.
Nie zrażaj się, że z piersi nic nie leci, jeśli Fela ma odruch ssania przystawiaj ją jak najczęściej a zobaczysz, że się rozkręci. -
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie, było ponad godzinne opóźnienie.
Położna mnie zaskoczyła bo zrobiła KTG i teraz będę miała robione co wizytę.
Wyjątkowo dużo ludzi było w poczekalni bo było opóźnienie na wizytę u gina oraz na wizytę w gabinecie obok (badania prenatalne/połówkowe). Najbardziej marudziła dziewczyna, która przyszła dla towarzystwa i w ciąży jako jedyna nie była.
Mała na ktg była dość ruchliwaZapis prawidłowy, tyle wiem.
USG zrobione, szacunkowa waga 1846g. Rośnie jak na drożdżach
Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Na samolocie mnie nie badał więc nie wiem skąd to wynika.. Czy dlatego, że nie zauważył niczego niepokojącego na usg czy na tym etapie nie sprawdza ?? Nie dopytywałam, w przyszłym tygodniu wizyta prywatna a tam mi sprawdza szyjkę i ostatnio mówił, że wszystko dobrze.summer86, Aga9090, lamka, Achia, Kaczorka, Bajkaaa, Jeżowa, olik321, Flowwer, Rucola, Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, Emiilka, Lunaris, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze tylko Anastazja Eweli i zaczynamy maraton chłopców
Brakuje mi na liście Agi, Yose, Nadziei, Mamuni.. Kogoś jeszcze pominęłam??
A ja przy okazji wybierania zdjęć do wywołania cofnęłam się 8 miesięcy wstecz i aż się rozczuliłamtaka ta moja Alutka była malutka..
-
nick nieaktualnyMiałam wrzucić fotę w legginsach z decathlonu za 27zł więc wrzucam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3854ebc0f760.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 16:42
olik321, Flowwer, Rucola, Yoselyn82, Luna1993, KateHawke, Nadzieja22, Madzik34, Sarna84, Tosia2323, E_w_c_i_a, -Mamunia-, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka gratuluję szyjki i zazdroszczę podglądu Tarzaniątka
ja idę w poniedziałek
Malka, cudowne zdjęcia, czarno białe mnie zwalilo z nóg z zachwytu
Dziewczyny, mąż mnie zabrał do Ikeisam z siebie!
Pozdrawiamy już z domu ze Stasiem!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/edfcb298c518.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 17:06
malka, StaraczkaNika, JustynaG, lamka, Yoselyn82, KateHawke, Nadzieja22, Bajkaaa, Sarna84, Tosia2323, olik321, Flowwer, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, a wolałabyś rodzić w 2018 czy 2019?
Tak z ciekawości pytam. Jakbys przeciagnęła do stycznia, to miałby prawie cały rok dłużej w domu! -
Strasznie żałuję, ze nie załapałam sie na zdjęcie Felci
mam nadzieję, ze jeszcze będzie mi dane ją zobaczyć
Lamcia, Justynka, Aga, Olik!! Same dobre wiadomości, bardzo się cieszę i gratuluję.
My dziś z Lewkiem bujaliśmy się po mieście nową furą odwiedzając znajomychteraz biorę się za obiadokolację a potem już tylko chill z emkiem moim kochanym
Aga9090, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Haha
2018
Może wyznaczą Ci termin na przed świętami i na gwiazdkę dostaniesz już dziecko do domuAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się zastanawiam na kiedy mi wyznacza cc... Termin 5 styczeń, czyli w okolicy świat, sylwestra i 3 króli
mam cichą nadzieję na 2 stycznia
byłoby idealnie! Chociaż wcześniej miałam plan urodzić sobie na urodziny 9 stycznia, ale owu mi się pospieszyla
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja jutro mam szkolenie dodatkowe z Osrodka ktore odbedzie sie w kinie , tak mi sie nie chce isc. No ale jak mus to mus.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️