X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wszytskie miłe słowa :)
    Trzymam za Was wszytskie kciuki, za wizyty i Wasze maluszki. Pewnie teraz będę miała trochę mniej czasu. Ale na pewno będę zaglądać.

A czarno białe zdjęcie mąż zrobił. Też rodziłam w boksie. Nie mogli mnie przenieść na salę rodzinną bo musieli ciągle monitorować Felę, ale na szczęście porodówka była pusta i emka tam wpuścili. Zdąrzył akurat na parcie i przyjście Feli na świat :)

Kaczorka, Achia, Karma88, Rucola, Sarna84, Lena21, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka super się spisałaś i dałaś radę mimo trudnego porodu <3 Fela jest prześliczna. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze i wielu pięknych wspólnych chwil.

Nie zrażaj się, że z piersi nic nie leci, jeśli Fela ma odruch ssania przystawiaj ją jak najczęściej a zobaczysz, że się rozkręci.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, ja nie widzę żeby leciało, ale chyba coś leci, bo Fela po tym śpi spokojnie. Myślę, że jakby była głodna to by płakała.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka zobaczysz rozkręci się tylko pij dużo wody :*

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie, było ponad godzinne opóźnienie.
    Położna mnie zaskoczyła bo zrobiła KTG i teraz będę miała robione co wizytę.
    Wyjątkowo dużo ludzi było w poczekalni bo było opóźnienie na wizytę u gina oraz na wizytę w gabinecie obok (badania prenatalne/połówkowe). Najbardziej marudziła dziewczyna, która przyszła dla towarzystwa i w ciąży jako jedyna nie była.

Mała na ktg była dość ruchliwa :) Zapis prawidłowy, tyle wiem.
    USG zrobione, szacunkowa waga 1846g. Rośnie jak na drożdżach
    Kolejna wizyta za 3 tygodnie.

Na samolocie mnie nie badał więc nie wiem skąd to wynika.. Czy dlatego, że nie zauważył niczego niepokojącego na usg czy na tym etapie nie sprawdza ?? Nie dopytywałam, w przyszłym tygodniu wizyta prywatna a tam mi sprawdza szyjkę i ostatnio mówił, że wszystko dobrze.

summer86, Aga9090, lamka, Achia, Kaczorka, Bajkaaa, Jeżowa, olik321, Flowwer, Rucola, Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, Emiilka, Lunaris, Angelika83 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko Anastazja Eweli i zaczynamy maraton chłopców :)

Brakuje mi na liście Agi, Yose, Nadziei, Mamuni.. Kogoś jeszcze pominęłam??

A ja przy okazji wybierania zdjęć do wywołania cofnęłam się 8 miesięcy wstecz i aż się rozczuliłam ;) taka ta moja Alutka była malutka..

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wrzucić fotę w legginsach z decathlonu za 27zł więc wrzucam :-D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3854ebc0f760.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 16:42

olik321, Flowwer, Rucola, Yoselyn82, Luna1993, KateHawke, Nadzieja22, Madzik34, Sarna84, Tosia2323, E_w_c_i_a, -Mamunia-, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka no to moja księżna nie będzie dama i nie wpusci wszystkich chłopaków przed siebie także gdzieś po drodze będę ja :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Kaczorka no to moja księżna nie będzie dama i nie wpusci wszystkich chłopaków przed siebie także gdzieś po drodze będę ja :)

Zobaczymy który dżentelmen ustąpi Zosi miejsca ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka gratuluję szyjki i zazdroszczę podglądu Tarzaniątka <3 ja idę w poniedziałek :)

Malka, cudowne zdjęcia, czarno białe mnie zwalilo z nóg z zachwytu <3

Dziewczyny, mąż mnie zabrał do Ikei <3 sam z siebie!

Pozdrawiamy już z domu ze Stasiem!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/edfcb298c518.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 17:06

malka, StaraczkaNika, JustynaG, lamka, Yoselyn82, KateHawke, Nadzieja22, Bajkaaa, Sarna84, Tosia2323, olik321, Flowwer, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka termin wg OM na 31.12 ale będzie cesarka i termin dokładny będzie później znany

Kaczorka lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, a wolałabyś rodzić w 2018 czy 2019?
    Tak z ciekawości pytam. Jakbys przeciagnęła do stycznia, to miałby prawie cały rok dłużej w domu! ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie żałuję, ze nie załapałam sie na zdjęcie Felci :( mam nadzieję, ze jeszcze będzie mi dane ją zobaczyć
    Lamcia, Justynka, Aga, Olik!! Same dobre wiadomości, bardzo się cieszę i gratuluję.
    My dziś z Lewkiem bujaliśmy się po mieście nową furą odwiedzając znajomych :) teraz biorę się za obiadokolację a potem już tylko chill z emkiem moim kochanym :)

Aga9090, JustynaG lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Aga, a wolałabyś rodzić w 2018 czy 2019?
    Tak z ciekawości pytam. Jakbys przeciagnęła do stycznia, to miałby prawie cały rok dłużej w domu! ;)
    Haha :) 2018 :)

Rucola lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Haha :) 2018 :)
    Ja też jestem z końcówki roku. Dłuuugo byłam ta najmniejsza z klasy. Ale to nie był problem ;)
    Może wyznaczą Ci termin na przed świętami i na gwiazdkę dostaniesz już dziecko do domu ;)

Aga9090 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam na kiedy mi wyznacza cc... Termin 5 styczeń, czyli w okolicy świat, sylwestra i 3 króli :D mam cichą nadzieję na 2 stycznia <3 byłoby idealnie! Chociaż wcześniej miałam plan urodzić sobie na urodziny 9 stycznia, ale owu mi się pospieszyla :)

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie ja ostatnia cesarke miałam planowo w 38 tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybko chyba? Ja ze Stasiem miałam tp 3 sierpnia, a cc 29 lipiec..... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Szybko chyba? Ja ze Stasiem miałam tp 3 sierpnia, a cc 29 lipiec..... :)
    Mała urodziła się cała i zdrowa 3100 i 50cm 10/10 punktów.
    Nie chcieli ryzykować aby blizna się rozeszła przez to w 38 tc

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro mam szkolenie dodatkowe z Osrodka ktore odbedzie sie w kinie , tak mi sie nie chce isc. No ale jak mus to mus.

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
‹‹ 1099 1100 1101 1102 1103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ