X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wszytskie miłe słowa :)
    Trzymam za Was wszytskie kciuki, za wizyty i Wasze maluszki. Pewnie teraz będę miała trochę mniej czasu. Ale na pewno będę zaglądać.

A czarno białe zdjęcie mąż zrobił. Też rodziłam w boksie. Nie mogli mnie przenieść na salę rodzinną bo musieli ciągle monitorować Felę, ale na szczęście porodówka była pusta i emka tam wpuścili. Zdąrzył akurat na parcie i przyjście Feli na świat :)

Kaczorka, Achia, Karma88, Rucola, Sarna84, Lena21, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka super się spisałaś i dałaś radę mimo trudnego porodu <3 Fela jest prześliczna. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze i wielu pięknych wspólnych chwil.

Nie zrażaj się, że z piersi nic nie leci, jeśli Fela ma odruch ssania przystawiaj ją jak najczęściej a zobaczysz, że się rozkręci.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, ja nie widzę żeby leciało, ale chyba coś leci, bo Fela po tym śpi spokojnie. Myślę, że jakby była głodna to by płakała.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka zobaczysz rozkręci się tylko pij dużo wody :*

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie, było ponad godzinne opóźnienie.
    Położna mnie zaskoczyła bo zrobiła KTG i teraz będę miała robione co wizytę.
    Wyjątkowo dużo ludzi było w poczekalni bo było opóźnienie na wizytę u gina oraz na wizytę w gabinecie obok (badania prenatalne/połówkowe). Najbardziej marudziła dziewczyna, która przyszła dla towarzystwa i w ciąży jako jedyna nie była.

Mała na ktg była dość ruchliwa :) Zapis prawidłowy, tyle wiem.
    USG zrobione, szacunkowa waga 1846g. Rośnie jak na drożdżach
    Kolejna wizyta za 3 tygodnie.

Na samolocie mnie nie badał więc nie wiem skąd to wynika.. Czy dlatego, że nie zauważył niczego niepokojącego na usg czy na tym etapie nie sprawdza ?? Nie dopytywałam, w przyszłym tygodniu wizyta prywatna a tam mi sprawdza szyjkę i ostatnio mówił, że wszystko dobrze.

summer86, Aga9090, lamka, Achia, Kaczorka, Bajkaaa, Jeżowa, olik321, Flowwer, Rucola, Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, Emiilka, Lunaris, Angelika83 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko Anastazja Eweli i zaczynamy maraton chłopców :)

Brakuje mi na liście Agi, Yose, Nadziei, Mamuni.. Kogoś jeszcze pominęłam??

A ja przy okazji wybierania zdjęć do wywołania cofnęłam się 8 miesięcy wstecz i aż się rozczuliłam ;) taka ta moja Alutka była malutka..

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam wrzucić fotę w legginsach z decathlonu za 27zł więc wrzucam :-D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3854ebc0f760.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 16:42

olik321, Flowwer, Rucola, Yoselyn82, Luna1993, KateHawke, Nadzieja22, Madzik34, Sarna84, Tosia2323, E_w_c_i_a, -Mamunia-, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka no to moja księżna nie będzie dama i nie wpusci wszystkich chłopaków przed siebie także gdzieś po drodze będę ja :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Kaczorka no to moja księżna nie będzie dama i nie wpusci wszystkich chłopaków przed siebie także gdzieś po drodze będę ja :)

Zobaczymy który dżentelmen ustąpi Zosi miejsca ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka gratuluję szyjki i zazdroszczę podglądu Tarzaniątka <3 ja idę w poniedziałek :)

Malka, cudowne zdjęcia, czarno białe mnie zwalilo z nóg z zachwytu <3

Dziewczyny, mąż mnie zabrał do Ikei <3 sam z siebie!

Pozdrawiamy już z domu ze Stasiem!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/edfcb298c518.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 17:06

malka, StaraczkaNika, JustynaG, lamka, Yoselyn82, KateHawke, Nadzieja22, Bajkaaa, Sarna84, Tosia2323, olik321, Flowwer, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka termin wg OM na 31.12 ale będzie cesarka i termin dokładny będzie później znany

Kaczorka lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, a wolałabyś rodzić w 2018 czy 2019?
    Tak z ciekawości pytam. Jakbys przeciagnęła do stycznia, to miałby prawie cały rok dłużej w domu! ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie żałuję, ze nie załapałam sie na zdjęcie Felci :( mam nadzieję, ze jeszcze będzie mi dane ją zobaczyć
    Lamcia, Justynka, Aga, Olik!! Same dobre wiadomości, bardzo się cieszę i gratuluję.
    My dziś z Lewkiem bujaliśmy się po mieście nową furą odwiedzając znajomych :) teraz biorę się za obiadokolację a potem już tylko chill z emkiem moim kochanym :)

Aga9090, JustynaG lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Aga, a wolałabyś rodzić w 2018 czy 2019?
    Tak z ciekawości pytam. Jakbys przeciagnęła do stycznia, to miałby prawie cały rok dłużej w domu! ;)
    Haha :) 2018 :)

Rucola lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Haha :) 2018 :)
    Ja też jestem z końcówki roku. Dłuuugo byłam ta najmniejsza z klasy. Ale to nie był problem ;)
    Może wyznaczą Ci termin na przed świętami i na gwiazdkę dostaniesz już dziecko do domu ;)

Aga9090 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam na kiedy mi wyznacza cc... Termin 5 styczeń, czyli w okolicy świat, sylwestra i 3 króli :D mam cichą nadzieję na 2 stycznia <3 byłoby idealnie! Chociaż wcześniej miałam plan urodzić sobie na urodziny 9 stycznia, ale owu mi się pospieszyla :)

Rucola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie ja ostatnia cesarke miałam planowo w 38 tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybko chyba? Ja ze Stasiem miałam tp 3 sierpnia, a cc 29 lipiec..... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Szybko chyba? Ja ze Stasiem miałam tp 3 sierpnia, a cc 29 lipiec..... :)
    Mała urodziła się cała i zdrowa 3100 i 50cm 10/10 punktów.
    Nie chcieli ryzykować aby blizna się rozeszła przez to w 38 tc

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro mam szkolenie dodatkowe z Osrodka ktore odbedzie sie w kinie , tak mi sie nie chce isc. No ale jak mus to mus.

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
‹‹ 1099 1100 1101 1102 1103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ