Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny!!! Przyszedł mi fotel do karmienia
Jest czaderskijak urzadze pokój naszej trójki
pewnie dopiero poczatkiem sierpnia, to wrzucę Wam fotkę
lamka, admiralka, KateHawke, Aga9090, Luna1993, Nadzieja22, Karma88, Bajkaaa, Sarna84, olik321, Yoselyn82, Jeżowa, Kaczorka, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Yoselyn82 wrote:A ja jutro mam szkolenie dodatkowe z Osrodka ktore odbedzie sie w kinie , tak mi sie nie chce isc. No ale jak mus to mus.
Melevis lubi tę wiadomość
-
Nenusia pewnie będziesz miała cesarkę jeszcze trochę wcześniej niż w 38tc, ze względu na aktualną świeżą bliznę. Ogólnie musisz teraz bardzo na siebie uważać, ale jestem przekonana, ze wszystko będzie dobrze. Twój synek to niezły fighter
Aga9090 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola wrote:Nenusia pewnie będziesz miała cesarkę jeszcze trochę wcześniej niż w 38tc, ze względu na aktualną świeżą bliznę. Ogólnie musisz teraz bardzo na siebie uważać, ale jestem przekonana, ze wszystko będzie dobrze. Twój synek to niezły fighter
też tak myślę, że nawet przed świętami będą chcieli zrobić
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Ja już jestem zdania, że gorzej już nie może być i będzie tylko lepiej
też tak myślę, że nawet przed świętami będą chcieli zrobić
Aga9090 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Yoselyn82 wrote:A ja jutro mam szkolenie dodatkowe z Osrodka ktore odbedzie sie w kinie , tak mi sie nie chce isc. No ale jak mus to mus.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Kochana a kiedy macie kolejną wizytę co by podglądnąć Fasolinkę?
w poniedzialek. Juz mam lekkiego strachaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:w poniedzialek. Juz mam lekkiego stracha
Ja też w poniedziałek idę podglądac Bąbla żeby wiedzieć czy na pewno jechać w piątek
Nika przez Ciebie zastanawiam się czy nie skusić się na detektor :p na początku mówiłam że nie i koniec a teraz mam wątpliwości :pYoselyn82, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:w poniedzialek. Juz mam lekkiego stracha
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędę trzymać kciuki w poniedziałek za poranne testy dinusiów, a później cały dzień za Wasze wizyty :* o 16.40 kradniemy Wasze myśli do Łodzi
bardzo się stresujemy.
Yosel mam nadzieję, że to już ostatnie szkolenie i że szybko Ci troszkę objawy ustąpią, ale narazie bardzo mnie cieszy że są
Lamka za Twoją sunie też będę trwać kciuki, żeby szybko doszła do siebie po zabiegu
Aga pewnie, ze najgorsze masz za sobą. Teraz już wszystko musi być dobrze :*
Rucola będę czekać na zdjęcie
Mam taką dyskotekę w brzuchu, że czasami się boję własnego dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 18:53
Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Yosel naprawdę ogromnie wierzę, że teraz to już musi być dobrze
Lunka jak dobrze, że tak szybko masz tę wizytę. Oby Cię uspokoiła.
ja tez sie staram w to wierzyc mocno!Minie Black lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny, my z Anią rónież w poniedziałek zaciskamy za Was kciuki!
Ja dziś czuję się jak bar mlecznymała je prawie co godzinę..
Rucola, JustynaG, Flowwer, -Mamunia-, Nadzieja22, olik321, Sarna84 lubią tę wiadomość