Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:No to faktycznie u ciebie jeszcze lepiej, ale to taki standard że każda ma czy tylko ty? A w ogóle nie wiem czy pisałaś ale w ilu osobowej sali jesteś?
a przypomnę jestem na sali przedporodowej może jutro jak na patologii zrobi sie miejsce to mnie przrniosą. Tutaj same jedynki ale mi to pasuje.
Monika czyli prenatalne o ile zna się na tym.Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
ja w przyszłym tygodniu zaczynam pranie i przy prasowaniu ocenię czy czegoś mi brakuje czy nie, tzn spróbuje oszacować... jak zrobię podsumowanie to wrzuce, to poproszę mamuśki o realną ocene mojego zaplecza
Chyba będe musisała dokupic kilka 50tek, przynajmniej kilka pajacyków i chciałam jeszcze jeden tulik dokupic, tylko sa cholernie drogie !!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyCiuszków 56-62 proponuję po ok 7-10 szt, później jak urośnie i przesika to suszarka idzie w ruch
Btw, ostatnio zrobiłam screena na fajny sposób przechowywania ubranek na sam początek, organizer na drzwi szafy od środka, ja jestem zachwycona tym pomysłem!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0e6f713713c.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 21:44
Rucola, olik321, Bajkaaa, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Monia uwierz, że te pierwsze np body są malutkie i tak na prawdę rękawki są złożone do środka, a całe body złożone na 3! Z tego co pamietam (a przynajmniej tak mi się wydaje) ja właśnie w ten sposób składałam i nigdy nie miałam pomietych ubranek
jak już przechodzimy na większą rozmiarówke, to rzeczywiście ten sposób nie zda egzaminu, ale na 0-3m, jak dla mnie rewelacja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 21:55
ibishka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super pomysł na te drzwi!
My mamy tradycyjnie w komodzie... kurcze ja mam po 5-6 body na rozm 56 z krótki i długim rękawem to starczy? Oprócz tego pajace spodenki itd.
Pochwalę się foto z sesji, prosze nie cytować, pozniej usunę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 08:57
Amal, Nadzieja22, Minie Black, Achia, Bajkaaa, Rucola, Aga9090, Emiilka, Tosia2323, summer86, ibishka, lamka, Karma88, malka, Luna1993, Kaczorka, Flowwer, Lena21, Jeżowa, Lusesita, Anna Stesia, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Jednoosobowej
a przypomnę jestem na sali przedporodowej może jutro jak na patologii zrobi sie miejsce to mnie przrniosą. Tutaj same jedynki ale mi to pasuje.
Monika czyli prenatalne o ile zna się na tym. -
Dziewczyny, piszę jedną ręką - na drugiej schnie lakier
Jutro moje ślubowanie i trochę jestem zestresowana. Trzymajcie proszę pół kciuka, żebym się nie potknęła na scenie
Maleczko, nie załapałam się na zdjęcie Feli, ale na pewno jest cudowna. Dobrze, że już możecie się przytulać
Olik, na Twoje zdjęcie się załapałam - seksowna Mamusia
Jak ciśnienie u nas opadnie, to postaram się skrobać częściej. Miłej nocy dla Was wszystkich, szczególnie tych, które są daleko od domu
Amy333, Nadzieja22, lamka, Karma88, Luna1993, Lena21, Jeżowa, Minie Black, olik321, KateHawke, Rucola, -Mamunia-, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
E_w_c_i_a wrote:Dziewczyny potrzebuje pomocy dla mojej koleżanki która stara się latami o dzidziusia bujając się po zwykłych ginekologach. Chciałabym polecić jej jakaś klinikę niepłodności a najlepiej konkretnych lekarzy. Jesteśmy z dolnośląskiego ale ona jest chętna żeby jechać dalej. Potrzebny lekarz który zleci konkretne badania a nie powie żeby się wyluzowali i jechali na wakacje. W grę wchodzi też in vitro.
PS: przepraszam że tak nagle z dupy
Ja moge polecic dr Gizlera z Invimedu we Wrocławiu. Nie wiem na ile to jego zasługa, ale po ponad roku bezskutecznych staran, zaskoczylam. Miesiac wczesniej zrobil mi hsg i zalecil turbo suplementacje dla M-ka.E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
Amal wrote:A łaski, jak małe się rodzi standardowe, czyli powiedzmy 53cm. To na jak długo tak +/- starcza to 56 i 62?
Gabi miska 55 cm i 3460kg a z początku miałam 2 pary bodow na 50. W ogóle to polecam takie kopertowe zapinane z przodu. Na 62 przeszliśmy jak miała jakieś półtorej miesiąca bo 56 niektóre były za krótkie a na szerokość byłyby ok. Teraz np spodnie ma dl. 68 są dobre ale ba szerokość dużo za duże ale póki mała leży to nie ma problemu. Długa dość jest i szybko rośnie w tym kierunku ale nie ma się co dziwic bp ja 1.80m mężu 1.85 więc ma pi kim
U nas trochę problemów. Które zaczęły się odkąd lekarka kazała nam spróbować kilka dni takie hipoalergiczne mleko zamiast KP. Ono nie pomogło a jak wrocilysny do KP to zaczęły się problemy z jedzeniem, płacze itp. I okazuje się że od 2tyg mała nie przybrała ani grama :(próbuje teraz tylko odciągac i jej dawac z butelki i ew. Dokarmiac i może lekarka się zgodzi poobserowac kilka dni czy waga ruszy bo jak nie to czeka nas szpital na 2 dni.. Badania z krwi usg brzuszka ponowne, badanie moczu i kroplowka na wzmocnienie.. Ehh a jak sobie przypomnę jak było w szpitalu jak byłyśmy w 6 tyg z zum to już mi się płakać chcetak mi się serce kraje. Mała jest cudowna a ja robię co mogę z tym pokarmem.. Trzymam dietę odciągam pije te wszystkie preparaty na laktacje a teraz coraz częściej przez to problem z laktacja.. Raz odciagne 160ml innym razem po 6 godzinnej przerwie gdzie cysterny powinny być na full to u mnie ledwo się uda 50 wyciągnąć..
Nigdy nie sądziłam że będzie tak ciężko. Bezsilność jest straszna.
Ale jak mała walnie swój uśmiech - pełna bezzebna buzia i brakiem szyi to się rozplywam
Dovra kończę randkę z dojarkadobrej resztki nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 13:11
Emiilka, lamka, Kaczorka, Lena21, Jeżowa, Nadzieja22, Aga9090, KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Dokladnie, sprawa ciuszkow jest indywidualna, Leon urodzil sie 56 dlugi, a 62 zaczal nosic niedawno, czyli po 2.5miesiaca a i tak w niektore 56 jeszcze wchodzi. Ilosc ciuszkow też zalezy od dziecka, starszaka musialam często kilka razy dziennie przebierać a teraz przebranie w ciagu dnia lub nocy zdarzylo sie doslownie kilka razy.
Moim zdaniem spokojnie po 5 szt bodziakow wystarczy na początek a jak okaze sie ze trzeba wiecej to dokupić. -
Ibishka.. Gabi jest cudowna
współczuję tych wszystkich problemów, mam nadzieję że za chwilę miną jak reką odjął. Trzymam kciuki żeby Gabi odbiła na wadze!
U nas kolejna nieprzespana noc.. nie wiem jak funkcjonować z 2-3 godzinami snuMała co godzinę jest przy cycku, zastanawiam się czy to normalne czy z moim pokarmem jest coś nie tak..
Flowwer, cieszę się, że masz tam dobre warunki.
Ania, co u Was?
Kaczorka, strasznie szybko ten czas leci.. Luśka już duża dziewczynka
A co do ubranek 56-62 to nie pomogę, gdyż na szybko dokupowaliśmy ubranka 50 dla naszego mikruskaibishka lubi tę wiadomość