Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciaży można Tantum Verde takie w spray'uAchia wrote:Dziewczyny, co polecacie na ból gardła dla ciężarówek?nie ma tragedii ale jednak coś mnie drapie

W Rossmannie mają też taką serię dla ciężarnych jakoś na P... -
nick nieaktualnyHej cioteczki. Mam nadzieję, że o nas nie zapomniałyście!

Danielek jest przekochany, zupełne przeciwieństwo starszego w tym wieku. Jest grzeczny, spokojny, radosny. No cud chłopak.
Cały czas jesteśmy na cycu, butla to zło haha:)
Pozdrawiamy:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0485facc079.jpg
Bajkaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, summer86, KateHawke, Rucola, malka, Sarna84, Flowwer, Jeżowa, ibishka, olik321, moniśka..., Lena21, nick nieaktualny, JustynaG, nick nieaktualny, Angelika83, Yoselyn82, Kaczorka, Emiilka, KateKum, Phnappy, pilik, nick nieaktualny, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Achia, ja liczę że w Lidelku na o. dolnej jeszcze coś będzie - tam są małe kolejki i w ogóle mało ludu się kręci.
Tylko się zastanawiam tylko czy te ręczniczki są chłonne i cieplutkie. Jakoś mizernie wyglądają. Pewnie obejrzę i powiem "eee, do kitu"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, ja tez popieram!!!lamka wrote:Achia któraś z dziewczyn (chyba Karma albo Kargo) mówiła, że hallsy jej pomagają na gardło.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyMi przyszedł kocyk i zamówienie z hm

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e58a7f2175fe.jpg
Nadzieja22, nick nieaktualny, Rucola, nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, Flowwer, KateHawke, olik321, Lena21, JustynaG, nick nieaktualny, Yoselyn82, Emiilka, Phnappy, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Kura babci dany
Moja przyjaciółka uwielbia na niej karmić
A teraz młoda bawi się grzebieniem kury podczas jedzenia
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy sobotę też przednio zaczęliśmy, przedstawiam wam 3latka w wyśmienitym porannym nastroju!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aa950cde5cb.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sarna84, Flowwer, nick nieaktualny, Nadzieja22, Jeżowa, Melevis, KateHawke, olik321, Bajkaaa, Lena21, malka, JustynaG, nick nieaktualny, Yoselyn82, Emiilka, KateKum, Phnappy, pilik, nick nieaktualny, Lunaris lubią tę wiadomość
-
aiwlys jak dobrze widzieć cię tutaj !! Ja już myslałam że o nas zapomniałaś

Daniel kiedy tak urósł ? Mam nadzieję że sytuacja z ojcem się ustabilizowała. Buźiaki
Olik moj gin tez mi to powiedział na temat tego pępka.
Za chwilę na 1 h wstawię foty dwie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, olik321 lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
To ja za 1h usunę fotki
to są jeszcze "robocze zdjęcia "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 13:05
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ibishka, nick nieaktualny, KateHawke, summer86, Nadzieja22, Sarna84, nick nieaktualny, olik321, nick nieaktualny, reset, Jeżowa lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny