Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to stara baba w/g was tutaj ale jeszcze fotoshopu nie potrzebuję
Aicha to zdjecia z poniedziałku, sesję zdążyłam ale fryzjera już nie taka samo jak na środę mam dentystea piatek rzęsy. Ale grunt to sesja bo większa pamiątka a wątpliwe czy będę kiedys w kolejnej ciąży.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak ustabilizowała się. On jest za granicą i nie mamy ze sobą kontaktu.
więc przynajmniej mam spokój od tego chamstwa i bezczelności.
A malutki no ja też nie wiem kiedy te 5 miesięcy zleciało.
Mam taki zapieprz przy tej szalonej dwójce, że po prostu nie mam czasu dla siebie. -
nick nieaktualny
-
Flo, pięknie
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nie zdążyłam załapać się na zdjęcie Flowwer
ale wierzę dziewczynom że wyglądasz cudownie
Ja spałam chyba 1,5 godziny bo nie śpię od 6 rano a w nocy była godzinna pobudka bo robili ktg obok i solą rzeczy nie spałam a teraz czuję się jakoś tak dziwnieFlowwer lubi tę wiadomość
-
Flower jaka stara baba?! Proszę Cię, wyglądasz lepiej niż niejedna 20-kilkulatka
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Tez się nie załapałam na zdjęcie Flo
może jeszcze kiedyś jakieś wrzucisz
Ja w poniedziałek powinnam mieć moje zdjęcia, bo przez tą cała sytuacje zupełnie o nich zapomniałam - ma wpaść do domu ta dziewczyna zrobić nam zdjęcia Frania na pamiątkę
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Flower jaka stara baba?! Proszę Cię, wyglądasz lepiej niż niejedna 20-kilkulatka
Licznik mam nabityto tak, jak z niemieckimi samochodami-mozna licznik cofać ale swój przebieg ma
Lena mam nadzieje że się pochwalisz.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flower, do kosza liczniki! Ważne na ile się czujesz i wyglądasz
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Wieczorem usunę a drugie to na pwWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 21:00
malka, Aga9090, Bajkaaa, -Mamunia-, lamka, Amal, JustynaG, Tosia2323, Rucola, Karma88, Lena21, Nadzieja22, Yoselyn82, Kaczorka, Emiilka, Lusesita, Meśka, Phnappy, Amy333 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyglądasz cudnie
i mam chyba taką samą sukienkę tylko w fuksji.
Offtop: na moim profilu ZUS są widoczne w końcu jakieś zasiłki, więc jest szansa że lada dzień będąale żeby nie było za wesoło, to jeden z nich jest nie wiedzieć czemu policzony jako 80%, już napisałam w tej sprawie.
Offtop2: byłam na shoppingu stanikowym, tym razem W Esotiqu nic nie trafiłam, ale kupiłam jeden sportowy i dwa codzienne w innych sklepach. Komfort niesamowity. A w Esotiqu przymierzałam dwie boskie koszule do karmienia, na bank je kupię jak będzie -70%
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81e6c9d4ee03.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4628e14e32c.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 15:44
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny - a ja mam pytanie odnośnie fotelików. pooowooli chcemy zacząć się rozglądać bo to ważny temat i też wydatek. ale teściowa mówi że chce się do czegoś dołożyć ,a skoro te droższe rzeczy jak wózek mamy , to zrzuta na fotelik będzie w sam raz
powiedzcie jak to jest z tą jazdą tyłem? to jest mus, czy tak jest po prostu bezpieczniej i nie jest to regulowane przepisami? i ile dziecko ma jeździć tyłem? do roku,2,3 ?
no i oczywiscie jaki fotelik wubrac- 0-13, 0-18?
coś tam zaczęłam czytać, ale mózg mi paruje normalnie :p oczywiście będę dalej zgłębiać temat ale wiem że Wy też sporo wiecie i pomożecie
może polecicie jakieś?
mogę iść do sklepu ale wiem że może być różnie z kompetencjami i wiedzą sprzedających..
temat się już tu przewijał ale go pewnie nie odnajdę :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 16:05
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
Floooooo.. Dobrze że wolę chłopców, bo inaczej bym się zakochała i byłby problem
chociaż widząc takie zdjęcia.. Kto wie
Dziś dzień kompletnej niemocy. Nastawilam pranie ale ni mam sił go powiesił. Jestem tak obolała cała po 2 dniach w ciuchlandach jakbym na mont Everest wchodziła. Ledwo się ruszam.. Marzy mi się masaż..