Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczorka- albo i weekend i mecz
ja leżę w łóżku i czuję się jakby jakiś czołg po mnie przejechał
trzymajcie kciuki żebym zaraz stanęła na nogi bo nie cierpię chorować.. pomijając wyjazd w piątek.. chciałam też dentystę odwiedzić ale z przeziębieniem to chyba lepiej odczekać parę dni co?
dobrze że mąż w domu to spacery z psem odpadają.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja siedze na olx i szukam ciuszków w rozmiarze 50. Mój Lewcio idzie równiustko, więc podejrzewam, ze bedzie standardowym Maluchem, więc kilka 50tek pewnie sie przyda
no i próbuje jeszcze wyhaczyć jeden tulik na jakiejś okazji
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Achia - przywołuję Twój organizm do porządku - niech nie próbuje chorować!
A do dentysty lepiej iść zdrowym. Po co go narażać na zarazki. No i jak już siedzieć na fotelu, to lepiej w dobrym stanie
Lamka - kiedy ja nawet czarnej hybrydy nie mam.. w sumie żadnej nie mam :p
Rucola - powodzenia w polowaniu
A nie masz na FB ze swojego regionu jakiejś grupy, gdzie matki handlują? U nas jest "szczecińska giełda mam" i tam można dorwać prawie wszystkoRucola, Achia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Rucola ja mojej córce, która miała 50 cm Zakładałam skarpetki na śpiochy 56#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Kaczorka - tak, planuję być jeszcze do połowy sierpnia (teraz idziemy na 2 tyg na urlop). Mocno odczuwam zmęczenie.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Rucola jeśli chcesz, to ja mam na sprzedaż Tulika, ani razu nie użyty (ale bez metek, bo jednak użyć chociaż raz chciałam)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/618495d67db9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 22:09
-
Rucola - poszukaj, bo fajne rzeczy można po taniości upolować
Phnappy - i masz rację, trzeba odpoczywaćzwłaszcza, że masz w brzuszku dwa maleństwa
Kurde, a mnie coś kłuje po prawej stronie brzucha - w połowie drogi między żebrami a kością biodrową. Zaczęło się po południu. A wczoraj cały dzień ból w krzyżu..
Myślę czy kamienie w woreczku żółciowym mogą dawać takie objawy? -
Kaczorka, kamieńe to tak pod żebrami, jakby się tam jakiś drut wbijał. Spróbuj zjeść coś z dobrym olejem - można kapsułki wiesiołka albo dha, albo zwyczajnie łyknąć oleju lnianego czy innego.
Nadrobię jutro, bo dzisiaj to już mnie tylko do łóżeczka ciągnie. Dobrej nocy! -
nick nieaktualnyDziewczyny piszecie o rozmiarze 50, mój jak się urodził miał 58 więc ja na mniejsze się teraz nie szykuje.
Chciałam się zapytać jak to jest z tym tetnem a plcia? Zgadzało się u Was? Ja nie twierdzę że w to wierzę ale tak dla siebie chciałam wiedzieć. Chwalicie się swoimi brzuszka mi to ja zaraz pochwale się swoim... Tylko odpalę laptop.
Edit: nie będzie fotek są na innym nośniku pamięci, a nie chce mi się szukać, no nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 23:15
-
Monika raczej to zabobon choć u mnie tetno niskie było.
Od 3h mam bóle jak na @i bóle w spojeniu ale na wieczornym ktg cisza
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Melevis własnie zrobiłam babeczce przelew za 2 otulacze, jeden sleepee, taki sam jak tulik a drugi jakiś inny. Tulika już mam. Kurcze chyba aż tylu ich nie potzrebuje, szkoda że wcześniej nie looknełam na Ovu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 22:38
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny