X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Bajka gratuluje kolejnego dnia i ciesze się ze Zosia grzecznie rośnie w brzuszku :)
    Flow za Ciebie tez ściskam kciuki ;)
    Kaczorka dziękuje za wciągniecie na listę :*

Ja ciuszków jeszcze nie oglądam i wszelkie sprawy związane z wyprawka odsuwam na później, chociaż siostra mi powiedziała ze ma moje łóżeczko z materacem - zapomniałam ze to łóżeczko jest u niej ;) Teraz skupiamy się na zakupie mieszkania a cała reszta (wózek, ciuszki, fotelik itd) schodzi na dalszy plan.
    Oglądam oczywiście Wasze zakupione produkty noo i tak się rozczulam za każdym razem bo już zapomniałam jakie to wszystko jest słodkie <3

Flowwer, Bajkaaa, Kaczorka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja o 2.30 w nocy miałam przeprowadzkę na inny oddział :( i wszystko tutaj stare komunistyczne ehhh
    Bóle @ nadal mam ale dziś na szczęście nikt nie bada bo raczej to wynik częstego podgladania szyjki a pesser dodatkowo jeszcze "zaciska".
    Mam 2 dziewczyny na sali.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sppkojnej niedzieli dziewczyny!
    Lunka zajmuj jakos glowe do jutra.
    Flo melduj sie tu!

Ja wiem, ze jutro bedziemy.moec wynik Panoramy. Wczoraj dzwonili z przychodni, ze synevo nie moze wgrac naszego wyniki i musimy poczekac do poniedzialku.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    A ja o 2.30 w nocy miałam przeprowadzkę na inny oddział :( i wszystko tutaj stare komunistyczne ehhh
    Bóle @ nadal mam ale dziś na szczęście nikt nie bada bo raczej to wynik częstego podgladania szyjki a pesser dodatkowo jeszcze "zaciska".
    Mam 2 dziewczyny na sali.
    To pewnie na patologie Cię przenieśli.. Dużo siły kochana :*

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanej niedzieli babeczki:) Ja jak zwykle ostatnio nie spie w nocy. Z tył€ boli, z przodu boli, łapy puchną, pęcherz pęka;-)
    Calusy:**

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma wszystkie trzymany kciuki !!!

Nenusia właśnie przypomniałam sobie dlaczego nie cierpię szpitali.

Amy tulę a jakie masz ciśnienie ?

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma więc jutro nasze kciuki są też Twoje :* wierzę, se wynik jest dobry, musi być!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo ja leżałam teraz na parterze i tez taki oddział rodem z PRL.. Tyle dobrze, że bloki operacyjne są nowe, ja byłam na tym fioletowym, bo 5 lat temu to też wyglądały jak w PRL..

• summer86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka jeśli masz chwilę daj znać co u Was. Jesteście już w domu? Buziaki!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje Wam tych pobytow przymusowych w szpitalach. Dla mnie to cos okropnego musiec lezec. Mam nadzieje,ze beszie dobrze Flo u Ciebie.
    I Bajka tak samo trzymam kciuki za Ciebie i Zosie. ;-)

Luna stresujacy mamy jutro obie ten dzien. Mam nadzieje, ze przyniosa cos dobrego.

Dziewczyny co do wyprawek to w weekend kupilismy z M pkerwszy wspolny ciuszek dla Maluszka. To sukces, bo on sie ciae boi cokolwiek kupowac jeszcze. :-)

Od wtorku w Lidlu beda dla maluchow ciuchy i ciazowe dla nas. ;-) mam zamiar zrobic zamach we wtorek. :-)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :* Dzisiaj zaczynamy 20 (dwudziesty!!!) tydzień!! Zmieniam 1 na 2 z przodu :) Zaraz połowa minie :)

Flo - oni oszaleli w środku nocy Cię przenosić?! Czy to miało związek z bólami?
    Karma - kciuki za wynik!

A ja dalej czekam na wyraźny ruch w brzuszku.. :( wczoraj miałam wrażenie, że coś mnie pukało, ale było raz po prawej raz po lewej stronie ale powyżej pępka. Czy one już mogą być tak wysoko?

Flowwer, Aga9090, Yoselyn82, Karma88, Rucola, Jeżowa, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Amal Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :) jestem dziś podjarana, mama na 13 jest umówiona w sprawie tego super wózka.. Trzymajcie kciuki żeby to nie był niewypał jak ten oszust ostatnio..

Obudziłam się cała obolała jakbym Tony jakieś nosiła. Plecy, ramiona, ledwo się ruszam. W łóżku leżeć nie mogę no leżenie mi nasila ból :( wysmaruje się Voltarenem może coś pomoże.

Miłego dnia dziewczynki. :)

km5smg7yt99xz96j.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Flowwer dlaczego w nocy? Nie mają serca :/

Phnappy gratuluję takiego wysokiego tygodnia :) a ruchy przyjdą nie stresuj się :)

Karma i Luna będę trzymać kciuki za Was jutro, musi być dobrze :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal voltarenu i w ogóle zadnych maści przeciwbólowych chyba nie wolno stosować w ciąży.
    Zrób sobie ciepły prysznic na ramiona, ale tak, żeby nie przegrzać brzucha.
    Wklep amol może? Amol można w ciąży, byle nie wewnętrznie :)

EDIT:
    O Voltarenie piszą tak:
    Nie należy stosować preparatu w okresie ciąży, a stosowanie w III trymestrze ciąży jest przeciwwskazane, z powodu ryzyka przedwczesnego zamknięcia u płodu przewodu tętniczego oraz zahamowania czynności skurczowej macicy.
    Nie należy stosować preparatu u kobiet w okresie karmienia piersią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 10:35

Bajkaaa, Achia lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal a możesz taka mascia się smarować? Ja się nie znam ale lepiej najpierw to gdzieś sprawdzić

Achia lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wczoraj wieczorem wystraszylam bo mialam skurcze, wzielam magnez i nospe i lezalam. A śluzu mam tyle ze masakra! Jutro wizyta a stres powoli sięga zenitu..

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, ależ jutro tych wizyt do trzymania kciuków! Napiszcie która o której wizytuje, odbiera wyniki itd, zebyśmy mogły sobie ułożyć jakiś grafik - w końcu tylko po 2 kciuki mamy ;)

Yos - skórczem, bóle, śluz spływający do kolan, kijowe samopoczucie - to mi wygląda na ciążę ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 10:40

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn a jak dziś są skurcze czy Cisza? Bo magnezu naprawdę można dużo brać by je wyciszyć, współczuję stresu i rozumiem totalnie twój strach, życzę żeby czas szybko zleciał i było już po wizycie i żebyś była spokojna

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Amal Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a mi lekarze, nawet z polski mówią że nie można brać w tabletkach ale maść tak bo działa miejscowo, nie wchodzi do krwioobiegu jak tabletka a przez to że miejscowo nie działa na maluszka..

km5smg7yt99xz96j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal spróbuj Amol. Mi pomógł na bolący nadgarstek.
    .ja o13 mam internistę,a o 14;40 USG.
    A jak reszta dziewczyn?:)
    Yos- też trzymam kciuki żebyś po wizycie była spokojniejsza.

‹‹ 1109 1110 1111 1112 1113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ