Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Bajka gratuluje kolejnego dnia i ciesze się ze Zosia grzecznie rośnie w brzuszku
Flow za Ciebie tez ściskam kciuki
Kaczorka dziękuje za wciągniecie na listę :*
Ja ciuszków jeszcze nie oglądam i wszelkie sprawy związane z wyprawka odsuwam na później, chociaż siostra mi powiedziała ze ma moje łóżeczko z materacem - zapomniałam ze to łóżeczko jest u niejTeraz skupiamy się na zakupie mieszkania a cała reszta (wózek, ciuszki, fotelik itd) schodzi na dalszy plan.
Oglądam oczywiście Wasze zakupione produkty noo i tak się rozczulam za każdym razem bo już zapomniałam jakie to wszystko jest słodkieFlowwer, Bajkaaa, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
A ja o 2.30 w nocy miałam przeprowadzkę na inny oddział
i wszystko tutaj stare komunistyczne ehhh
Bóle @ nadal mam ale dziś na szczęście nikt nie bada bo raczej to wynik częstego podgladania szyjki a pesser dodatkowo jeszcze "zaciska".
Mam 2 dziewczyny na sali.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sppkojnej niedzieli dziewczyny!
Lunka zajmuj jakos glowe do jutra.
Flo melduj sie tu!
Ja wiem, ze jutro bedziemy.moec wynik Panoramy. Wczoraj dzwonili z przychodni, ze synevo nie moze wgrac naszego wyniki i musimy poczekac do poniedzialku.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A ja o 2.30 w nocy miałam przeprowadzkę na inny oddział
i wszystko tutaj stare komunistyczne ehhh
Bóle @ nadal mam ale dziś na szczęście nikt nie bada bo raczej to wynik częstego podgladania szyjki a pesser dodatkowo jeszcze "zaciska".
Mam 2 dziewczyny na sali. -
Karma wszystkie trzymany kciuki !!!
Nenusia właśnie przypomniałam sobie dlaczego nie cierpię szpitali.
Amy tulę a jakie masz ciśnienie ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wspolczuje Wam tych pobytow przymusowych w szpitalach. Dla mnie to cos okropnego musiec lezec. Mam nadzieje,ze beszie dobrze Flo u Ciebie.
I Bajka tak samo trzymam kciuki za Ciebie i Zosie.
Luna stresujacy mamy jutro obie ten dzien. Mam nadzieje, ze przyniosa cos dobrego.
Dziewczyny co do wyprawek to w weekend kupilismy z M pkerwszy wspolny ciuszek dla Maluszka. To sukces, bo on sie ciae boi cokolwiek kupowac jeszcze.
Od wtorku w Lidlu beda dla maluchow ciuchy i ciazowe dla nas.mam zamiar zrobic zamach we wtorek.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry :* Dzisiaj zaczynamy 20 (dwudziesty!!!) tydzień!! Zmieniam 1 na 2 z przodu
Zaraz połowa minie
Flo - oni oszaleli w środku nocy Cię przenosić?! Czy to miało związek z bólami?
Karma - kciuki za wynik!
A ja dalej czekam na wyraźny ruch w brzuszku..wczoraj miałam wrażenie, że coś mnie pukało, ale było raz po prawej raz po lewej stronie ale powyżej pępka. Czy one już mogą być tak wysoko?
Flowwer, Aga9090, Yoselyn82, Karma88, Rucola, Jeżowa, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Dzień dobry dziewczynki
jestem dziś podjarana, mama na 13 jest umówiona w sprawie tego super wózka.. Trzymajcie kciuki żeby to nie był niewypał jak ten oszust ostatnio..
Obudziłam się cała obolała jakbym Tony jakieś nosiła. Plecy, ramiona, ledwo się ruszam. W łóżku leżeć nie mogę no leżenie mi nasila bólwysmaruje się Voltarenem może coś pomoże.
Miłego dnia dziewczynki. -
Amal voltarenu i w ogóle zadnych maści przeciwbólowych chyba nie wolno stosować w ciąży.
Zrób sobie ciepły prysznic na ramiona, ale tak, żeby nie przegrzać brzucha.
Wklep amol może? Amol można w ciąży, byle nie wewnętrznie
EDIT:
O Voltarenie piszą tak:
Nie należy stosować preparatu w okresie ciąży, a stosowanie w III trymestrze ciąży jest przeciwwskazane, z powodu ryzyka przedwczesnego zamknięcia u płodu przewodu tętniczego oraz zahamowania czynności skurczowej macicy.
Nie należy stosować preparatu u kobiet w okresie karmienia piersią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 10:35
Bajkaaa, Achia lubią tę wiadomość
-
Ja sie wczoraj wieczorem wystraszylam bo mialam skurcze, wzielam magnez i nospe i lezalam. A śluzu mam tyle ze masakra! Jutro wizyta a stres powoli sięga zenitu..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rany, ależ jutro tych wizyt do trzymania kciuków! Napiszcie która o której wizytuje, odbiera wyniki itd, zebyśmy mogły sobie ułożyć jakiś grafik - w końcu tylko po 2 kciuki mamy
Yos - skórczem, bóle, śluz spływający do kolan, kijowe samopoczucie - to mi wygląda na ciążę ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 10:40
-
nick nieaktualny