Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Amal, ja bym nie ryzykowała, skoro producent sam odradza stosowanie w ciąży. Zresztą stary dobry amol pomaga najlepiej
Ja od początku ciąży wklepałwm już ze ćwierć flaszki w różne obolałe kawałki. Pomaga mi teraz na łydki - odkąd leżę mam jakieś podejrzane bóle mięśni -
Achia wrote:Amal spróbuj Amol. Mi pomógł na bolący nadgarstek.
.ja o13 mam internistę,a o 14;40 USG.
A jak reszta dziewczyn?
Yos- też trzymam kciuki żebyś po wizycie była spokojniejsza.
13:00 - Achia - internista
13:20 - Nika - USG i pozegnanie z prowadzącym z kliniki
14:40 - Achia - USG
Kto jeszcze?Bajkaaa, Phnappy, Flowwer, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zupdate'owany plan na poniedziałek:
Karma - wyniki Panoramy
12:20 - Minie_Black - USG przedwakacyjne
Kto jeszcze?[/QUOTE]
Karma88, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Za mnie to i caly dzien mozna trzymac kciuki, bo czekam na telefon. Chociaz nie wiem czy zadzwonia i powiedza przez telefon czy zadzwonia, zeby przyjechac. Wiec caly dzien siedze na dupsku na wszelki wypadek w gotowosci.
Phnappy a Ty jak mialas z odbiorem?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Zupdate'owany plan na poniedziałek:
Karma - wyniki Panoramy
Kto jeszcze?
20:20 z torbą do szpitala -
Cały dzień - Karma - wyniki Panoramy
20:20 - Ania - szpital
Kto jeszcze?
Ania why?! Coś się dzieje?!?!?!?! -
nick nieaktualny
-
Ja wizytuje jutro o 12
Bajka dzisiaj czuje sie lepiej, ale brzuch czuje dalej. Dzis bede lezec sobie albo pojde na dzialce posiedziecRucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cały dzień - Karma - wyniki Panoramy
12:00 - Yoselyn - podgląd kropka
16:00 - Luna - wizyta w Łodzi i diagnozowanie Zuzinego serduszka
20:20 - Ania - wizyta u gin - potencjalnie może się skończyć w szpitalu - trzymamy kciuki, żeby nie
Kto jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 11:20
Bajkaaa, Phnappy, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Minie gdzie lecisz na wakacje?
Ja mam nadzieje ze tez jak bedzie wszystko ok ze bede miala zielone swiatlo zeby gdzies sobie pojechac na wakacjeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nika jakby można było sobie tak edytować post na pierwszej stronie kto kiedy wizytuje albo kto ma coś ważnego to by można było sprawdzać i wiedzieć kiedy konkretnie trzymać za kogo kciuki
no ale niestety nie da się
Amal ja bym nie ryzykowala z tą mascia ja nawet na rwe kulszowa nie smarowalam niczym a byłam u lekarzy z tym, no ale zrobisz jak uważasz
Yoselyn odpoczywaj dużo i jeśli masz asmag forte to jego można brać 3x2 dziennie więc nie bój się brać więcej magnezu w razie czegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 11:15
-
nick nieaktualnyNika- na wszelki wypadek, ale się dzieje.
Wczoraj M prawie pakował mnie w auto ale powiedziałam, że nie chcę rodzić. Przeszło.
Dzisiaj znowu czuję już skurcze, także pytanie tylko jak tam w środku. Bo od 2 dni moja picza tak jakby wychodziła z nory. Młody jest nieznośny i czekam tylko aż sam sobie głowę wypcha przez to odpychanie... jem na stojąco, bo każde siedzenie kończy się po 2min siłowaniem kto wygra. Matka oczywiście się poddaje i idzie leżeć przez tego szoguna. -
Karma88 wrote:Za mnie to i caly dzien mozna trzymac kciuki, bo czekam na telefon. Chociaz nie wiem czy zadzwonia i powiedza przez telefon czy zadzwonia, zeby przyjechac. Wiec caly dzien siedze na dupsku na wszelki wypadek w gotowosci.
Phnappy a Ty jak mialas z odbiorem?
Zadzwonili rano chyba między 8 a 9 to było (na szczęście obudziła mnie babka i nie zdążyłam się zdenerwować).
Od początku mówili, że zadzwoni ta sama genetyk, która ze mną rozmawiała jak robiłam badanie.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Yos, lecimy pływać z żarłaczem białym na Majorke
ooo to superlece z wami
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ania, to może dobrze, że wszystko sprawdzicie i skontrolujecie, co ten potomek tam wyprawia.
A wracasz do TEGO szpitala?
Zedytowałam. Mam nadzieję, że jednak nie skończy się szpitalemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 11:21