Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny

Ja odchaczam kolejny dzień
do 34tc zostało 8 dni 
Amy w tej całej sytuacji cieszę się że znalezliscie dobrego dr, fakt że diagnoza się potwierdziła nie jest fajny ale dobrze ze dzialacie, jestem pełna podziwu
Tak jak i podziwiam Lune za postawę - jesteście wielkie dziewczyny
nick nieaktualny, Rucola, Amy333, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wiem jakie to trudne. Najgorzej właśnie jak te siki się zrobi o tej 3 i jest problem które zebrać. Najlepiej żeby ta przerwa była jak najdłuższa w sensie Eby te siki się poinkubowaly w Twoim pęcherzu jak najdłużej
ale lepiej te np z przerwy 22-4 zakręcić i dać do lodówki nie jest to idealne ale wytrąca się wtedy najpewniej tylko jakieś kryształy a bakterie leukocyty cukier białko będzie wiarygodne . Bo ten drugi sił no o 6 i tylko inkubacja 3-6 jest mocno rozwodniony już. Wiadomo że jakiś to obraz daje i nikt nie umrze ani nic
bo jak jest mocną patologia w sensie dużo leukocytów bialka czy coś to i tak nawet w popołudniowym wyjdzie 
Zresztą dziewczyny czasami ( w tych większych labach ) to dajemy mocz powiedzmy o 8 a on tam sobie stoi stoi stoi i jest robiony o 12. I to też nie jest okej dlatego ja robię swoje rzeczy u siebie nie mam w ogóle zaufania do dużych laboratoriow
-
Dobry.
Amy co do nóżki maleństwa to u nas w rodzinie był z tym problem, moja kuzynka miała wtedy operację i gips fakt, ale później wszystko było idealnie. Wiadomo nerwy i stres będą, ale macie plan i da się nad tym zapanować.
Tradycyjnie źle spałam w nocy. No ale cóż, nie ma co narzekać. Cały czas jestem zmęczona więc żadna nowość.
Dziś w planach pulpeciki w sosie śmietanowo-koperkowym!
Amy333 lubi tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ktoś to kiepsko zaprogramował, żeby kobiety w ciąży tak męczyć z badaniami :p gdzie już sam fakt bycia w ciąży w pewnym momencie jest męczący.
Bajka - czas leci jak szalony
Zwłaszcza jak pomyślę, że Aluśka za 10 dni skończy 9 miesięcy..
Flowwer, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my dziś zaczynamy 27 tc, też nie wiem kiedy to zleciało

Kaczorka Ala zaraz zacznie biegać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 08:16
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, Lunaris, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalka przede wszystkim bardzo się cieszę, że masz już Felicję przy sobie i gratuluję

Pilik uściskaj mocno Ninkę.
Luna super, że udało się załatwić dobrego lekarza (ave Reset).
Amy będziemy trzymać kciuki za stópki Twojej córeczki, na pewno będzie w dobrych rękach.
Odnośnie moczu, to mi się kojarzy, że mamaginekolog mówiła, żeby w ciąży brać mocz jakby po ostatecznym wstanie z łóżka.
Nika jeszcze odnośnie ciasta, to ja dla dzieci pewnie bym zrobiła naleśniki np. z mąki ryżowej z wodą gazowaną zamiast mleka (jak dziecko ma alergię na kazeinę to mleko bezlaktozowe nie jest rozwiązaniem) i z dżemem, bo dzieci to lubią takie proste rzeczy. A jako ciasto może marchewkowe bezglutenowe? W sieci jest mnóstwo przepisów, zamiast kakao można dać karob. I trzeba uważać na proszek do pieczenia, bo też może zawierać gluten.
Poprosimy o kciuki za 2,5h podglądam Tarzaniątko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 08:44
nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaczorka, Rucola, Jeżowa, JustynaG, Amy333, Lusesita, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja nie wiem co mi dali do kroplówki ale pełen odlot miałam od 18 ! Spalam do 6.30
ja już po ktg, prysznicu z kawką w ręku.
Malka gratuluję !!! Teraz tylko cieszyć się z uroków maciezynstwa.
Nie wiem co tutaj podają ale serio nie słychać krzykow czy jękow !! W poprzednim szpitalu co caly czas niałam ciarki na plecach jak kobiety wrzrszczały a tu nic... cisza... Muszę zapytac co tutaj podają.
Reset należy ci się korona za dobroc i chęć pomagania
Amy jesteś silna i dasz radę
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lunaris, KateHawke, Karma88, Rucola, Jeżowa, JustynaG, Amy333, Lusesita, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Dzisiaj na pewno nie nadrobię. Melduje, że Fela przyszła na świat o 18:15. 10punktow. 3230g i 55cm. Jest cudna!
Szczegóły i foto jak się ogarniemy. Pozdrawiamy
kochana mega gratulacje!!!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Malka ogromnie się cieszę, że Fela zdecydowała się wyjść na świat!

Amy, luna cudownie ze sie uspokoilyscie choć trochę.
Lamus kciuki trzymam i sama siedzę pod gabinetem ale w medicover wiec pewnie bez usg będzie.
Aniu mnie też zaczyna łapać przerażenie... i jakoś tak z jednej strony mysle że mały szybciej wyjdzie a z drugiej nie mam do konca torby spakowanej..
Miłego piątku dziewczyny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 09:03
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Nika co do moczu, z drugiego może wyjść za lekki, się w razie co nie przejmij się tym parametrem

A co do diety - polecam blog https://mamaalergikagotuje.pl na pewno znajdziesz jakiś odpowiedni przepis
Luna ja już z emocji odliczam godziny! Lekarka zastrzegała, że wszystko zależy od stanu dzisiejszego, ale wierze że będzie dobrze, od wczoraj tyle je to i siły pewnie ma więcej!
Lamka kciuki za podgląd
Flo mi wystarczyła ostra położna która mnie zjechała z góry do dołu i magicznie przestałam się drzeć :p..
A na dzień dobry zdjęcie mojej Kochanej pilotki. Od wczoraj otwiera oczka i coraz mniej śpi, udało mi się załapać na karmienie i zmianę maseczki i szybko dała mi pielęgniarka zdjęcie zrobić
(Nie cytujcie proszę)
Edit.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 13:33
Yoselyn82, nick nieaktualny, Lunaris, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, olik321, Barbarka1984, Kaczorka, Karma88, Flowwer, Nadzieja22, Rucola, Jeżowa, Kargo31, summer86, JustynaG, Amy333, Lusesita, Bajkaaa, Lena21, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Sarna84, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik- słodkości
niesamowite że dopiero co miałaś ją w brzuszku prawda? gdzie te dzieci się mieszczą?
Zdrówka dla Kruszyny- żeby szybciutko mogła wyjść i tulić się do Mamy w domu!
Bajka- rewelacja
34tc- brzmi dumnie 
ja chyba ide na drzemkę, może w końcu zasnę :p -
Ninka
ciekawsko się rozgląda
zdrówka malutka! Jest prześliczna
-
Amy, luna ciesze sie ze lepiej sie czujecie i troszke wyluzowaliscie chcociaz wiem ze to nie jest latwo..

Amy trzymam kciuki za twojego maluszka i za stopke zeby wszystko sie dobrze skonczylo!
lamka kciuki z wizyte
pilik sliczna pilotka
staraczka kombinezon super
Amy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny