Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczyny !!!
Mocne kciuki za wszystkie, dziś ważny dzień:*
Nika zarówno Ty jak i reset sypiecie cietymi ripostami z rękawa a ja to jestem dupa wołowa... Umiem wymyślić coś świetnego ale tak 10 minut po fakcie... Niestety nie każdy ma talent do tego. Strasznie nad tym ubolewam. Mi pozostaje knuc intrygi i wyskakiwac z nimi w najmniej oczekiwanym momencie. Też działa:pEmiilka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Kaczorka!! Alusia ma już wloski:) jeszcze chwilę i kokardy bedziesz wiązać!!!
Hehe, coś tam jej rośniejakieś kaczorkowe pierze :p
Może za jakiś czas zacznie wyglądać jak dziewczynka
Niestety jeśli chodzi o cięte riposty to też ze mnie dupa wołowa.. -
Cześć dziewczyny
Flowwer ja mam w miarę wygodne łóżkowięc nie mam tu na co narzekać
Trzymam kciuki za wszystkie informacje dnia dzisiejszego
A u mnie kolejny dzień odchaczonyzostało 5 dni do 34tc
Rucola, summer86, Emiilka, Achia, JustynaG, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, trzymam kciuki cały dzień za wszystkie ważne wizyty i telefony.
Nie załapałem się na zdjęcie Olik, ale Flower i Lunę widziałam. Dziewczyny wyglądacie obłednie. Flo przez te półtora roku "znajomosci" właźnie tak sobie Ciebie wyobrażałam.
Melevis jak zwykle rozpłynełam się z zachwytu nad Staśkiem i Lena. I musze sie Tobie pochwalic:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/661135027608.jpg
Zakochałam się w niej, ma dziewczynskie kolory, ale żadna nie podobała mi się tak bardzo. Narazie trening na misiuRucola, Flowwer, StaraczkaNika, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka, malka, Barbarka1984, Karma88, KateHawke, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Sarna własnie jest na sprzedaż taka i to mój kolor !! Teraz nie ma jak ćwiczyć
ale po powrocie do domu tak.
Wygląda na to że jestem "typową blondynką " hahhaha
Bajka ja już w środę 36tc a nadal nie widu i słuchu ccnajchetnie dziś bym poszła ale widzę niektóre dziewczyny w gorszej sytuacji bo ja to wolałam być w domu.
Ale tu na przeciwko szpitala knajpa z pizza i serwują obiad więc dziś placek po zbójnicku a tu wydanie "po Bytomsku"- umieram z głodu !Sarna84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn, Minie, Nika, Achia, Luna, Ania trzymam mocno kciuki za Wasze bąble!
Karma i Aga czekam niecierpliwie na wyniki badań, za które równie mocno zaciskam kciuki.
Hehe Nika, jesteś świetnaTeksty pierwsza klasa, trochę w moim stylu, tylko ja to zawsze mocniej dowalam niż ktoś mi. Wtedy mam pewność, że dwa razy zastanowi się zanim coś o mnie powie
Wyjątkiem jest tu teściowa, ta to nigdy dzioba nie zamknie, mimo że już tyle razy jej dowaliłam. Widocznie za słabo
Rucola lubi tę wiadomość
-
A co jest koleżankom Flowwer ?
No a twoje cc to kiedy mniej więcej bliżej 38tc? Czy jak ciąża będzie donoszona?
No ja jadę na szpitalnym jedzeniu tylko czasem ktoś przywiezie kotleta czy coś ale słodycze jem codziennie hehe ale to żeby Zosia była aktywna na ktgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 08:58
-
Dzięki dziewczyny, no muszę nieskromnie przyznać, że dzieciaki mi się udały
Sarna pieknie! Bardzo dobry wybor - sploty serduszkowe są mięciutkie i dociągają się praktycznie sameno i piękna ta kieszonka, zwłaszcza, że to na misiu. Dziecko łatwiej się wiąże
cieszę się, że pomogłam
Sarna84, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Nadzieja siostra mojego m. jest taka jak Twoja teściowa... niewyuczalna
Ale przynajmniej ktoś nie pozwala mi wyjść z wprawy.
Czasem się boję, że przegięłam, zwłaszcza że takie gadki to zwykle w towarzystwie i potem są pretensje, że kogoś publicznie ośmieszam. Jak dla mnie to sami się ośmieszają pewnymi tekstami, ja to tylko delikatnie podkreślam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 09:09
Flowwer, Nadzieja22, Rucola, Bajkaaa, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Kciuki gotowe i zaciśnięte
Ja czuję się minimalnie lepiej, ale kaszel mnie w nocy męczył i taka noc trochę do dupy.
Za to mój pies zmienił miejsce spania w nocy i śpi koło mojej strony łóżka, pod ścianąa nigdy tu się nie zapuszczała. Ciekawe, ciekawe..
Melevis a chustę kupić choć 1 przed porodem? Czy lepiej zająć się tematem po? -
Nenusia wiem ze są 2 miejsca ale tu w tym barze na terenie kliniki wczoraj było zamknięte
Sarna mloda i piękna to byłam 15 lat temu
Ewelina a w brzuszku cisza ? Bo teraz kolej na Ciebie i Maję.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyA może poród w prywatnej klinice? Pakiet standard 7300
http://www.swissmed.com.pl/szpital/polozniczo-neonatologiczny
Choć gdybym miała i nie stanowiło by to nic dla mojego budżetu to pewnie bym się skusiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 09:30
-
nick nieaktualny
-
Sarna84 wrote:Rucola zgodnie z instrukcją Melevis- tylko używana. Zrobiłam jak sugerowała, kupiłam ją na grupie "tania chusta i nie tylko". Jestem jej min. 3 właścicielką, wcześniejszej historii nie znam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4b4a045e51c.jpg
Na razie nawet nie próbuję wiązać, bo mi brzuch trochę przeszkadzaale emek obiecał, że będzie próbować to podglądnę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 09:37
Sarna84, Luna1993, Achia, malka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021