Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj taka sytuacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 10:58
Luna1993, olik321, Nadzieja22, Achia, Sarna84, reset, Aga9090, Bajkaaa, Minie Black, blue00, JustynaG, Flowwer, Karma88, Jeżowa, Rucola, Yoselyn82, 91Ewela09, Tosia2323, Lena21, KateHawke, pilik, emi2016, Amal, malka, Bocianiątko, -Mamunia-, Lunaris, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja już sobie zapisałam nazwę
my też 2,5 mamy do łodzi. Jeszcze godzina i jesteśmy. I o 12 zaczynamy ciąg wizyt więc trzymam mocno kciuki za was :* będę zaglądać po same dobre wieści
Amal dziękuję, to bardzo pocieszająceza parę godzin będziemy już wiedzieć co i jak
Nadzieja22, Amal lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nogi zrobione aż do pasa
Pora się zbierać do Gdyni. Po drodze jeszcze wizyta w banku, bo wczoraj dopadło mnie znowu ciążowe zapalenie mózgu i 3 razy wstukałam błędny login. Próbowałam odblokować dostęp przez infolinię, ale tam z kolei chcieli PIN (pff! Nie pamiętam loginu, którego uzywam regularnie od 5 lat, a mam pamietać pin ustalony 5 lat temu i nigdy nie używany?!).
Nadrobię po wizycie.
Tymczasem kciuki za pieska i wszystkie wizyty! -
nick nieaktualnyja też powoli sie ogarniam bo mam zwolnione ruchy przez to choróbsko.
pytanie do Trójmiasta- mój mąż dziś wypalił że niby w Kartuzach jest porodówka i szpitall który jest godny rozważenia. nie wiem skąd on to wziął ale wiecie coś na ten temat? na razie wyczytałam że nie mają znieczulenia zewnątrzoponowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej na Synevo wskoczyl wynik Panoramy. Myslalam, ze tam nic nie bedzie, a tam mam caly opis. Wg tego co czytam jest dobrze i jest dziewczynka.
Popłakałam się jak czytalam. Czekam jeszcze na telefon od gina dla pewności.
Usuneło mi się to co do Was pisałam...
Od rana nie zaglądałam tu, bo starałam się czymś głowę zająć.
Dziewczyny trzymam za Was dzisiaj kciuki, niech też ten dzień da Wam dobre wieści.
Lamka wiem jak to jest czworonożnego czlonka rodziny oddać do weta na operację. Grunt to szybko ją do domku zabrać i niech dochodzi do siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 12:26
olik321, Aga9090, Nadzieja22, Flowwer, Minie Black, lamka, Achia, JustynaG, Kaczorka, reset, summer86, Jeżowa, Sarna84, Rucola, Bajkaaa, Madzik34, blue00, Tosia2323, StaraczkaNika, Lena21, Siwulec, KateHawke, pilik, emi2016, Amal, malka, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lamka również kciuki za sunie.
Yos ????????????
Melevis trzymaj córcie z daleka bo ja ukradnę!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn, Minie czekam i trzymam kciuki :*
Karma, to cudownie!
Lamka jeszcze momencik i już będzie po
Aga mocno kciukam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 12:28
Karma88, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Hej na Synevo wskoczyl wynik Panoramy. Myslalam, ze tam nic nie bedzie, a tam mam caly opis. Wg tego co czytam jest dobrze i jest dziewczynka.
FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ!!! teraz cieszyć się ciążą!!Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma, super wiadomości.
Achia, ja słyszałam tylko opinie o Wejherowie. Trudno mi cokolwiek o Kartuzach powiedzieć. A jak się czyta opinie o szpitalach... to ciężko cokolwiek stwierdzić. Jedni wychwalają pod niebiosa, inni krytykują. Nie wiem czy to kwestia okoliczności, oczekiwań czy po prostu na jaki dzień i ekipę się trafi. -
nick nieaktualnyU mnie na szczęście tylko infekcja wirusowa. W zasadzie podjęłam swoje leczenie jak widać dobrze bo mam je kontynuować :p jedynie na gardło mogę dokupić Isla. Na nos woda morska ale z tego co pamiętam to ta woda morska to średni pomaga na katar :p najważniejsze że oskrzela i płuca czyste