Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flowwer, powiem Ci szczerze że u mnie chyba po woli się zaczyna.
Od rana ciągle mnie mdli, latam siku co 5 minut, skurcze też mbie lapaly,ale przeszły, jestem strasznie zmęczona i czuję się naprawdę ch***wo.
Leżę w łóżku i czekam na rozwój wydarzeń. Dobrze że jutro rano mam wizytę u ginekologa. -
nick nieaktualny
-
Z małą "raczej dziewczynką" wczystko ok. Wyprzedza termin o 2 dni i wygląda zdrowo. Wazy już całe 203 g - moje masełko
Moja szyjka znowu krótsza - tylko 32 mm i na następnej wizycie rozważymy, czy założyć pessar. Muszę jednak leżeć-leżeć
Karma, Yoselyn, Minie, Nenusia wspaniałe wieści! Gratuluję silnego i ZDROWEGO potomstwa
Nenusia napisz do Sanki albo zagafaj do Reniferry na lipcowym - one się wyznają na lekarskiej łaciniereset, Flowwer, Achia, Tosia2323, Bajkaaa, olik321, blue00, Jeżowa, Yoselyn82, Lena21, Aga9090, Siwulec, JustynaG, lamka, KateHawke, Luna1993, Kaczorka, Amal, -Mamunia-, Lunaris, Emiilka, Angelika83, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Nenusia ale masz i po łacinie i polsku. jest tylko jeden wyraz "podejrzenie" w języku polskiem który mi się podoba. To w końcu podejrzenie czy diagnoza do cholery jasnej. Spokojnie, wynik jest pomyslny#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Nika masełko
to teraz weź do serca lezenie w domu bo szpital wrrrr ale dł szyjki jest ok.
Zastrzeliłas mnie skojarzeniem.
Ewelina to czekamy aż nabierze tępa, wierzysz że to już czas ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 14:20
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Nika super że już taka duża kruszynka
Pamiętaj że ta opcja leżenie już do końca będzie, fakt że z ewentualnym pessarem będzie trochę lepiej i nie bierz ze mnie przykładu g ds e czułam się jak młody Bóg gdzieś 4 tyg po założeniu bo mi rwa puściła to mogłam góry przenosić no i tak sobie poprzenosilam... Ale może się okazac że na następnej wizycie szyjka dalej taka będzie więc dopóki możesz to ja oszczędzajStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam że tak wtrące choć nie udzielam się na waszym wątku, jakoś po dwóch kreseczkach nie miałam odwagi by tu do was dołączyć bo jednak za krótko z wami byłam. Ale chciałam tylko odpowiedzieć Nenusi bo akurat dziś zerknęłam żeby zobaczyć co u was słychać.
1) Torbiel surowicza wielokomorowa
2) Przekrwienie okolicy jajowodu
Więc wygląda na to że wszystko jest dobrzeAga9090, Achia, summer86, Sarna84, Bajkaaa, JustynaG, lamka, KateHawke, Nadzieja22, Jeżowa, Kaczorka, Amal, pilik, StaraczkaNika, -Mamunia-, Lunaris, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanka wrote:Przepraszam że tak wtrące choć nie udzielam się na waszym wątku, jakoś po dwóch kreseczkach nie miałam odwagi by tu do was dołączyć bo jednak za krótko z wami byłam. Ale chciałam tylko odpowiedzieć Nenusi bo akurat dziś zerknęłam żeby zobaczyć co u was słychać.
1) Torbiel surowicza wielokomorowa
2) Przekrwienie okolicy jajowodu
Więc wygląda na to że wszystko jest dobrzeSanka lubi tę wiadomość
-
Nika, cieszę się, że z Renią wszystko ok
a długość szyjki jest ok, tylko postaraj się leżakować jak najwięcej.
Yos, tak się cieszę
My jesteśmy po 3 wizycie położnej, w 2 tyg. od wyjscia ze szpitala mała przybrała już 700 gramów i waży 3750Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 14:32
Achia, reset, Sarna84, Aga9090, Bajkaaa, Yoselyn82, Rucola, JustynaG, Lena21, lamka, KateHawke, Nadzieja22, olik321, Flowwer, Kaczorka, Amal, Karma88, Bocianiątko, blue00, StaraczkaNika, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Kochana już ciebie po forum chciałam szukać!!! :*
już wysyłam zaproszenie!
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summer pięknie!
Dziewczyny wstyd się przyznać, ale ja też mam dziś wizytę o 20. Popołogową. Wstyd bo to aż 20 tygodni od porodu, ale uwierzcie mi ją naprawdę nie miałam czasu. Albo M w delegacji,albo starszak chory, a kiedy już chciałam miesiąc temu- gin na urlopie.