Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma, cudowna wiadomość
bardzo się cieszę.
Yos, daj znać jak tylko będziesz mogła.
Achia, dobrze że to sprawdziłaś. Szybkiego powrotu do zdrowia! -
nick nieaktualnyMałe super, zdecydowanie mogę czuć ruchy patrząc na to co wyrabialo na usg - rośnie mi taki drugi Ananas jak Stasiek
w dalszym ciągu raczej dziewczynka
mamy lecieć na wakacje i leżeć pod parasolem
reset, lamka, JustynaG, Rucola, Sarna84, Aga9090, Bajkaaa, Nadzieja22, Achia, Karma88, Flowwer, agulineczka, blue00, Tosia2323, Madzik34, olik321, Lena21, Siwulec, KateHawke, Amal, Kaczorka, Malwas, Bocianiątko, -Mamunia-, Lunaris, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Karma, Minnie, cudowne wieści!!!
Lamka sunia już pewnie z Wami, daj znać jak to przeszła.
Aga, Yose, trzymacie nas w niepewności....
Lumka cały czas jestem z Wami myślami :*
Reset chusta długa, 4,2 m ale lepiej za dużo niż za moło#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jakiś czas temu rozmawiałyśmy tu o materacach.
Ostatecznie wybrałam materac Hilding Dobranocka.
Mamy materac tego producenta we własnej sypialni i jesteśmy bardzo zadowoleni. A dodatkowo daje 5 lat gwarancji na wszelkie odkształcenia oraz nieprawidłową pracę materaca.
Pewnie kurier dostarczy mi go jutro lub w środę -
Kochane serduszko dalej bije..
jestem szczęśliwa
JustynaG, Sarna84, Aga9090, Bajkaaa, Rucola, lamka, Nadzieja22, reset, Madzik34, Achia, Karma88, Flowwer, agulineczka, mi88, 91Ewela09, blue00, summer86, Tosia2323, Minie Black, StaraczkaNika, StaraczkaNika, olik321, Jeżowa, Lena21, Siwulec, Amy333, KateHawke, emi2016, Kaczorka, Karolina90, Amal, malka, Kingulla, pilik, Malwas, Bocianiątko, -Mamunia-, Lunaris, Anna Stesia, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ale tu piękne informacje
Minie, Yoselyn
Achia, super, że czysto. Grzej się w domku po powrocie z usg :*
Teraz czekamy na info od Niki, Achii, Luny i AniWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 13:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Hej na Synevo wskoczyl wynik Panoramy. Myslalam, ze tam nic nie bedzie, a tam mam caly opis. Wg tego co czytam jest dobrze i jest dziewczynka.
Popłakałam się jak czytalam. Czekam jeszcze na telefon od gina dla pewności.
Usuneło mi się to co do Was pisałam...
Od rana nie zaglądałam tu, bo starałam się czymś głowę zająć.
Dziewczyny trzymam za Was dzisiaj kciuki, niech też ten dzień da Wam dobre wieści.
Lamka wiem jak to jest czworonożnego czlonka rodziny oddać do weta na operację. Grunt to szybko ją do domku zabrać i niech dochodzi do siebie.
Hej Karma gratuluje pozytywnego wyniku!!!!
Ja tez bede robic panorame w medicover.
Dlugo czekalas na wyniki?fajnie ze sa online!!ja myslalam ze musimy je odebrac osobiscie!
Ja bede robic juz za 3 tyg,bo lekarka powiedziala,ze spokojnie mozna od 9 tyg.
Yos ciesze sie razem z toba!!!
Nenusia trzynam kciuki za dobry wynik!
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualny
-
Yos, Minie super wieści. Cieszę się razem z Wami!!!
Madzik co do Panoramy to ja robiłam 23 czerwca, wynik po 2 tygodniach jak widać.Madzik34, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyYos- bardzo się cieszę
)
Minie- extra.udanych wakacji
Nenusia- kurde a nie na opisu po polsku?Wiedzą że ludzie się stresują a tu po łacinie wynik
U nas jeszcze USG za niecałą godzinę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 13:49
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ale się cieszę!!!!! Yos
jednak warto zainwestować w hiszpańskie wakacje.
Nenusia trzeba przetłumaczyć.
Mine gratulacje teraz spokojne możesz spędzić wskacje.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄