Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarma Kochana ja nic nie szukam
Znajoma mi podesłała ogłoszenie jakiejś swojej znajomej, a z wyglądu mi się podoba to obejrzę.
Może to i lepiej, bo cały temat wózka mnie przeraża, więc może się okaże że przypadek zdecyduje za nas hahaha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 15:25
Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka jak Ci się podoba i wszystko będzie z nim ok to bierz
za taka kasę aż szkoda nie kupić! Ja tak kupiłam za 200 zł oryginalny wózek z lat 90, po jednym dziecku. Ktoś nie wiedział jaką perełkę sprzedaje (kiedyś wrzucę fotke). Teraz czeka na moje wnuki
bo Zuza wyjeździ inglessine i puszczę ją w świat. Chyba że po tym wszystkim zachce nam się trzeciego
Co do płci to pamiętacie jakie były u mnie płacze teściów że ich syn będzie miał kolejną córkęteż nikt nie mógł pojąć, że my marzylismy o drugiej dziewusi
Jezowa trzymam kciuki, żeby wozek okazał się tym czego szukasz i czekam na fotki
Temat wagi. Ż Tosia zaczynałam 62, urodziłam 72. Teraz zaczynałam 55,5 a obecnie 62,5. Chciałam nie przekroczyć 65 ale już mi wszystko jedno i jem na co mam ochotę. Po wczorajszych burgerach w lodzi dziś robię domowetakże Olik kochana bez żalu i na zdrowie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 15:27
-
nick nieaktualny
-
Rucola my mamy kurę babci dany, więc nie doradzę.
Jedynie mogę powiedzieć, że z mojej jestem zadowolona, bo jest na tyle ładna, że przeważnie lezy w salonie i każdy myśli, że to poduszka pod głowę ( w sumie teraz pełni taką funkcję )
dziewczyny z wro, gdzie najtaniej wywołam zdjęcia i kupię ładny album?
chcę ogarnąć nasze foty z sesjiRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tobin czyli Tobiasz ???
Olik ja się zakochałam w wydrukach zdjęc na płótnie w Empiku, możesz nanieść na obraz kilka zdjęć, cena w zależności od formatu ale myśle ze taka sesja pewnie aż się prosi aby rzucić ją na ścianę
Co do albumów niestety nie pomogęolik321, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:Olik ja nigdy na miejscu nie drukowałam, zawsze z internetu, a albumów nie posiadam jeszcze ŻADNYCH... Więc nie pomogę, nie wiem w zasadzie po co się odzywam
A ja mam jeden album - ślubnytylko ze nie ma mi kto zdjęc wydrukować do niego
(po ślubie jestem 9lat)
Aga9090, Jeżowa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Olik ja nigdy na miejscu nie drukowałam, zawsze z internetu, a albumów nie posiadam jeszcze ŻADNYCH... Więc nie pomogę, nie wiem w zasadzie po co się odzywam
Dobra laski ubrałam się ( brawa dla tej pani) i nawet mały make up zrobiłam, wyruszam w świat po polecane przez Minie różowe skarpetki w jednorożce i wywołać foty.. jeszcze trampek będę szukać, takich po taniości za 30 dyszki będą extra.. ;pRucola, Lusesita, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:A ja mam jeden album - ślubny
tylko ze nie ma mi kto zdjęc wydrukować do niego
(po ślubie jestem 9lat)
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje zdjęcia tez na kompie, nawet mam folder „ślubne do wydruku” i tak jak Aicha najpierw nie było po drodze do fotografa a później zapominałam wiec może na 10 rocznice zrobię sobie prezent, ale MOŻE
Aga9090, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:A ja mam jeden album - ślubny
tylko ze nie ma mi kto zdjęc wydrukować do niego
(po ślubie jestem 9lat)
To u mnie odwrotnie, zdjęcia podrukowane, ale albumu nie maco więcej, jakoś chyba te zdjęcia mnie niezbyt jarają, bo ostatnio bardzo mnie nurtowało co to za pudełko mam w pokoju i czemu jeszcze go nie wyrzuciłam i już prawie bez sprawdzania wywaliłam, ale jak otworzyłam to nagle ujrzałam zdjęcia ślubne... Dobrze, że sprawdziłam jednak.
PS. Jak mnie wkurzają objazdy we Wrocławiu to zaraz skisnę. Wszystko mi ucieka, bo nie biegam tak szybko, a jak już dobiegne to nie mam się gdzie wcisnąć w ten tramwaj, takie jakieś zapchane i w ogóle. -
nick nieaktualnyDziewczyny ale z Was amatorki
Ja zamawiając fotografa od razu zazyczylam sobie w cenie album i zdjęcia z usługą wklejenia, bo wiedziałam, że gdyby nie to, to bym w życiu się nie zmotywowała, żeby to załatwić samodzielnie.Siwulec, Minie Black, Jeżowa, Rucola, Bajkaaa, Lusesita, Lunaris, reset, Lena21 lubią tę wiadomość