X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Dziewczyny ale z Was amatorki :-D
    Ja zamawiając fotografa od razu zazyczylam sobie w cenie album i zdjęcia z usługą wklejenia, bo wiedziałam, że gdyby nie to, to bym w życiu się nie zmotywowała, żeby to załatwić samodzielnie. :-D
    Ja miałam cywilny, na 15 osób w domu i fotografem była moja kuzynka no i nijak albumu nie dało się zamówić u niej :D

• admiralka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, o to, to! My tak samo :D Mamy wyklejony piękny album od fotografów :D

lamka lubi tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Ja zamawiając fotografa od razu zazyczylam sobie w cenie album i zdjęcia z usługą wklejenia, bo wiedziałam, że gdyby nie to, to bym w życiu się nie zmotywowała, żeby to załatwić samodzielnie. :-D

Skubana! ;)
    Moim fotografem był kumpel wiec robił zdjęcia „po kosztach”, bardziej się bawił niż fotografował ale my tez nie mieliśmy ciśnienia, chcieliśmy kilka żeby mieć na pamiątkę, z domu go wywaliłam tak samo jak kamerzystę bo nie umiem „pozować”a w stresie wkurzali mnie dodatkowo jak się kręcili wokół mnie. Dama to się chyba trzeba urodzic ;)

Aga9090 lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w takiej sytuacji faktycznie miałyście utrudnione zadanie z tym albumem :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam fotografa i owszem mówił o albumie, ale zapomnialam mu później napisać, zapytać o szczegóły i to tak się rozmyło :p
    Postanowiłam sprawdzić jakie ciuszki mamy dla Maluszka. To wszystko praktycznie dostaliśmy, większość nie ma opisanej rozmiarówki. Nawet kombinezon się trafił ale duży bo 68. Eh urocze są te malutkie ubranka :))
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca46c3a09a3b.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 17:57

Karma88, Luna1993, Aga9090, StaraczkaNika, Rucola, lamka, Lusesita, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dzisiaj czuje fatalnie :( nie mam glowy do niczego.

Wybaczcie ze nie pisze

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Ja jednak wózka nie jadę oglądać, bo wypatrzyłam przebarwienie na budce na zdjęciu i zapytałam i okazało się, że dobrze wypatrzyłam, więc u mnie nici :( więc wracamy do gondoli od brata :D

Lamka ja bym właśnie chciała Bebetto jakiś wózek, więc na pewno bym obejrzała, a to czy Ci będzie odpowiadał to już oczywiście kwestia indywidualna :) a cebulowanie jest ekstra, ja też jednak mam za cel coś upatrzyć w końcu :D

Ja tez dziewczyny jestem w Bebetto zakochana, konkretnie w Bebetto Bresso, taki w sliczny szary wzorek ;-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiliśmy ;-) jest trochę odrapany, więc zlecę Tarzanowi malowanie, a poza tym wszystko spoko. Po krótkiej trasie mogę stwierdzić, że prowadzi się spoko.

Amy też mi się podobał ten, o którym mówisz!

Karma88, Siwulec, JustynaG, Bajkaaa, Aga9090, olik321, Lunaris, Luna1993, Lena21 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Kupiliśmy ;-) jest trochę odrapany, więc zlecę Tarzanowi malowanie, a poza tym wszystko spoko. Po krótkiej trasie mogę stwierdzić, że prowadzi się spoko.

Amy też mi się podobał ten, o którym mówisz!
    wrzuć fotę :)

Achia lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny jak zaszłam w ciążę to się tak zmotywowałam, ze kupiłam album na 500 zdjęć i chronologicznie wywołam po kilka, kilkanascie zdjęć odkąd się znamy. W związku z tym, ze dużo podróżowaliśmy, to taki album jest bardzo pomocny bo przypomina co, kiedy i gdzie. Ze ślubu wydrukowałam chyba 20 albo 30 zdjęć. 3 mamy w ramce na scianie.
    Drugi album jest Lewka, sumiennie wklejam tam usg i brzuch na różnych etapach i w różnych miejscach :)
    Chcę się pochwalić ze zakupiliśmy Avionaut Ultralite :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 18:27

lamka, Bajkaaa, Lunaris, Nadzieja22, Lena21, pilik lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki dla Maluchów są obłedne. Mogłabym kupować bez końca a kupuję głównie na olx. Na szmateksy jakoś tak kurcze nie mogę się przełamać, choć kurcze widzę, że zajebiste łupy stamtąd przynosicie....

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepszego zdjęcia na razie nie będzie, bo zawozimy jutro do mamy na przechowanie ;-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58f8ab53035c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 18:40

Aga9090, Siwulec, Achia, JustynaG, Karma88, Rucola, Bajkaaa, Lusesita, olik321, Lunaris, Yoselyn82, Luna1993, Amal, Nadzieja22, Lena21, blue00, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka- pokaze to zdjęcie mężowi i już zrozumie dlaczego psa musimy zostawić u teściowej jak pojedziemy do siostry do Poznania i będziemy zabierac wózek, łóżeczko i nie wiem co jeszcze ;p

Rucola lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:

hahahaha :)

To ja się muszę w tym miejscu pochwalić, że po ślubie postanowiliśmy, że wywołamy wszystkie zdjęcia od fotografa oraz te z podróży poślubnej.
    W ten sposób stworzyłam 2 albumy dla nas (łącznie 400 zdjęć) oraz po albumie dla rodziców (każdy 200 zdjęć). Stworzenie naszego albumu to był pikuś. Poszły wszystkie zdjęcia. Ale już albumy rodziców... to było wybieranie zdjęć.
    Zamówiłam ponad 800 zdjęć (bo jeszcze jakieś dodatkowe dla chrzestnych, rodzeństwa itp) i je pomieszali... Oznaczało to, że musiałam najpierw te 800 zdjęć posegregować by móc je później układać w albumach chronologicznie.
    Siedziałam nad tym naprawdę trochę czasu... I wiecie jaka była reakcja mojej mamy? "Takie małe? Ja myślałam, że te zdjęcia większe będą" Wszystkie wywoływałam w formacie 10x15. Wyobraźcie sobie moją wściekłość jak to usłyszałam.

Informacja dla tych, które chcą ten album stworzyć :) Zdjęcia można zamówić przez Internet z dostawą do domu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 19:14

lamka lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia święta racja, my chyba jutro jadąc do mamy wsadzimy Runę do gondoli, bo nie widzę innej opcji. :-D

Tu jeszcze katalogowe: https://image.ceneostatic.pl/data/products/43099781/i-bebetto-vulcano-02-gleboko-spacerowy-fotelik-ramatti-mars.jpg
    Materiał jest bardzo fajny, ma takie białe kropeczki. ;-)

Jeżowa, olik321, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - to chyba ja jestem z Was najlepsza. Bo nie dość, że mamy album od fotografów, to jeszcze kupiłam ślubny i wywołałam 200szt. :p

Ale ja ogólnie zbieram i wywołuję fotki. Właśnie zapełniamy 4 album.

Olik - w Rossmannie fajne fotki wychodzą :) i można internetowo zlecić i zaznaczyć w którym punkcie chcesz odebrać.
    Podobała mi się opcja, że przy każdym zdjęciu można zaznaczyć ile chcesz sztuk.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka- bardzo ładny :)
    i w ogóle coś mi się wydaje że ten wózek od siostry to też bebetto... patrzę na zdjęcia i podobny nawt tylko wiadomo że ona ma starszy model. on też nie jest za lekki,ale fajnie się prowadzi i nie czuć tego ciężaru. ale bym chciała go już mieć w domu! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 19:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według producenta waga stelaża tego mojego 8,8kg, gondola niecałe 4, spacerówka niecałe 5.
    To dużo czy mało? :-D

JustynaG zabiłabym!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 19:26

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, właśnie taki konkretnie planowałam kupić, gdybym kupowała nowy :D

lamka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Według producenta waga stelaża tego mojego 8,8kg, gondola niecałe 4, spacerówka niecałe 5.
    To dużo czy mało? :-D

JustynaG zabiłabym!
    To niedużo :) wózek pierworodnego ważył prawie 20 kg i na 4 piętro po schodach z nim wchodziłam :D

‹‹ 1136 1137 1138 1139 1140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ