Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylamka wrote:Dziewczyny ale z Was amatorki
Ja zamawiając fotografa od razu zazyczylam sobie w cenie album i zdjęcia z usługą wklejenia, bo wiedziałam, że gdyby nie to, to bym w życiu się nie zmotywowała, żeby to załatwić samodzielnie. -
lamka wrote:Dziewczyny ale z Was amatorki
Ja zamawiając fotografa od razu zazyczylam sobie w cenie album i zdjęcia z usługą wklejenia, bo wiedziałam, że gdyby nie to, to bym w życiu się nie zmotywowała, żeby to załatwić samodzielnie.
Skubana!
Moim fotografem był kumpel wiec robił zdjęcia „po kosztach”, bardziej się bawił niż fotografował ale my tez nie mieliśmy ciśnienia, chcieliśmy kilka żeby mieć na pamiątkę, z domu go wywaliłam tak samo jak kamerzystę bo nie umiem „pozować”a w stresie wkurzali mnie dodatkowo jak się kręcili wokół mnie. Dama to się chyba trzeba urodzicAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam fotografa i owszem mówił o albumie, ale zapomnialam mu później napisać, zapytać o szczegóły i to tak się rozmyło :p
Postanowiłam sprawdzić jakie ciuszki mamy dla Maluszka. To wszystko praktycznie dostaliśmy, większość nie ma opisanej rozmiarówki. Nawet kombinezon się trafił ale duży bo 68. Eh urocze są te malutkie ubranka)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca46c3a09a3b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 17:57
Karma88, Luna1993, Aga9090, StaraczkaNika, Rucola, lamka, Lusesita, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ja sie dzisiaj czuje fatalnie
nie mam glowy do niczego.
Wybaczcie ze nie piszeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeżowa wrote:Ja jednak wózka nie jadę oglądać, bo wypatrzyłam przebarwienie na budce na zdjęciu i zapytałam i okazało się, że dobrze wypatrzyłam, więc u mnie nici
więc wracamy do gondoli od brata
Lamka ja bym właśnie chciała Bebetto jakiś wózek, więc na pewno bym obejrzała, a to czy Ci będzie odpowiadał to już oczywiście kwestia indywidualnaa cebulowanie jest ekstra, ja też jednak mam za cel coś upatrzyć w końcu
Ja tez dziewczyny jestem w Bebetto zakochana, konkretnie w Bebetto Bresso, taki w sliczny szary wzorek
-
nick nieaktualnyKupiliśmy
jest trochę odrapany, więc zlecę Tarzanowi malowanie, a poza tym wszystko spoko. Po krótkiej trasie mogę stwierdzić, że prowadzi się spoko.
Amy też mi się podobał ten, o którym mówisz!Karma88, Siwulec, JustynaG, Bajkaaa, Aga9090, olik321, Lunaris, Luna1993, Lena21 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Kupiliśmy
jest trochę odrapany, więc zlecę Tarzanowi malowanie, a poza tym wszystko spoko. Po krótkiej trasie mogę stwierdzić, że prowadzi się spoko.
Amy też mi się podobał ten, o którym mówisz!Achia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja dziewczyny jak zaszłam w ciążę to się tak zmotywowałam, ze kupiłam album na 500 zdjęć i chronologicznie wywołam po kilka, kilkanascie zdjęć odkąd się znamy. W związku z tym, ze dużo podróżowaliśmy, to taki album jest bardzo pomocny bo przypomina co, kiedy i gdzie. Ze ślubu wydrukowałam chyba 20 albo 30 zdjęć. 3 mamy w ramce na scianie.
Drugi album jest Lewka, sumiennie wklejam tam usg i brzuch na różnych etapach i w różnych miejscach
Chcę się pochwalić ze zakupiliśmy Avionaut UltraliteWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 18:27
lamka, Bajkaaa, Lunaris, Nadzieja22, Lena21, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Ciuszki dla Maluchów są obłedne. Mogłabym kupować bez końca a kupuję głównie na olx. Na szmateksy jakoś tak kurcze nie mogę się przełamać, choć kurcze widzę, że zajebiste łupy stamtąd przynosicie....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyLepszego zdjęcia na razie nie będzie, bo zawozimy jutro do mamy na przechowanie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58f8ab53035c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 18:40
Aga9090, Siwulec, Achia, JustynaG, Karma88, Rucola, Bajkaaa, Lusesita, olik321, Lunaris, Yoselyn82, Luna1993, Amal, Nadzieja22, Lena21, blue00, pilik, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Dziewczyny ale z Was amatorki
Ja zamawiając fotografa od razu zazyczylam sobie w cenie album i zdjęcia z usługą wklejenia, bo wiedziałam, że gdyby nie to, to bym w życiu się nie zmotywowała, żeby to załatwić samodzielnie.
hahahaha
To ja się muszę w tym miejscu pochwalić, że po ślubie postanowiliśmy, że wywołamy wszystkie zdjęcia od fotografa oraz te z podróży poślubnej.
W ten sposób stworzyłam 2 albumy dla nas (łącznie 400 zdjęć) oraz po albumie dla rodziców (każdy 200 zdjęć). Stworzenie naszego albumu to był pikuś. Poszły wszystkie zdjęcia. Ale już albumy rodziców... to było wybieranie zdjęć.
Zamówiłam ponad 800 zdjęć (bo jeszcze jakieś dodatkowe dla chrzestnych, rodzeństwa itp) i je pomieszali... Oznaczało to, że musiałam najpierw te 800 zdjęć posegregować by móc je później układać w albumach chronologicznie.
Siedziałam nad tym naprawdę trochę czasu... I wiecie jaka była reakcja mojej mamy? "Takie małe? Ja myślałam, że te zdjęcia większe będą" Wszystkie wywoływałam w formacie 10x15. Wyobraźcie sobie moją wściekłość jak to usłyszałam.
Informacja dla tych, które chcą ten album stworzyćZdjęcia można zamówić przez Internet z dostawą do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 19:14
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia święta racja, my chyba jutro jadąc do mamy wsadzimy Runę do gondoli, bo nie widzę innej opcji.
Tu jeszcze katalogowe: https://image.ceneostatic.pl/data/products/43099781/i-bebetto-vulcano-02-gleboko-spacerowy-fotelik-ramatti-mars.jpg
Materiał jest bardzo fajny, ma takie białe kropeczki.Jeżowa, olik321, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - to chyba ja jestem z Was najlepsza. Bo nie dość, że mamy album od fotografów, to jeszcze kupiłam ślubny i wywołałam 200szt. :p
Ale ja ogólnie zbieram i wywołuję fotki. Właśnie zapełniamy 4 album.
Olik - w Rossmannie fajne fotki wychodząi można internetowo zlecić i zaznaczyć w którym punkcie chcesz odebrać.
Podobała mi się opcja, że przy każdym zdjęciu można zaznaczyć ile chcesz sztuk. -
nick nieaktualnyLamka- bardzo ładny
i w ogóle coś mi się wydaje że ten wózek od siostry to też bebetto... patrzę na zdjęcia i podobny nawt tylko wiadomo że ona ma starszy model. on też nie jest za lekki,ale fajnie się prowadzi i nie czuć tego ciężaru. ale bym chciała go już mieć w domu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 19:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny