Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset trzymam kciuki
no i akurat w ciągu dwóch tygodni tu może być ciekawie więc szykuj się że wiosna 2019twoja 
Aniu życzę Ci by poród zaczął się szybko u ciebie byś przygodę ze szpitalami szybko zakończyła
Co do depilacji to ja chyba nie dam rady się sama ogolic tutaj
po pierwsze nie widzę siebie wcale a na czuja chyba nie chce chyba że dojdę do momentu że będę chciała urodzić już więc będę się wyginac choćby godzinę w tej łazience hehe
-
nick nieaktualny
-
o ja tez zazdraszczam, ja juz nie widze co tam na dole sie dzieje, hahaha;-))Minie Black wrote:Reset, zazdroszczę gładkości - ja elegancko przyszykowana na jutrzejszą randkę z depilatorem

-
Dziewczyny wiem ze marudze tutaj tylko ostatnio ale strasznie sie boje..wlasnie mam 39 stopni. Wzięłam już apap ale nie spadła mi temperatura..
Co mogę jeszcze wziąć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 21:17
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyParacetamol i pyralgine (w szpitalu mi dawali, bo to tylko w ciąży można)Yoselyn82 wrote:Dziewczyny wiem ze marudze tutaj tylko ostatnio ale strasznie sie boje..wlasnie mam 39 stopni. Wzięłam już apap ale nie spadła mi temperatura..
Co mogę jeszcze wziąć? -
Bylo ok i nagle zaczęło mi sie robić zimno, trzeslam sie jak galareta, leżę pod kołdrą i kocem i mi zimnoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW szpitalu dostawałam dozylnie i pyralgine i paracetamol, także można w ciąży.Lusesita wrote:Ja odradzam pyralgine. To lek z wykazu C. Na własną rękę bym jej nie wzięła w ciąży.
Pojedź lepiej na IP
Ale lepiej na IP od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 22:14
-
nick nieaktualnyJa dostawałam w ciąży ze Stasiem ketanol przez 2 dni, więc też można?

Nenusia, wszystko zależy od sytuacji, ale w przypadku Yos, jeśli paracetamol +okłady nie działają, ja bym wzięła jeszcze jedna tabletkę paracetamolu.
Yos, nie wiem czy Cie to w jakikolwiek sposób pocieszy, ale ja dzisiaj czuję się identycznie + wymioty, ale apap mi zbil temperaturę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 22:37
-
nick nieaktualnyYose ja jak dostałam gorączkę to pojechałam do szpitala z karty informacyjnej wynika ze dostałam paracetamol, u mnie okazało się to wodonercze, także nie lekceważmy. Zawsze będziesz spokojniejsza, a maleństwo najważniejsze.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:W szpitalu dostawałam dozylnie i pyralgine i paracetamol, także można w ciąży.
Ale lepiej na IP od razu
Tak jak mówisz, w szpitalu.
Leki z wykazu C podaje się kobiecie w ciąży, jeśli korzyść dla matki przewyższa ryzyko dla płodu.
Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Yos tylko IP !! Zwłaszcza gdzie masz problwmy z sercem.
Reset dobij jajka dziś i dobrze ze teraz ovi a nie później bo sensu to nie miało. Z endometrium jest tak że to zależy od miejsca w którym mierzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 22:19

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia, ale nie porównujmy sytuacji jakie leki Ty dostawałas po operacji, a co powinna wziąć Yos na gorączkę "niewiadomego i niezdiagnozowanego pochodzenia"... Oficjalne stanowisko jest (tj Lusesita pisze), że pyralginy w ciąży nie bierzemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 22:22