Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dziewczyny!!! Nie było mnie tu cały dzień, ale nadrobiłam
Aniu współczuję tej ciągłej niepewności, napiszę tylko że mam ogromną nadzieję, ze Oskarek ma się dobrze i że lekarze podejmą decyzje najlepsze dla was obojga.
Dziewczyny poradźcie mi w jakiej temperaturze prać ciuszki i czy wlewać płyn do płukania? Do prania i płukania kupiłam białego jeleniai na jakich obrotach wirować?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Zrobiłam! Dziękuję
Achia, Karma88, Lunaris, Malwas, olik321, Kaczorka, lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Nie chcę myśleć, co będzie z moją psychika jak będę w ciąży, ale chcę Wam powiedzieć, że przez to Wasze wsparcie w ciągu kilku minut od wrzucenia posta to ja się tu popłakałam
Normalnie miałam wrażenie, że trzymacie mnie za rękę
Kocham nasze wątkiKarma88, Lunaris, Rucola, summer86, olik321, Bajkaaa, Lusesita, Bocianiątko, Lena21, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyRucola wrote:Hejka dziewczyny!!! Nie było mnie tu cały dzień, ale nadrobiłam
Aniu współczuję tej ciągłej niepewności, napiszę tylko że mam ogromną nadzieję, ze Oskarek ma się dobrze i że lekarze podejmą decyzje najlepsze dla was obojga.
Dziewczyny poradźcie mi w jakiej temperaturze prać ciuszki i czy wlewać płyn do płukania? Do prania i płukania kupiłam białego jeleniai na jakich obrotach wirować?
Rucola lubi tę wiadomość
-
Reset kciuki za owulke
, szykuje się inseminacja?
Jezowa piękny, okraglutki brzuszek.
Ania, współczuję wspoltowarzyszek... Też nie rozumiem takich kobiet, które lubią na wszystko narzekać i robią z igły widły, strasznie to irytujące.
Bajka ja również śpiąca już od paru dni i właśnie próbuję się wykaraskac z migreny, teraz w ciąży non stop się pojawia, ostatnio miałam takie problemy jak byłam nastolatka.
Lekarz postanowił w poprzedni poniedziałek, żebym już odstawila duphaston 2 tabl dziennie i teraz zaobserwowalam, że mam na majtkach takie delikatne smuzki beżowe, zastanawiam się, czy to nie plamienie... Boli brzucha nie mam. Czy byłyscie od początku ciąży na dupku i odstawialyscie?
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Przy synu prałam 90' 2x płukanie i prasowanie
Teraz pranie na 60 bez dodatkowego płukania i prasowanieMalwas, reset, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola, ja nowe ciuszki pralam w 40° w proszku i plynie dla dzieci, mam specjalny program w pralce. A jeśli chodzi o używane to najpierw w 60° w zwykłym proszku, a później drugi raz w proszku i plynie dla dzieci w 40°.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwas, w tym cyklu jeszcze inseminacji nie planowaliśmy, bo ja nawet na cyklach stymulowanych nie miałam pęcherzyków (albo wcale ich nie było albo rosły max 10 mm). Dziś w sumie to też szok, bo 6 dc,a tu pęcherzyk 24 mm. Normalni ludzie to nawet monitoringu nie zaczynają tak wcześnie...
Rucola, Malwas, Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
Aga odstawilam z dnia na dzień, nic mi lekarz nie mówił, sama też wstyd sie przyznać nie pomyślałam
.
Reset to super! Oby się udało, widocznie letrozol pomógł
reset lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Przy synu prałam 90' 2x płukanie i prasowanie
Teraz pranie na 60 bez dodatkowego płukania i prasowanie
Ja prałam w 90 ciuszki które były w szpitaluLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo godzinie od drugiego ktg zabrali mnie na porodówkę.
Oczy jak 5zł i wtf???
Pielęgniarka mówi że idziemy na porodówkę. Zrobimy tam ktg bo to z rana słabo wyszło.
I przy wychodzeniu pielęgniarka mówi: proszę się nie martwić to tylko ktg. Po godzinie się wraca.
I będąc za progiem słyszę z sali 'albo i nie'... z takim wymownym fochem jakimś.
No i tym oto sposobem będę milczeć do ich wyjścia. Jestem powietrzem. I liczę że tą największą marudę zabiorą szybciej niż ten poniedziałek.
A co do mnie, to tutaj oni po pytaniu ile ważył mały na ostatnim usg w poniedziałek- 2200g a dzisiaj 2400g na ich sprzęcie, to dla nich przyrost był. No z tym się słabo zgadzam ale reszta rzeczy (przepływy i łożysko) niby były ok. Dlatego mam mieszane uczucia co do tych wszystkich przyrostów. I jakoś czuję że mnie potrzymają przez weekend i puszczą.
No ale czekam. -
nick nieaktualny
-
Hmmm, czyli biorąc pod uwagę, ze 90% ciuszków mam używanych, to najrozsądniej będzie wybrać 60 stopni i mogę płukać w płynie hipoalergicznym
Dzięki, jak zawsze mogę na was liczyćAga9090 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021