Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka cieszę się, że poszłaś dziś do lekarza, cudownie, że ujrzałaś serduszko
Malka, przecudnie!! Choć chłopcy są super, chyba skrycie marzę jeszcze o dziewczynce
Rucola, ale numer! Trzymam kciuki aby nastepnym razem były 2 serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 22:48
Bajkaaa, malka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola ale to super wygląda! Trzymamy kciuki bardzo za dalszy rozwój
My w takim razie "młodzi" stażem w maju będzie trzy lata po ślubie, a razem 7 lat. Ale ten czas leci...
A jeszcze na dobranoc wrzucam pierwszą "poważną" fotę młodej ja się przekonuje do imienia Nina, mam listę i co jakiś czas szukam czegoś innego i od jakiegoś czasu nic mi się bardziej nie podoba.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5bd776ba12a.jpgBocianiątko, Rucola, Lusesita, Bajkaaa, Flowwer, Sarna84, JuicyB, Kaczorka, olik321, Yoselyn82, aiwlys, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Kiedy kolejne usg ???#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
malka wrote:Olik, dla dziewczynki mamy mniej więcej wybrane. Pierwsze co nam przyszło do głowy to Felicja i chyba tak zostanie. Ale jeszcze sporo czasu więc kto wie co nam jeszcze do głowy przyjdzie. Jakby był chłopak to byłby większy problem..
malka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
pilik wrote:Rucola ale to super wygląda! Trzymamy kciuki bardzo za dalszy rozwój
My w takim razie "młodzi" stażem w maju będzie trzy lata po ślubie, a razem 7 lat. Ale ten czas leci...
A jeszcze na dobranoc wrzucam pierwszą "poważną" fotę młodej ja się przekonuje do imienia Nina, mam listę i co jakiś czas szukam czegoś innego i od jakiegoś czasu nic mi się bardziej nie podoba.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5bd776ba12a.jpgpilik lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
A jeszcze co do diety... mi się osłabia morfologia, żelazo też słabe (ferrytyny nie robiłam) i b12 leci bardzo w dół dostałam suplement żelaza i zastrzyki z b12, nie wiem troszkę jak sobie "naturalnie" pomóc, kilka razy nawet mięso próbowałam, ale mój żołądek odmawia stanowczo. Przed ciążą jadłam duuuzo zdrowiej, teraz przez mdłości jest marna dieta. Gin pociesza że mam się nie przejmować i próbować jeść więcej warzyw i owoców No ale więcej nie mogę zrobić... miałam czas że wcinal jabłka i pomarańcze a teraz i od tego mnie odrzuca. A obiady od nie dawna daje radę gotować i to też nie jakiś wysokich lotów niestety...
-
summer86 wrote:Rucola, ale jazda! Wygląda na to, że będziesz miała podwójnie wynagrodzony trud starań
Teraz czekamy z zacisnietymi kciukami na dwa serduszka!
A jak Wasza reakcja?
Takze jak ktoś chce Twinsy to trzeba oglądać Twin Peaksmalka, pilik, Flowwer, Sarna84, olik321, Karolina90 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:A ja gdzieś w głowie miałam zakodowane, ze będziesz mieć chłopca, nie wiem skąd taki pomysł, ale teraz już z całą pewnością gratuluję Ci Dziewczynki !!
Nie wiem właśnie czemu, ale któraś chyba źle zrozumiała i tak napisała na grudniówkach. Może dlatego, że cały czas mówiłam o niej trochę w formie męskiej bo maluch
Pilik cudna fota! U nas mała była ułożona tak jakby oglądała mój kregosłup, więc mam zdjęcie 3d pleców za bardzo nic na nim nie widać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 23:17
-
Pilik ale piękne zdjęcie!! Coś niesamowitego ♡♡♡♡
Bajka i Rucola jeszcze raz gratki i całuski no i zaraz się wam zaczną nudnosci
Ja dziś cały dzień praktycznie nic nie jadłam, totalny brak apetytu.
Czy wy kichacie? Odkąd jestem w ciąży to non stop kicham a alergikiem nie jestem. Nos rano pełny.pilik, Bajkaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Haha Rucola trzeba to dodać do forumowych czarów na fasolki
Małka mi się dzisiaj wierciła strasznie! Na początku gin myślała że się nic nie uda pomierzyć bo tak fikała. Ale fajnie tak w 3D, inny odbiór zupełnie , pierwszy raz było sensownie widać.
Flo dziękuje mi się bardzo nasiliły alergie skórne, więc może jesteś wrażliwsza na kurz itp.? Ja na początku więcej kichałam (pamietam bo mnie wtedy strasznie ciągnęło w pachwinach, auć), zawalony nos z rana mam od miesiąca, ale zwalam raczej na zatoki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 23:28
-
Flower kicham dużo więcej. A mało tego gdzieś od 14tc jak wydmuchuje nos, to z krwią. I tak do tej pory. Podobno to normalne, ale nieprzyjemne jak dla mnie.
Edit. Poprawilam na kicham bo kocham byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 23:44
-
Ja też kicham często
A mdłości mogły by mnie dopaść nie narzekalabym ale mnie to raczej ominie co bym bardziej się musiała stresować ale myślę że jakoś dam radę wytrzymać tydzień do wizyty hwhe
Ej no taka padnięta byłam ale chyba emocje robią swoje że dalej nie śpię -
pilik wrote:A jeszcze co do diety... mi się osłabia morfologia, żelazo też słabe (ferrytyny nie robiłam) i b12 leci bardzo w dół dostałam suplement żelaza i zastrzyki z b12, nie wiem troszkę jak sobie "naturalnie" pomóc, kilka razy nawet mięso próbowałam, ale mój żołądek odmawia stanowczo. Przed ciążą jadłam duuuzo zdrowiej, teraz przez mdłości jest marna dieta. Gin pociesza że mam się nie przejmować i próbować jeść więcej warzyw i owoców No ale więcej nie mogę zrobić... miałam czas że wcinal jabłka i pomarańcze a teraz i od tego mnie odrzuca. A obiady od nie dawna daje radę gotować i to też nie jakiś wysokich lotów niestety...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Hej dziewczyny, mocno spadają mi cukry i zaraz będą mi wywoływać poród.. Dziś jest wg usg 35t5d... Może dam radę naturalnie...Trzymajcie kciuki. Dam znać po jak już będę w stanie.
Bajkaaa, innamorata88, pilik, Ania1003, Jadranka, Karolina90, olik321, pasiasta, malka, Bocianiątko, Sarna84, Yoselyn82, Flowwer, aiwlys, summer86, pawojoszka lubią tę wiadomość