X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo on nie wie co to cola czy czekolada :) po słodyczach jest gorzej nawet jak zje wafelek typu Prince polo, przez to bardzo rzadko daje dzieciom słodycze, lepsze są owoce :)

Zgadzam się co do smoczka, przynajmniej nie jestem "inna", to dzięki smoczkowi mogłam poświęcić czas starszym dzieciom

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Aga, ja za histeroskopie dostałam kasę, niedużą ale zawsze :) więc myślę że Ty za swoją tym bardziej powinnaś dostać. Tylko ja mam ubezpieczenie w Warcie
    Właśnie tylko się martwię jedna rzeczą, bo eMka prosiłam 3 Mc aby załatwił te ubezpieczenie i nie wiem czy sie złapie na cokolwiek..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Właśnie tylko się martwię jedna rzeczą, bo eMka prosiłam 3 Mc aby załatwił te ubezpieczenie i nie wiem czy sie złapie na cokolwiek..
    No tak, bo każdy zabieg pewnie ma inny okres karencji. Ale trzymam kciuki żeby się udalo :)

• summer86 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie jestem antysmoczkowa, chciałam jedynie w miarę możliwosci odczekać 3-4 tygodnie

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to trzymam kciuki by się udało :)

Ja też będę dawać smoczek :) ja z tych co lubię sobie ułatwiać życie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczek moje dziecię dostało już w drugim dniu od porodu,karmiłam dwa lata.Ma ładny zgryz,ząbki zdrowe.Nie uważam,że smoczek to czyste zło i to już od pierwszych chwil.Dzięki niemu odetchnęłam po porodzie .

nick nieaktualny, ibishka, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nabrałam ochoty na kakao... a w domu ani mleka ani kakao :p ide się pięknie uśmiechnąć do męża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    też nie jestem antysmoczkowa, chciałam jedynie w miarę możliwosci odczekać 3-4 tygodnie
    Kochana po tym czasie to mała raczej nie będzie chciała już smoczka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 20:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia,mnie to się śmiać chciało bo córcia(3 z kolejki) od urodzenia nie tolerowała smoczka a dwa palce(3i4).Dopiero w wieku 8 miesięcy przekonała się do smoczka i ssała go do swojego pierwszego roczku.Więc naprawdę krótko.Ale musiałam podać jej ten smoczek bo palce i zgryz na tym bardziej by ucierpiały.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś wskakujemy w 5 miesiąc :) a to najedzony brzuch :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8591128f3a3a.jpg

Nadzieja22, nick nieaktualny, Yoselyn82, Rucola, StaraczkaNika, KateHawke, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, JustynaG, nick nieaktualny, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, Lunaris, Lena21, E_w_c_i_a, olik321, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tak w sumie troche prywatą zarzucę ;)
    Wiem, ze ostatnio z facetami na forum tu różnie bywa i w zasadzie miałam nie pisać, ale tak sobie siedzę i patrzę na róże które mi emek dziś przyniósł i stwierdziłam że musze się pochwalic :)
    Ostatnio mu strasznie jojczałam, że się źle psychicznie czuję, ze pogoda, ze sama w domu, ze tęsknię.... takie jęczenie znudzonej baby :P No i dziś po pracy przyszedł z bukietem czerwonych róż, tak po prostu, tak bez okazji... Normalnie kocham Go nad życie :)

KateHawke, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajkaaa, Bocianiątko, nick nieaktualny, StaraczkaNika, JustynaG, Nadzieja22, nick nieaktualny, Emiilka, Jeżowa, Phnappy, Patrycja20, Lunaris, Flowwer, Lena21, agulineczka, E_w_c_i_a, Sanka, olik321, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do smoka nie mam zdania :) Mam jeden ale na siłę nie będę mu wciskać na pewno, ale jak mu podpasuje, to nie będę zabraniać :) Życie pokaże...

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój mały lub ogromny głodomorek :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f8da541d5e3.jpg

nick nieaktualny, Yoselyn82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bajkaaa, Rucola, nick nieaktualny, StaraczkaNika, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, Lunaris, Flowwer, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola no i super! dzielimy się tu i smutkami i radościami przecież!jeszcze zdjęcie możesz wstawić ;)
    ja na mojego też narzekać nie mogę- poszedł po to kakao... :)

nick nieaktualny, Rucola, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my leniuchujemy po zakupach :) jak ona się tam mieści? Z Tośkiem miałam dwa razy taki brzuch

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fed3c455790.jpg

Rucola cudownie, że mąż tak Cię docenia i rozpieszcza :* mój też mi przyniósł kwiaty ale wiadomo czemu ;) więc nawet mnie to nie ruszyło. Cieszę się, że widzi jak już Ci ciężko i chociaż w ten sposób mógł wywołać uśmiech na Twojej twarzy :)

Rucola, Yoselyn82, nick nieaktualny, Bajkaaa, nick nieaktualny, JustynaG, Nadzieja22, nick nieaktualny, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, nick nieaktualny, Lunaris, KateHawke, Flowwer, Lena21, E_w_c_i_a, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dziewczyny cieszmy się że niektóre mają super emkow :) tzn większość z nas ma super emkow :) tylko czasami się gubią... Mój np odwalal różne rzeczy nie wiem czy pamiętacie ale ja na jesieni zastanawiałam się nad rozwodem, a życie tak się fajnie potoczyło że teraz on już poparł ciuszki i nawet wyprasowal dla Zosieńki i wózek załatwił i ogólnie ogarnia wszystko także to że gdzieś tam nasi emkowie dają dupy za przeproszeniem to nie znaczy że w pewnym momencie nie staną na wysokości zadania :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Anna Stesia, Lena21, Siwulec, Sarna84, pilik lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Nenusia,mnie to się śmiać chciało bo córcia(3 z kolejki) od urodzenia nie tolerowała smoczka a dwa palce(3i4).Dopiero w wieku 8 miesięcy przekonała się do smoczka i ssała go do swojego pierwszego roczku.Więc naprawdę krótko.Ale musiałam podać jej ten smoczek bo palce i zgryz na tym bardziej by ucierpiały.
    Właśnie ja jestem zdania, że lepiej smoczek niż palce :) i to jeszcze trzeba jakiś dobry wybrać ja miałam te z lovi takie malutkie były, wielkością jak sutki

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    No właśnie dziewczyny cieszmy się że niektóre mają super emkow :) tzn większość z nas ma super emkow :) tylko czasami się gubią... Mój np odwalal różne rzeczy nie wiem czy pamiętacie ale ja na jesieni zastanawiałam się nad rozwodem, a życie tak się fajnie potoczyło że teraz on już poparł ciuszki i nawet wyprasowal dla Zosieńki i wózek załatwił i ogólnie ogarnia wszystko także to że gdzieś tam nasi emkowie dają dupy za przeproszeniem to nie znaczy że w pewnym momencie nie staną na wysokości zadania :)
    O to to!!!! Ja pamiętam maj i komunie jak wszystko ogarnął :)

Bajkaaa, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka no właśnie ja nie czuję zeby mi było ciężko, tak naprawdę ja ogromnie doceniam każdy dzień ciąży i znosze ją naprawdę dobrze, ale doskwiera mi samotność. Lewko jeszcze po drugiej stronie, znajomi w pracy albo zajmują się swoimi dziećmi, do mamy w kółko nie będę jeździć... i tak mi trochę wali na głowę ;)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Lunka no właśnie ja nie czuję zeby mi było ciężko, tak naprawdę ja ogromnie doceniam każdy dzień ciąży i znosze ją naprawdę dobrze, ale doskwiera mi samotność. Lewko jeszcze po drugiej stronie, znajomi w pracy albo zajmują się swoimi dziećmi, do mamy w kółko nie będę jeździć... i tak mi trochę wali na głowę ;)
    Dołączam, mnie już odbija te siedzenie w czterech ścianach...

‹‹ 1243 1244 1245 1246 1247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ