X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo on nie wie co to cola czy czekolada :) po słodyczach jest gorzej nawet jak zje wafelek typu Prince polo, przez to bardzo rzadko daje dzieciom słodycze, lepsze są owoce :)

Zgadzam się co do smoczka, przynajmniej nie jestem "inna", to dzięki smoczkowi mogłam poświęcić czas starszym dzieciom

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Aga, ja za histeroskopie dostałam kasę, niedużą ale zawsze :) więc myślę że Ty za swoją tym bardziej powinnaś dostać. Tylko ja mam ubezpieczenie w Warcie
    Właśnie tylko się martwię jedna rzeczą, bo eMka prosiłam 3 Mc aby załatwił te ubezpieczenie i nie wiem czy sie złapie na cokolwiek..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Właśnie tylko się martwię jedna rzeczą, bo eMka prosiłam 3 Mc aby załatwił te ubezpieczenie i nie wiem czy sie złapie na cokolwiek..
    No tak, bo każdy zabieg pewnie ma inny okres karencji. Ale trzymam kciuki żeby się udalo :)

• summer86 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie jestem antysmoczkowa, chciałam jedynie w miarę możliwosci odczekać 3-4 tygodnie

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to trzymam kciuki by się udało :)

Ja też będę dawać smoczek :) ja z tych co lubię sobie ułatwiać życie :)

Aga9090, Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczek moje dziecię dostało już w drugim dniu od porodu,karmiłam dwa lata.Ma ładny zgryz,ząbki zdrowe.Nie uważam,że smoczek to czyste zło i to już od pierwszych chwil.Dzięki niemu odetchnęłam po porodzie .

Aga9090, ibishka, Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nabrałam ochoty na kakao... a w domu ani mleka ani kakao :p ide się pięknie uśmiechnąć do męża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    też nie jestem antysmoczkowa, chciałam jedynie w miarę możliwosci odczekać 3-4 tygodnie
    Kochana po tym czasie to mała raczej nie będzie chciała już smoczka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 20:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia,mnie to się śmiać chciało bo córcia(3 z kolejki) od urodzenia nie tolerowała smoczka a dwa palce(3i4).Dopiero w wieku 8 miesięcy przekonała się do smoczka i ssała go do swojego pierwszego roczku.Więc naprawdę krótko.Ale musiałam podać jej ten smoczek bo palce i zgryz na tym bardziej by ucierpiały.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś wskakujemy w 5 miesiąc :) a to najedzony brzuch :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8591128f3a3a.jpg

Nadzieja22, blue00, Yoselyn82, Rucola, StaraczkaNika, KateHawke, Luna1993, Aga9090, Bajkaaa, -Mamunia-, JustynaG, lamka, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, Lunaris, Lena21, E_w_c_i_a, olik321, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tak w sumie troche prywatą zarzucę ;)
    Wiem, ze ostatnio z facetami na forum tu różnie bywa i w zasadzie miałam nie pisać, ale tak sobie siedzę i patrzę na róże które mi emek dziś przyniósł i stwierdziłam że musze się pochwalic :)
    Ostatnio mu strasznie jojczałam, że się źle psychicznie czuję, ze pogoda, ze sama w domu, ze tęsknię.... takie jęczenie znudzonej baby :P No i dziś po pracy przyszedł z bukietem czerwonych róż, tak po prostu, tak bez okazji... Normalnie kocham Go nad życie :)

KateHawke, Achia, blue00, Luna1993, Aga9090, Bajkaaa, Bocianiątko, -Mamunia-, StaraczkaNika, JustynaG, Nadzieja22, lamka, Emiilka, Jeżowa, Phnappy, Patrycja20, Lunaris, Flowwer, Lena21, agulineczka, E_w_c_i_a, Sanka, olik321, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do smoka nie mam zdania :) Mam jeden ale na siłę nie będę mu wciskać na pewno, ale jak mu podpasuje, to nie będę zabraniać :) Życie pokaże...

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój mały lub ogromny głodomorek :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f8da541d5e3.jpg

Achia, Yoselyn82, Luna1993, Aga9090, Bajkaaa, Rucola, -Mamunia-, StaraczkaNika, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, Lunaris, Flowwer, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola no i super! dzielimy się tu i smutkami i radościami przecież!jeszcze zdjęcie możesz wstawić ;)
    ja na mojego też narzekać nie mogę- poszedł po to kakao... :)

Luna1993, Rucola, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my leniuchujemy po zakupach :) jak ona się tam mieści? Z Tośkiem miałam dwa razy taki brzuch

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fed3c455790.jpg

Rucola cudownie, że mąż tak Cię docenia i rozpieszcza :* mój też mi przyniósł kwiaty ale wiadomo czemu ;) więc nawet mnie to nie ruszyło. Cieszę się, że widzi jak już Ci ciężko i chociaż w ten sposób mógł wywołać uśmiech na Twojej twarzy :)

Rucola, Yoselyn82, -Mamunia-, Bajkaaa, Achia, JustynaG, Nadzieja22, lamka, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, blue00, Lunaris, KateHawke, Flowwer, Lena21, E_w_c_i_a, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dziewczyny cieszmy się że niektóre mają super emkow :) tzn większość z nas ma super emkow :) tylko czasami się gubią... Mój np odwalal różne rzeczy nie wiem czy pamiętacie ale ja na jesieni zastanawiałam się nad rozwodem, a życie tak się fajnie potoczyło że teraz on już poparł ciuszki i nawet wyprasowal dla Zosieńki i wózek załatwił i ogólnie ogarnia wszystko także to że gdzieś tam nasi emkowie dają dupy za przeproszeniem to nie znaczy że w pewnym momencie nie staną na wysokości zadania :)

Aga9090, Luna1993, Achia, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Anna Stesia, Lena21, Siwulec, Sarna84, pilik lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Nenusia,mnie to się śmiać chciało bo córcia(3 z kolejki) od urodzenia nie tolerowała smoczka a dwa palce(3i4).Dopiero w wieku 8 miesięcy przekonała się do smoczka i ssała go do swojego pierwszego roczku.Więc naprawdę krótko.Ale musiałam podać jej ten smoczek bo palce i zgryz na tym bardziej by ucierpiały.
    Właśnie ja jestem zdania, że lepiej smoczek niż palce :) i to jeszcze trzeba jakiś dobry wybrać ja miałam te z lovi takie malutkie były, wielkością jak sutki

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    No właśnie dziewczyny cieszmy się że niektóre mają super emkow :) tzn większość z nas ma super emkow :) tylko czasami się gubią... Mój np odwalal różne rzeczy nie wiem czy pamiętacie ale ja na jesieni zastanawiałam się nad rozwodem, a życie tak się fajnie potoczyło że teraz on już poparł ciuszki i nawet wyprasowal dla Zosieńki i wózek załatwił i ogólnie ogarnia wszystko także to że gdzieś tam nasi emkowie dają dupy za przeproszeniem to nie znaczy że w pewnym momencie nie staną na wysokości zadania :)
    O to to!!!! Ja pamiętam maj i komunie jak wszystko ogarnął :)

Bajkaaa, Achia, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka no właśnie ja nie czuję zeby mi było ciężko, tak naprawdę ja ogromnie doceniam każdy dzień ciąży i znosze ją naprawdę dobrze, ale doskwiera mi samotność. Lewko jeszcze po drugiej stronie, znajomi w pracy albo zajmują się swoimi dziećmi, do mamy w kółko nie będę jeździć... i tak mi trochę wali na głowę ;)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Lunka no właśnie ja nie czuję zeby mi było ciężko, tak naprawdę ja ogromnie doceniam każdy dzień ciąży i znosze ją naprawdę dobrze, ale doskwiera mi samotność. Lewko jeszcze po drugiej stronie, znajomi w pracy albo zajmują się swoimi dziećmi, do mamy w kółko nie będę jeździć... i tak mi trochę wali na głowę ;)
    Dołączam, mnie już odbija te siedzenie w czterech ścianach...

‹‹ 1243 1244 1245 1246 1247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ