Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlo on nie wie co to cola czy czekolada
po słodyczach jest gorzej nawet jak zje wafelek typu Prince polo, przez to bardzo rzadko daje dzieciom słodycze, lepsze są owoce
Zgadzam się co do smoczka, przynajmniej nie jestem "inna", to dzięki smoczkowi mogłam poświęcić czas starszym dzieciomWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:08
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Aga, ja za histeroskopie dostałam kasę, niedużą ale zawsze
więc myślę że Ty za swoją tym bardziej powinnaś dostać. Tylko ja mam ubezpieczenie w Warcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczek moje dziecię dostało już w drugim dniu od porodu,karmiłam dwa lata.Ma ładny zgryz,ząbki zdrowe.Nie uważam,że smoczek to czyste zło i to już od pierwszych chwil.Dzięki niemu odetchnęłam po porodzie .
Aga9090, ibishka, Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia,mnie to się śmiać chciało bo córcia(3 z kolejki) od urodzenia nie tolerowała smoczka a dwa palce(3i4).Dopiero w wieku 8 miesięcy przekonała się do smoczka i ssała go do swojego pierwszego roczku.Więc naprawdę krótko.Ale musiałam podać jej ten smoczek bo palce i zgryz na tym bardziej by ucierpiały.
-
nick nieaktualnyA my dziś wskakujemy w 5 miesiąc
a to najedzony brzuch
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8591128f3a3a.jpgNadzieja22, blue00, Yoselyn82, Rucola, StaraczkaNika, KateHawke, Luna1993, Aga9090, Bajkaaa, -Mamunia-, JustynaG, lamka, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, Lunaris, Lena21, E_w_c_i_a, olik321, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tak w sumie troche prywatą zarzucę
Wiem, ze ostatnio z facetami na forum tu różnie bywa i w zasadzie miałam nie pisać, ale tak sobie siedzę i patrzę na róże które mi emek dziś przyniósł i stwierdziłam że musze się pochwalic
Ostatnio mu strasznie jojczałam, że się źle psychicznie czuję, ze pogoda, ze sama w domu, ze tęsknię.... takie jęczenie znudzonej babyNo i dziś po pracy przyszedł z bukietem czerwonych róż, tak po prostu, tak bez okazji... Normalnie kocham Go nad życie
KateHawke, Achia, blue00, Luna1993, Aga9090, Bajkaaa, Bocianiątko, -Mamunia-, StaraczkaNika, JustynaG, Nadzieja22, lamka, Emiilka, Jeżowa, Phnappy, Patrycja20, Lunaris, Flowwer, Lena21, agulineczka, E_w_c_i_a, Sanka, olik321, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyA to mój mały lub ogromny głodomorek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f8da541d5e3.jpgAchia, Yoselyn82, Luna1993, Aga9090, Bajkaaa, Rucola, -Mamunia-, StaraczkaNika, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, Lunaris, Flowwer, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to my leniuchujemy po zakupach
jak ona się tam mieści? Z Tośkiem miałam dwa razy taki brzuch
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fed3c455790.jpg
Rucola cudownie, że mąż tak Cię docenia i rozpieszcza :* mój też mi przyniósł kwiaty ale wiadomo czemuwięc nawet mnie to nie ruszyło. Cieszę się, że widzi jak już Ci ciężko i chociaż w ten sposób mógł wywołać uśmiech na Twojej twarzy
Rucola, Yoselyn82, -Mamunia-, Bajkaaa, Achia, JustynaG, Nadzieja22, lamka, Emiilka, Jeżowa, Patrycja20, blue00, Lunaris, KateHawke, Flowwer, Lena21, E_w_c_i_a, Karma88, Kaczorka, Siwulec, Sarna84, Lusesita, pilik, malka lubią tę wiadomość
-
No właśnie dziewczyny cieszmy się że niektóre mają super emkow
tzn większość z nas ma super emkow
tylko czasami się gubią... Mój np odwalal różne rzeczy nie wiem czy pamiętacie ale ja na jesieni zastanawiałam się nad rozwodem, a życie tak się fajnie potoczyło że teraz on już poparł ciuszki i nawet wyprasowal dla Zosieńki i wózek załatwił i ogólnie ogarnia wszystko także to że gdzieś tam nasi emkowie dają dupy za przeproszeniem to nie znaczy że w pewnym momencie nie staną na wysokości zadania
Aga9090, Luna1993, Achia, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Anna Stesia, Lena21, Siwulec, Sarna84, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Nenusia,mnie to się śmiać chciało bo córcia(3 z kolejki) od urodzenia nie tolerowała smoczka a dwa palce(3i4).Dopiero w wieku 8 miesięcy przekonała się do smoczka i ssała go do swojego pierwszego roczku.Więc naprawdę krótko.Ale musiałam podać jej ten smoczek bo palce i zgryz na tym bardziej by ucierpiały.
i to jeszcze trzeba jakiś dobry wybrać ja miałam te z lovi takie malutkie były, wielkością jak sutki
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:No właśnie dziewczyny cieszmy się że niektóre mają super emkow
tzn większość z nas ma super emkow
tylko czasami się gubią... Mój np odwalal różne rzeczy nie wiem czy pamiętacie ale ja na jesieni zastanawiałam się nad rozwodem, a życie tak się fajnie potoczyło że teraz on już poparł ciuszki i nawet wyprasowal dla Zosieńki i wózek załatwił i ogólnie ogarnia wszystko także to że gdzieś tam nasi emkowie dają dupy za przeproszeniem to nie znaczy że w pewnym momencie nie staną na wysokości zadania
Bajkaaa, Achia, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lunka no właśnie ja nie czuję zeby mi było ciężko, tak naprawdę ja ogromnie doceniam każdy dzień ciąży i znosze ją naprawdę dobrze, ale doskwiera mi samotność. Lewko jeszcze po drugiej stronie, znajomi w pracy albo zajmują się swoimi dziećmi, do mamy w kółko nie będę jeździć... i tak mi trochę wali na głowę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:Lunka no właśnie ja nie czuję zeby mi było ciężko, tak naprawdę ja ogromnie doceniam każdy dzień ciąży i znosze ją naprawdę dobrze, ale doskwiera mi samotność. Lewko jeszcze po drugiej stronie, znajomi w pracy albo zajmują się swoimi dziećmi, do mamy w kółko nie będę jeździć... i tak mi trochę wali na głowę