Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chciałam Wam tak na szybko coś pokazać.
Słaba jakość i modelka naburmuszona strasznie
Zobaczcie jak w 4 miesiące urosło mi to maleństwo
Na zdjęciu 4 miesięczna panna i jej pierwsza piżamka w rozm 50.
Nie kopiujcie, później usunę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 01:07
JuicyB, Aga9090, lamka, Achia, Phnappy, pilik, KateHawke, Lena21, StaraczkaNika, Luna1993, JustynaG, Flowwer, Karma88, malka, olik321, Anna Stesia, Bajkaaa, Rucola, Kaczorka, Angelika83, Lunaris, Nadzieja22, -Mamunia-, Sanka, blue00, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lu - te nóżki takie do zacałowania i schrupania
słodziaczek
hihi i jaka złośnica naburmuszona rzeczywiście
Lusesita lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lusesita, córa rośnie Ci jak na drożdżach
A nogi jakie ma długie...
Czy jutro jestem jedyną wizytującą?
A ja nie miałam żadnego 3D i raczej mieć nie będę. A zwykłe zdjęcia usg już nie są tak fajne jak te pierwsze gdy było widać całego maluszka.Lusesita, Karma88, Karma88, Anna Stesia, Aga9090, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lusesita chyba tłuszczyk leci zamiast mleka !! Teraz jaki nosi rozmiar ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lusesita! Trochę naburmuszona, ale za to boska
i te nóżki przesłodkie
Ale te dzieciaki rosną! U mnie Fela już rozmiar 56 ma dopasowany, a niektóre bodziaki 62 też są ok. Na początku to 56 wisiało. A dopiero 3 tygodnie minęły. Wg pomiarów w przychodni ma już 3cm więcej!Lusesita lubi tę wiadomość
-
Lamka mam nowy telefon i nie mam tu a dziś nocuje u rodziców, jak będę w domu to wrzucę.
Lusesita to niemożliwe że dziecko tak szybko rośnie! Masz turbo mleko!! A z Dominiki modelka rośnie;) jak kiedyś założy szpilki na te serdelki....Lusesita, lamka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lusesita przepiękna ta Twoja córcia, nie strasz, że tak szybko rosną
Franek nie zdąży nawet ubrać wszystkiego
a jaki teraz nosicie rozmiar ?
Olik przepraszam, że oststnio nie dodałam linku do ubranek z alie, ale chciałam zobaczyć na żywo. Dziś przyszła paczka od pierwszego sprzedawcy po 13 dniach wiec bardzo szybko. Ubranko fajne, wszystko zgodne z opisem (jutro mkge wrzucic zdjęcie rzeczywiste) ale zamówiłam rozmiar 6m bo bałam się, że będą make zanim przyjadą i jest sporo za dużena metce jest rozmiar 70, więc będzie na zimę
Blue gratki udanej wizyty
Phnappy super maluszki - bliźnięta zawsze mnie fascynująolik321, Lusesita, lamka lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Malka my zaczynalysmy od 50
Ale zauwazylam ze rozmiar rozmiarowi nierowny.
Ze Smyka niektóre body na 68 są dobre a inne za duże.
Dokładnie ! Martwi mnie jedynie, że Franio ma dopiero 6 tygodni (w sobotę) i już mamy 62tylko zalezy wszystko od firmy, bo niektóre jeszcze naprawdę dużo luzu a niektóre upchnięty jak kluska
-
Blue super!
Phnappy piękne dzieciaki
Lusesita śliczną masz córę, nawet gdy ma naburmuszoną minę
Lamka zagłosowałam już wcześniej, ale mi mail nie doszedł jeszcze.
Kurczę, mocno wysypało mi plecy, bo ramiona już od kilku dni w kropkach i nie wiem czy to potówki np od hamaka czy reakcja na lekiNiektóre z nich mają jakby płyn w sobie, tak wyglądają potówki? Może pójść jutro do rodzinnego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 22:28
-
Lusesita boska modelka
nogi do samej szyi! Aż mi smutno jak pomyślę że te małe ubranka tak szybko wyjdą...
Flo jak samopoczucie przed wielkim dniem?
Blue gratulacje zdrowego synka
... u nas intensywny dzień zakończony parą nieszczęść... zaczynam mieć dość, może za długo było bezproblemowo? Zaczęło się od auta - cały czas załączał się wentylator po drodze z jeziora, nie wiedziałam o co chodzi. Dolałam płynu do chłodnicy, przejechałam 5km i wyskakuje mi temp oleju 120'C ! Zaglądam pod maskę -pusty zbiornik. Znaczy cieknie i przegrzewa się silnikznaczy wizyta w serwisie = wydatki= brak auta
Następnie dostałam smsa od Exiora że nie zapłaci mi więcej alimentów i żebym sobie szła po fundusz alimentacyjny bo on nie ma kasy i nie ma już od kogo pożyczać ( co to jest ten fundusz????????). Ręce mi opadły- sądziłam że mści się za przegraną sprawę w sądzie a tu taki numer. Jutro dzwonię do prawniczki ale coś czuję że muszę udać się do komornika
Na koniec pozytyw : pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Więcej było mowy o tym co mamy w pakiecie (bo grafik zajęć tematycznie rozpisany w ulotce). Mogę być pod darmową opieką położnej jeśli nie korzystam z lekarza na NFZ. Wtedy ona prowadzi ciążę i mam darmowe badania- zapisałam sięmam teraz opiekę i położnej i lekarza ze szpitala gdzie będę rodzić
Ponad to raz w tyg zajęcia fitnes lub w basenie dla ciężarnych.
Warsztaty raz w miesiącu: chustonoszenie, pieluchy wielorazowe, pielęgnacja i rozwój noworodka, masaż shantal,wszystko o kolce niemowlęcej,poród oczami kobiety, bezpieczny maluch (czyli wszystko o fotelikach samochodowych i materacykach), pierwsza pomoc przy dziecku, warsztaty z doradcą laktacyjnym -te zapamiętałamOpieka przez 2 miesiace po porodzie: 4-6 wizyt patronażowych, do stacjonarnej placówki mogę sie zgłosić na zdjęcie szwów, można przychodzić i korzystać z porad laktacyjnych po porodzie (z dzieckiem i położne pomogą przystawiać). Można też zapisać się na indywidualne spotkania z położną. Można skorzystać z wczesnej rehabilitacji po porodowej codziennie! przez 2 miesiące od porodu (szczególnie polecane po rozejściu spojenia łonowego lub mięśni p.brzucha). Jest jeszcze poradnia proluksacyjna dla dzieci z fizjoterapeutą! Kosmos!
Jestem zachwycona- szkoda że nie wiedziałam o tym przy pierwszym dziecku. Zamierzam skorzystać z wszystkiego co się da!Lusesita, KateHawke, Achia, lamka, Rucola, Emiilka, Jeżowa, Siwulec, Karma88 lubią tę wiadomość