Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita, spam pusty... Spróbuję jeszcze raz.
Lunaris, no to dzień pełen wrażeń. Super, że szkoła zapowiada się tak fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 22:39
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Flower, od rana myślami będę z Wami
Flowwer lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ps szkoła jest ZA DARMO !!! inicjatywa "aktywna mama " współpraca z LUXMED, sprawdźcie może i w Waszych miastach jest coś takiego.
KateHawke, Nadzieja22, Rucola, lamka, Lusesita, Emiilka, pilik, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris super
weszłam z ciekawości ( bo ja juz jestem zapisana w szkole rodzenia- a właśnie, chyba mogę chodzić nie?w końcu jadę autem a tam siedzimy na takich wygodnych pufach) ale tam nie ma napisanego żadnego miasta. Albo nie widzę :p
Edit- widzę, Lublin :p zgadza się?
Ale faktycznie wygląda to superczerp ile się da!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 22:49
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Właśnie zagłosowałam na Runę
i mail przyszedł mi od razu, więc wszystko na stronie działaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 23:03
lamka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lunaris super ta szkoła rodzenia!!
Co do auta ja też dziś miałam stres bo zapaliła mi się kontrolka oleju, zatrzymałam się na stacji, kupiłam litr oleju, dolalam i dooopa. Kontrolka nie znikła. Auto dopiero kupione, postresowalam się, Lewcio przestał fikac, ale jechałam dalej. Dopiero jak auto postalo ze 3 godziny na wyłączonym silniku to zatrybilo i kontrolka znikła a mi spadł kamień z serca a Lewcio znów zaczął fikac
Asa, zmywarka naprawiona przez mojego genialnego emka a ekspres w naprawie u speca, który naprawi go za grosze, więc w domu na dzień dzisiejszy sytuacja opanowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 23:10
JustynaG, Lunaris, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziś spotkałam się z koleżanką, która długo stara się o dzidzia, ale tam sytuacja dla mnie jest troszkę pokręcona bo mimo wielomiesięcznych niepowodzeń nie szukają pomocy u lekarza
ale każdy robi jak uważa. W każdym bądź razie tej koleżance udało się zajść ale poroniła w 9tc. Mega mi smutno z tego powodu, ale wierzę że niedługo im się uda...
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyLunaris ja tylko na szybko- auto kupiłaś niedawno, nie znam się na usterkach, ale jeśli nie wynika ona ze zwykłej eksploatacji auta, istniała w chwili sprzedaży a osoba która sprzedała o niej nie poinformowała to możesz próbować odstąpić od umowy kupna z tytułu rekojmi za wady lub żądać obniżenia ceny kupna stosownie do usterki
Flower trzymam kciuki i czekam na Szymkajesteś silna i dzielna mamą
-
nick nieaktualny
-
Próbowałam też na maila męża i to samo.
Reset wysłałam Ci zaproszenie, bo mam pytanie
Flower ach to już jutroTrzymam kciuki!
-
Lunaris , współczuję Ci akcji z Exiorem. Powinien się wstydzić.
Uważam, że zasłużył na to by pociągnąć go do odpowiedzialności za poprzednią umowę (kara finansowa za brak spotkań z dzieckiem). Bo jak widać, on ma w nosie swoje dziecko i chce byś tańczyła jak on zagra. -
Flowwer, i ja trzymam jutro mocno kciuki za Ciebie i Szymusia
To będzie piękny dzień, będący najlepszą nagrodą za te wszystkie lata starań. Myślami będę z Wami!
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Luna1993 wrote:Lunaris ja tylko na szybko- auto kupiłaś niedawno, nie znam się na usterkach, ale jeśli nie wynika ona ze zwykłej eksploatacji auta, istniała w chwili sprzedaży a osoba która sprzedała o niej nie poinformowała to możesz próbować odstąpić od umowy kupna z tytułu rekojmi za wady lub żądać obniżenia ceny kupna stosownie do usterki
Flower trzymam kciuki i czekam na Szymkajesteś silna i dzielna mamą
Dzięki! Nie wiedziałam że tak można nawet a to moje 3 auto. Na szczęście kupowałam używane ale przez salon i jest jeszcze na serwisowej gwarancji także rano się umawiam i niech sprawdzą- mam nadzieję że to po prostu zużycie materiału (jakiś przewód) i tyle. Wcześniej nic takiego się nie działo ale pożyczałam bratu samochód hm...
Nie mogę spać! chyba za dużo emocji. Obudził mnie ładny sen że byłam w pracynienormalna jestem!
Flo pieeeeeeeękny księżyc -spokojnego i szczęśliwego porodu -
nick nieaktualny
-
Amal zastanawiałam się ostatnio co tam u Ciebie bo Cię wycięło.
Myślę, że dobrze robisz- jeśli nie możesz liczyć na męża to lepiej wychować dziecko samemu i w spokoju niż w wiecznej awanturze (wiem coś o tym).
Życzę Wam szczęśliwej podróży do PL i żeby teraz ciąża była dla Ciebie już tylko powodem do radości i dumy. DASZ SOBIE RADĘ! Wierzę w toRucola lubi tę wiadomość