Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Malka dziękuje! Muszę spróbować.
Justyna minkyitkaninki to jeden z moich ulubionych sklepów z materiałami
A powiem Wam że ciuszki które uszyłam Nince pasują i wyglada w nich cudownie, mam nadzieję że za jakiś czas jej spanie i jedzenie się unormuje i będę mogła znowu coś uszyc...
Dzisiaj byłyśmy u pediatry i wyglada na to że przez tydzień nic nie przybrałamamy kupić wagę i do niedzieli ważyć przed i po jedzeniu, a w poniedziałek kontrola...
Flo niesamowite że to już jutro!! Trzymamy mocno kciuki -
nick nieaktualnyTak na szybko bo w gościach jestem
.Wizyta przebiegła pomyślnie,maluszkowi ładnie bije serduszko,szyjka długa, zamknięta,bez usg.W moczu wyszły ketony ale do ogarnięcia.
Flowwer, olik321, Achia, JustynaG, Bajkaaa, StaraczkaNika, Aga9090, Anna Stesia, pilik, Phnappy, Nadzieja22, Siwulec, KateHawke, Patrycja20, Rucola, Lena21, Karma88, Lunaris, -Mamunia-, Emiilka, Jeżowa, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Blue tylko sie cieszyć !!
To wprowadzę na chwilę dietę lekkostrawną ale bezmleczną bo ja mimo że lubię mleko to nie trawie.
lamka, Aga9090 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Achia ja miałam w 12tc najładniejsze 3D jak dla mnie. Pozniej mała średnio współpracowała
. Moja gin ma u siebie taką opcje i nic nie dopłacałam, włączała na wizycie jak się mała jakoś sensownie ułożyła.
Jeżeli Twój gin nie ma takiej opcji to pewnie byś musiała do kogoś dodatkowo pójść -
Pilik, kochana, wiem, że łatwo mówić, ale sprawa przyrostow jest do ogarnięcia. U mnie mały nawet spadł z wagi. Też wypozyczalismy wagę. Moja cdl jest zdania, że ważenie przed i po jedzeniu nie jest miarodajne, może zafalszowywac wyniki. Pamiętaj, że dzieci na kp przybierają skokowo. Czy sprawdzałaś może wskaźniki efektywnego karmienia?
-
Achia wrote:Dziewczyny a kiedy miałyście robione USG 3D? w sensie żeby zobaczyć tak Maluszka trzeba dopytac lekarza czy ma taką opcję(nie wiem czy to jest na każdym sprzęcie?), płaci się za to dodatkowo?
I kiedy najlepiej takie zdjęcia robić?
Ja miałam tylko na usg III trymestru i wyszło genialne - synek dokładnie tak wygląda, udało się nawet uchwycić wtedy jego firmowy uśmiech.pilik, Achia, Aga9090, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia, ja pierwszy raz się z tym zetknęłam wczoraj - i wcale mi się nie podobało - mała wyglądała jakby była zrobiona z topiącego się wosku albo puchnącego drożdżowego ciasta. Zwłaszcza że w tym wieku to nie ma zbyt wielu cech indywidualnych. Może na usg III trymestru widać buźkę lepiej
-
Achia
Buzia Dziewuszki w 21+1 w 3d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ced8e2f12a2.jpg
A tutaj mój Chłopczyk, który buzi nie chciał pokazać, ale zrobiłam sobie screena z filmiku, który mamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f627e2c0855.jpgStaraczkaNika, Aga9090, Achia, lamka, Nadzieja22, Kaczorka, KateHawke, Patrycja20, Yoselyn82, Rucola, Karma88, olik321, Anna Stesia, Lunaris, -Mamunia-, blue00, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Achia, ja pierwszy raz się z tym zetknęłam wczoraj - i wcale mi się nie podobało - mała wyglądała jakby była zrobiona z topiącego się wosku albo puchnącego drożdżowego ciasta. Zwłaszcza że w tym wieku to nie ma zbyt wielu cech indywidualnych. Może na usg III trymestru widać buźkę lepiej
Na razie skupiam się na odpoczynku coby szyjkę wydłużyć -
nick nieaktualny
-
Blue przepraszam, pewnie pisałaś - mam budyń zamiast mózgu
W ogóle czytam Was i co chwilę łapię się na tym, że jakieś głupoty czytam...
Np. dzisiaj pisałyście o upałach... no a ja siedzę i się zastanawiam co wy piszecie i o jaką "falę upławów" wam chodzi
A jeszcze odnośnie usg 3d - powiem Wam, że mój też taki średnio zadowolony, w sensie dzieci wyglądają "dziwnie"
a już jak niedoszła teściowa napisałą "oooo jaka do tatusia podobna" to tylko śmiać mi się chce, tak jak Nika pisze jeszcze niewiele cech indywidualnychJeżowa, pilik lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Hej!
Wróciłam z 1 zajęć w szkole rodzenia i po całym dniu nad jeziorem. Biorę się za nadrabianie od rana! -
Witajcie Dziewczyny !!!
Nadrobiłam dzień dopiero...
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Ani, a w szczegòlności dla tej najmłodszej
Dołączam się do wizytujących we wtorek, Karma, Lunkaja wizytuje o 20 jak zwykle
Co do zdjęć 3d to u nas ostatnie było w 28tc i mały jest bardzo podobny do mojego taty, ekstra przystojniakapo narodzinach się dowiemy jak wiarygodne to zdjęcie jest w naszym przypadku
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
I jeszcze gratulacje Blue !!!! Cudownie, że wszystko dobrze!!
Felka wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 3 tygodni!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 21:00
malka, blue00 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021