Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Dziewczyny odżyłam! Popadał u nas godzinkę deszcz i burza była i czuję się jak nowonarodzona
ja nie chcę tych upałów które zapowiadają...
Oddajcie mi trochę tego deszczu!! Zachodniopomorskie dziś najbardziej gorącym województwem.. 30℃ w cieniu
A wystarczyłoby 22℃.
Malka - a zdjęcie Feli cudnemalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Olik nie myśl za dużo, tylko zjadaj to ciasto
Ja się zastanawiam co mam jeść na początku drogi mlecznej. Wiem ze nie ma diety matki karmiącej ale na pewno smażone, pikantne, a surowe warzywa jak salata lodowa, pomidor? Jajka na miękko? Winerki ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlo na początek proponuję wszystko lekkostrawne aby było łatwo się wypróżnić, bo po cesarce będzie bolał brzuch.
Teraz po operacji gdy wróciłam do domu zjadłam czekoladę, schabowego smażonego i umieralam z bólu bo się załatwić nie dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 17:19
-
nick nieaktualnyFlowwer wszystko co wymieniłaś możesz. Obserwuj Szymonka, jeśli pojawią się objawy skórne to dopiero zaczniemy się zastanawiać. Uprzedzając - możesz też czekoladę, cytrusy, tatara, jajka, smażone, pieczone, mięso, surowe ryby, orzechy...
No właśnie wydaje mi się, że mam coraz mniejszy żołądek i tak kosmicznie mnie mdli...
Mam ogromną prośbę - czy możecie zagłosować na polankę mojego psiaka Runy w konkursie? Wystarczy kliknąć serduszko pod Runą (Polanka w Parku Bartoszowickim) i zatwierdzić przez maila. Będę wdzięczna za wsparcie.
https://www.prawdziwy-pies.pl/zgloszenia.phpWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 17:17
Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Flo ale Ci zazdroszczę jutrzejszego spotkania z maluchem
Mnie oblatuje strach czy zdołam tego mojego czorta wypchnąć jak jeszcze trochę posiedzi.. my z rodzeństwem wszyscy mieliśmy ponad 4kg A tato 5,5kg.. tylko moja mama jest innej budowy -
Flowwer wrote:Ja się zastanawiam co mam jeść na początku drogi mlecznej. Wiem ze nie ma diety matki karmiącej ale na pewno smażone, pikantne, a surowe warzywa jak salata lodowa, pomidor? Jajka na miękko? Winerki ?
Pierwszego dnia po powrocie ze szpitala zjadłam pizzę i popiłam Fantą
Cały czas jem to na co mam ochotę. Młoda nie miała żadnych problemów z brzuszkiem, kolek brak.
A z wypróżnianiem po CC nie miałam żadnych problemów.
Szczerze powiedziawszy lepiej się czułam po CC niż po laparoskopiiolik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa no tak, znowu budyń zamiast mózgu.
No to w takim razie dieta łatwostrawna czyli mało błonnika (raczej jasne pieczywo niż ciemne, ziemniaki, drobne kasze, biały ryż), masło, mięso gotowane/duszone bez skóry, warzywa rozdrabniane, jeśli surowe to bez skóry (sałatę możesz, pomidory bez skóry możesz), unikać strączków, smażenia, tłuszczy zwierzęcych, owoców takich jak jabłka, gruszki i owoce suszone, jajka tylko na miękko.
Aga9090, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Pierwszego dnia po powrocie ze szpitala zjadłam pizzę i popiłam Fantą
Cały czas jem to na co mam ochotę. Młoda nie miała żadnych problemów z brzuszkiem, kolek brak.
A z wypróżnianiem po CC nie miałam żadnych problemów.
Szczerze powiedziawszy lepiej się czułam po CC niż po laparoskopii -
lamka wrote:Kochane czy którejś z Was też wróciły mdłości po 20tc? Od paru dni tak mnie mdli, że przypomniał mi się pierwszy trymestr. Do tego słaba jestem strasznie.
Tak, jak wróciłam po urlopie do pracysummer86, reset, olik321, Jeżowa, Aga9090, Flowwer, lamka, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Flo, jutro trzymam kciuki! To niesamowite, że za kilkanaście godzin się spotkacie! A co do diety matki karmiącej- ja jem wszystko, choć pewna lekarka kazała mi jeść tylko kurczaka, jabłka i banany. Ważne, żeby dużo pić i jeść pełnowartościowe produkty. Możesz też od razu kupić sobie Femaltiker i jakąś lanoline lub solcoseryl, bo przypuszczalnie początki mogą być bolesne. Karmienie piersią jest dla mnie bardzo trudne, ale jednocześnie to jedne z najpiękniejszych chwil w moim życiu. Życzę Ci, żeby dla Ciebie była to również wspaniałą sprawą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 18:26
-
lamka wrote:Kochane czy którejś z Was też wróciły mdłości po 20tc? Od paru dni tak mnie mdli, że przypomniał mi się pierwszy trymestr. Do tego słaba jestem strasznie.
Lamka, u mnie po 20tc zdarzało się tulenie porcelany.
Zresztą teraz sporadycznie też się zdarza. Mam wrażenie, że po prostu jest mniej miejsca i coś mi uciska żołądek więc też częściej miewam zgagę.Rucola lubi tę wiadomość