WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, u nas na razie jak u Summer. Ale pewnie gdy już wszystko się u mnie zagoi to zaczniemy starania o rodzeństwo. Drżę na myśl o kolejnym porodzie, ale nie chce, żeby synek był jedynakiem. A mam już swoje lata i jeśli znów mam się tak długo starać to nie ma na co czekać.

Ewela, już ostatnia prosta, trzymam kciuki!

Współczuję Wam tych upałów w końcówce ciąży! Choć moje doświadczenie jest takie, że gorsze od upałów w końcówce ciąży są tylko upały w połogu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 12:29

• summer86 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia.. też chyba jednak chciałabym dwójkę z małą przerwą, ale u nas to raczej nierealne. Mąż póki co nawet nie chce slyszeć o drugim, no i u mnie ciężko byloby z pracą po prawie 3 latach przerwy :/Takźe jesli tylko macie możliwość to dzialajcie :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia- też współczuję takich upałów na końcówce! ja teraz mam dosyć a co dopiero w 8,9 mcu.... po Twoich słowach zaczynam się cieszyć że rodzę zimą :p

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Anna Stesia.. też chyba jednak chciałabym dwójkę z małą przerwą, ale u nas to raczej nierealne. Mąż póki co nawet nie chce slyszeć o drugim, no i u mnie ciężko byloby z pracą po prawie 3 latach przerwy :/Takźe jesli tylko macie możliwość to dzialajcie :)

Z pracą rozumiem, sama mam wątpliwości. Ale wiem, że będę zalowala, jeśli mój malec zostanie sam jak palec (o, czuję, że rymuje).

• summer86 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia, mójj mąż argumentu o jedynaku nie przyjmuje, bo sam nie ma rodzenstwa i twierdzi, że mu dobrze ;) jak zaczynam mówić o drugim to wspomina raczej kiedyś o adopcji. Zobaczymy co życie przyniesie :)
    Jedno wiem, że przez te długie starania mam chyba więcej cierpliwości gdy mała daje popalić.

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam nasz Kwiatuszek, pewnie już pokrojony!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Podejrzewam że już od jakiegoś czasu ma Szymka przy sobie i radości nie ma końca :)

Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę, że już po cesarce i teraz odpoczywa, młodego przyniosą napewno tylko na karmienie dziś

• olik321 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też weszłam zobaczyć relacje od Flo.
    Emek ukoil mój ból "Nie mam w czym chodzić "
    Odebrał mnie z ćwiczeń i poszliśmy na moja ulubioną ostrą pizze <3
    A teraz będziemy przymierzyć fotelik do auta i sprawdzać jak działa :)

lamka, Luna1993 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    A ja myślę, że już po cesarce i teraz odpoczywa, młodego przyniosą napewno tylko na karmienie dziś
    Ja w sumie zapomniałam że ona nie miała znieczulenia w kręgosłup tylko ogólne chyba nie? I dlatego tylko do karmienia będzie mały czy z jakiego powodu?

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Ja w sumie zapomniałam że ona nie miała znieczulenia w kręgosłup tylko ogólne chyba nie? I dlatego tylko do karmienia będzie mały czy z jakiego powodu?
    To nie ma znaczenia czy w kręgosłup czy ogólne, mi za każdym razem przynosili pierwszego dnia tylko na karmienie, a jak już będzie umiała wstać to dopiero małego będzie miała przy sobie.

Ostatnia cesarke miałam w tym samym szpitalu co Flo i miałam znieczulenie w kręgosłup ale Nadie dopiero zobaczyłam na następny dzień, a gdy wstałam to dopiero miałam ją przy sobie (wyciągają wszystkie bebechy to potem boli bardzo - widziałam )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 13:09

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Karma to widzę że miałaś noc jak ja :/ najgorsze że jak teraz mam możliwość to nie mogę zasnąć :/

O masz. Ja to lubię tak nad ranem wyskoczyć pracę ogarnąć, a potem już zdalnie z domu, ale na pewno w dzień nie odsypiam. Jeszcze jest szansa na nowego klienta teraz trochę znienacka więc muszę trochę pokombinować. No ale uroki własnego biznesu, później na koncie się je fajnie odczuwa. ;)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dziecko zaraz po porodzie i tak już było ze mną do końca.

• summer86 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Też co chwile odświeżam z nadzieją na wieści.
    Flowwer pewnie da znać jak tylko dojdzie do siebie.

3i49mg7yu2aqel15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Ja miałam dziecko zaraz po porodzie i tak już było ze mną do końca.
    To wszystko zależy od tego kiedy wstałaś, ja byłam na morfinie i cały czas spałam, zawroty głowy itp

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia,dziecko dostałam praktycznie po wyjściu z sali operacyjnej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Nenusia,dziecko dostałam praktycznie po wyjściu z sali operacyjnej ;)
    To chyba zależy od szpitala, ja miałam cesarki 2 w Piekarach Śląskich miałam raz znieczulenie ogólne a raz w kręgosłup i tam na następny dzień dostałam dziecko, a ostatnia w Bytomiu to było w kręgosłup i tez na następny dzień przynieśli młoda

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może :)

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Melduję się po wizycie. Mała rozwija się prawidłowo. Szacunkowa waga: 2400g.

W stopce mam uwzględniony termin porodu wg owulacji. Ale gin liczy wg terminu miesiączki czyli tak jakbym była 35t3d. Zobaczymy co na to nasza Malutka bezimienna :)

reset, Achia, olik321, Aga9090, Lunaris, Jeżowa, Lusesita, Bajkaaa, Luna1993, Karma88, Siwulec, Nadzieja22, Yoselyn82, Emiilka, summer86, Rucola, Patrycja20, KateHawke, Flowwer, Lena21, Anna Stesia, Angelika83, lamka, -Mamunia-, Tosia2323 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna super ze wszystko dobrze i waga też ładna :)
    A macie jakiekolwiek typy na imiona ?:) ja ostatio czytalam że Juli aPietrucha urodziła(notabene w Gdańsku :p) i nazwała córkę GAJA. ja wolę KAJA- bo tak chyba byśmy nazwali nasze dziecko gdyby było dziewczynką ;)

‹‹ 1310 1311 1312 1313 1314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ