Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena, u nas na razie jak u Summer. Ale pewnie gdy już wszystko się u mnie zagoi to zaczniemy starania o rodzeństwo. Drżę na myśl o kolejnym porodzie, ale nie chce, żeby synek był jedynakiem. A mam już swoje lata i jeśli znów mam się tak długo starać to nie ma na co czekać.
Ewela, już ostatnia prosta, trzymam kciuki!
Współczuję Wam tych upałów w końcówce ciąży! Choć moje doświadczenie jest takie, że gorsze od upałów w końcówce ciąży są tylko upały w połogu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 12:29
-
Anna Stesia.. też chyba jednak chciałabym dwójkę z małą przerwą, ale u nas to raczej nierealne. Mąż póki co nawet nie chce slyszeć o drugim, no i u mnie ciężko byloby z pracą po prawie 3 latach przerwy :/Takźe jesli tylko macie możliwość to dzialajcie
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Anna Stesia.. też chyba jednak chciałabym dwójkę z małą przerwą, ale u nas to raczej nierealne. Mąż póki co nawet nie chce slyszeć o drugim, no i u mnie ciężko byloby z pracą po prawie 3 latach przerwy :/Takźe jesli tylko macie możliwość to dzialajcie
Z pracą rozumiem, sama mam wątpliwości. Ale wiem, że będę zalowala, jeśli mój malec zostanie sam jak palec (o, czuję, że rymuje). -
Anna Stesia, mójj mąż argumentu o jedynaku nie przyjmuje, bo sam nie ma rodzenstwa i twierdzi, że mu dobrze
jak zaczynam mówić o drugim to wspomina raczej kiedyś o adopcji. Zobaczymy co życie przyniesie
Jedno wiem, że przez te długie starania mam chyba więcej cierpliwości gdy mała daje popalić. -
Ciekawe jak tam nasz Kwiatuszek, pewnie już pokrojony!
-
nick nieaktualny
-
Też weszłam zobaczyć relacje od Flo.
Emek ukoil mój ból "Nie mam w czym chodzić "
Odebrał mnie z ćwiczeń i poszliśmy na moja ulubioną ostrą pizze
A teraz będziemy przymierzyć fotelik do auta i sprawdzać jak działalamka, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:A ja myślę, że już po cesarce i teraz odpoczywa, młodego przyniosą napewno tylko na karmienie dziś
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Ja w sumie zapomniałam że ona nie miała znieczulenia w kręgosłup tylko ogólne chyba nie? I dlatego tylko do karmienia będzie mały czy z jakiego powodu?
Ostatnia cesarke miałam w tym samym szpitalu co Flo i miałam znieczulenie w kręgosłup ale Nadie dopiero zobaczyłam na następny dzień, a gdy wstałam to dopiero miałam ją przy sobie (wyciągają wszystkie bebechy to potem boli bardzo - widziałam )Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 13:09
-
Lunaris wrote:Karma to widzę że miałaś noc jak ja
najgorsze że jak teraz mam możliwość to nie mogę zasnąć
O masz. Ja to lubię tak nad ranem wyskoczyć pracę ogarnąć, a potem już zdalnie z domu, ale na pewno w dzień nie odsypiam. Jeszcze jest szansa na nowego klienta teraz trochę znienacka więc muszę trochę pokombinować. No ale uroki własnego biznesu, później na koncie się je fajnie odczuwa.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Ciekawe jak tam nasz Kwiatuszek, pewnie już pokrojony!
Też co chwile odświeżam z nadzieją na wieści.
Flowwer pewnie da znać jak tylko dojdzie do siebie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Nenusia,dziecko dostałam praktycznie po wyjściu z sali operacyjnej
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Melduję się po wizycie. Mała rozwija się prawidłowo. Szacunkowa waga: 2400g.
W stopce mam uwzględniony termin porodu wg owulacji. Ale gin liczy wg terminu miesiączki czyli tak jakbym była 35t3d. Zobaczymy co na to nasza Malutka bezimiennareset, Achia, olik321, Aga9090, Lunaris, Jeżowa, Lusesita, Bajkaaa, Luna1993, Karma88, Siwulec, Nadzieja22, Yoselyn82, Emiilka, summer86, Rucola, Patrycja20, KateHawke, Flowwer, Lena21, Anna Stesia, Angelika83, lamka, -Mamunia-, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna super ze wszystko dobrze i waga też ładna
A macie jakiekolwiek typy na imiona ?ja ostatio czytalam że Juli aPietrucha urodziła(notabene w Gdańsku :p) i nazwała córkę GAJA. ja wolę KAJA- bo tak chyba byśmy nazwali nasze dziecko gdyby było dziewczynką