X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, u nas na razie jak u Summer. Ale pewnie gdy już wszystko się u mnie zagoi to zaczniemy starania o rodzeństwo. Drżę na myśl o kolejnym porodzie, ale nie chce, żeby synek był jedynakiem. A mam już swoje lata i jeśli znów mam się tak długo starać to nie ma na co czekać.

Ewela, już ostatnia prosta, trzymam kciuki!

Współczuję Wam tych upałów w końcówce ciąży! Choć moje doświadczenie jest takie, że gorsze od upałów w końcówce ciąży są tylko upały w połogu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 12:29

• summer86 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia.. też chyba jednak chciałabym dwójkę z małą przerwą, ale u nas to raczej nierealne. Mąż póki co nawet nie chce slyszeć o drugim, no i u mnie ciężko byloby z pracą po prawie 3 latach przerwy :/Takźe jesli tylko macie możliwość to dzialajcie :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia- też współczuję takich upałów na końcówce! ja teraz mam dosyć a co dopiero w 8,9 mcu.... po Twoich słowach zaczynam się cieszyć że rodzę zimą :p

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Anna Stesia.. też chyba jednak chciałabym dwójkę z małą przerwą, ale u nas to raczej nierealne. Mąż póki co nawet nie chce slyszeć o drugim, no i u mnie ciężko byloby z pracą po prawie 3 latach przerwy :/Takźe jesli tylko macie możliwość to dzialajcie :)

Z pracą rozumiem, sama mam wątpliwości. Ale wiem, że będę zalowala, jeśli mój malec zostanie sam jak palec (o, czuję, że rymuje).

• summer86 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia, mójj mąż argumentu o jedynaku nie przyjmuje, bo sam nie ma rodzenstwa i twierdzi, że mu dobrze ;) jak zaczynam mówić o drugim to wspomina raczej kiedyś o adopcji. Zobaczymy co życie przyniesie :)
    Jedno wiem, że przez te długie starania mam chyba więcej cierpliwości gdy mała daje popalić.

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam nasz Kwiatuszek, pewnie już pokrojony!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Podejrzewam że już od jakiegoś czasu ma Szymka przy sobie i radości nie ma końca :)

Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślę, że już po cesarce i teraz odpoczywa, młodego przyniosą napewno tylko na karmienie dziś

• olik321 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też weszłam zobaczyć relacje od Flo.
    Emek ukoil mój ból "Nie mam w czym chodzić "
    Odebrał mnie z ćwiczeń i poszliśmy na moja ulubioną ostrą pizze <3
    A teraz będziemy przymierzyć fotelik do auta i sprawdzać jak działa :)

lamka, Luna1993 lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    A ja myślę, że już po cesarce i teraz odpoczywa, młodego przyniosą napewno tylko na karmienie dziś
    Ja w sumie zapomniałam że ona nie miała znieczulenia w kręgosłup tylko ogólne chyba nie? I dlatego tylko do karmienia będzie mały czy z jakiego powodu?

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Ja w sumie zapomniałam że ona nie miała znieczulenia w kręgosłup tylko ogólne chyba nie? I dlatego tylko do karmienia będzie mały czy z jakiego powodu?
    To nie ma znaczenia czy w kręgosłup czy ogólne, mi za każdym razem przynosili pierwszego dnia tylko na karmienie, a jak już będzie umiała wstać to dopiero małego będzie miała przy sobie.

Ostatnia cesarke miałam w tym samym szpitalu co Flo i miałam znieczulenie w kręgosłup ale Nadie dopiero zobaczyłam na następny dzień, a gdy wstałam to dopiero miałam ją przy sobie (wyciągają wszystkie bebechy to potem boli bardzo - widziałam )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 13:09

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Karma to widzę że miałaś noc jak ja :/ najgorsze że jak teraz mam możliwość to nie mogę zasnąć :/

O masz. Ja to lubię tak nad ranem wyskoczyć pracę ogarnąć, a potem już zdalnie z domu, ale na pewno w dzień nie odsypiam. Jeszcze jest szansa na nowego klienta teraz trochę znienacka więc muszę trochę pokombinować. No ale uroki własnego biznesu, później na koncie się je fajnie odczuwa. ;)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dziecko zaraz po porodzie i tak już było ze mną do końca.

• summer86 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:

Też co chwile odświeżam z nadzieją na wieści.
    Flowwer pewnie da znać jak tylko dojdzie do siebie.

3i49mg7yu2aqel15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Ja miałam dziecko zaraz po porodzie i tak już było ze mną do końca.
    To wszystko zależy od tego kiedy wstałaś, ja byłam na morfinie i cały czas spałam, zawroty głowy itp

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia,dziecko dostałam praktycznie po wyjściu z sali operacyjnej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Nenusia,dziecko dostałam praktycznie po wyjściu z sali operacyjnej ;)
    To chyba zależy od szpitala, ja miałam cesarki 2 w Piekarach Śląskich miałam raz znieczulenie ogólne a raz w kręgosłup i tam na następny dzień dostałam dziecko, a ostatnia w Bytomiu to było w kręgosłup i tez na następny dzień przynieśli młoda

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może :)

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Melduję się po wizycie. Mała rozwija się prawidłowo. Szacunkowa waga: 2400g.

W stopce mam uwzględniony termin porodu wg owulacji. Ale gin liczy wg terminu miesiączki czyli tak jakbym była 35t3d. Zobaczymy co na to nasza Malutka bezimienna :)

reset, Achia, olik321, Aga9090, Lunaris, Jeżowa, Lusesita, Bajkaaa, Luna1993, Karma88, Siwulec, Nadzieja22, Yoselyn82, Emiilka, summer86, Rucola, Patrycja20, KateHawke, Flowwer, Lena21, Anna Stesia, Angelika83, lamka, -Mamunia-, Tosia2323 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna super ze wszystko dobrze i waga też ładna :)
    A macie jakiekolwiek typy na imiona ?:) ja ostatio czytalam że Juli aPietrucha urodziła(notabene w Gdańsku :p) i nazwała córkę GAJA. ja wolę KAJA- bo tak chyba byśmy nazwali nasze dziecko gdyby było dziewczynką ;)

‹‹ 1310 1311 1312 1313 1314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ