Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak czujecie ruchy to do którego tygodnia czuć je nisko? Ja czuję małego bardzo nisko, na linii majtek jak nie niżej. Czasem na środku, czasem troszkę z boku ale zawsze na tej samej wysokości. Oczywiście teraz mam schize za każdym razem jak cos poczuje że kopie w szyjkę choć wcale tak nie musi być. Ale się zaczęłam zastanawiać kiedy dziecko idzie do góry troszkę?
-
Achia ja nigdy nie czułam ruchów nisko, póki młody był ułożony poprzecznie to czułam go na linii pępka po prawej i lewej stronie a jak się obrócił główką to czuję go po lewej stronie powyzej pępka a po prawej pod żebrami. Teraz nisko czuję tylko czkawkę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A pod Księżycem jest Mars! Trochę niżej i w prawo.
Nie mogę zasnąć... To na pewno przez księżyc, a nie praktycznie całodniowe spanieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 00:49
-
Juicy, kochana, slodziutki Hubcio! Współczuję, ze sie męczysz z zastojami, i u mnie nie ma tygodnia, żebym nie miała ze 2, a karmię piersią. Podobno zastój to pierwszy sygnał organizmu, że mama jest zmęczona. Dzisiaj dorobilam się dwóch w obu piersiach. Pierwszy dlatego, że synek boksowal pierś, a drugi nie wiem, dlaczego. Niestety, zastoje ograniczają ilość pokarmu, wiec każdy mnie stresuje. Zwłaszcza że działam przystawiajac synka i ostatnio 'zjadal' mój zastój 4 dni. Oczywiście w międzyczasie wzięłam dwa Ibupromy, bo w czerwcu miałam ostre zapalenie piersi i boję się powtórki. Tak więc wiem, przez co przechodzisz. Z tym, że mamy kpi to chyba najdzielniejsze z mam - mają wszystkie niedogodności karmienia butelka i wszystkie niedogodności karmienia piersią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 01:41
-
Dzień dobry w sobotę! ❤
Dziś wchodzimy z Zosieńka w 9 miesiąc ciążycieszę się że się udało bo przyjezdzajac do szpitala był to jeszcze 6 miesiąc...
Zostało tylko 7dni do donoszonej ciąży mega się cieszę
Co prawda od wczoraj wieczorem co jakiś czas boli mnie tak @ brzuch ale nawet jak chciałam liczyć co ile minut to zapomniałam więc to raczej nie regularnieto może chociaż do poniedziałku damy radę
JuicyB podziwiam twoja walkę bo nawet nie umiem sobie wyobrazić przez co przechodzisz, uważam że powinnaś dostać order super walecznej mamy, życzę Ci by chociaż troszkę się poprawiło
Anna Stesia, Lena21, summer86, Achia, Jeżowa, Aga9090, KateHawke, Minie Black, Lunaris, Emiilka, Nadzieja22, Phnappy, Siwulec, Angelika83, Karma88, JuicyB, Sarna84, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Bajeczko gratulacje
jeszcze tydzień
Juicy zgadzam się w pełni a Anna Stesia jesteś bardzo dzielną mamą i mega to podziwiam, bo ja dopiero 6 tygodni karmie a naprawdę często mam kryzys i zastanawiam się czy wytrzymam te 3 miesiące które sobie założyłam jako minimum, zobaczymy
Olik alie express to ZUOpochłaniacz czasu i pieniędzy, ale bardzo przyjemny
Franio chyba tez średnio zareagował na pełnie księżyca, bo niby spi ale jakoś niespokojnie, często się przebudza itd wiec tym sposobem od 4 drzemkujemy po kilkanascie minut razem
Flo jak już dojdziecie do siebie to czekamy na zdjęcieBajkaaa, Anna Stesia, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Lena, u nas też chyba pelnia zadziałała.. całą noc co 1,5 godziny pobudka na karmienie, więc z odbijaniem i przewijaniem zostawalo jakieś 40 minut na sen. Jestem dziś wrakiem, bo wczoraj od 4 na nogach i mała w dzień spała po max 30 minut.
Juicy, współczuję zastojuTrzymam kciuki za szybką poprawę. I zgadzam się z AnnaStesią -jesteś mega dzielna w tej walce o karmienie.
Bajeczko, jeszcze tylko tydzieńAnna Stesia, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:My też w trybie czuwania przez pół nocy, reszta to łapanie chwil na sen
Bajeczko, jeszcze kilka dni i wielkie spotkanie! Wszystkie wirtualnie wpakujemy Ci się na porodowke!chociaż wolałabym jednak by był szybko przy mnie ale w godzinach szczytu dojechać tu ze Śląska z pracy będzie wyzwaniem
Minie Black, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Aga9090, lamka, Bajkaaa, Lunaris, Kaczorka, Anaaa90, Tosia2323, Ania1003, olik321, StaraczkaNika, Emiilka, reset, Sanka, Luna1993, Yoselyn82, Minie Black, blue00, Anna Stesia, Lena21, Nadzieja22, Phnappy, KateHawke, Amal, Jeżowa, Achia, malka, Siwulec, 91Ewela09, moniśka..., Justaaa, Karolina90, Angelika83, E_w_c_i_a, Patrycja20, Rucola, Jedna_z_Wielu, ibishka, -Mamunia-, nowa na dzielni, Malgonia, Bocianiątko, Cccierpliwa, Karma88, Barbarka1984, Kargo31, Sarna84, nika647, Lusesita, pilik, by7mistake, MamaStasia, pawojoszka, emi2016, ja1986 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer, jaki słodziuchny Szymonek
szybkiegi powrotu do sił życzę! I miłego tulenia
Ucałuj Szymonka od e-cioci summerWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 07:49
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
SZymciu witaj na świeciepiękny dżentelmen Kwiatuszku
jak się czujesz? jak wrażenia po pierwszym spotkaniu z synem?
Dziewczyny na KP ja Was naprawdę podziwiam i mam nadzieję że będę miała tyle zdeterminowania co Wy! Przy Franiu przeszłam katorgę w tym temacie a mimo wysiłków i tak spełzło na niczymcały czas mam przez to poczucie że byłam gorszą matko i teraz chcę zrobić jeszcze więcej żeby się udało. Wiem ile to kosztuje wysiłku. Wielki szacun dla Was!
Mamy piękne forumowe dzieciaczkii te maleńkie (Franio i Hubek) oraz te co już urosły (Stasio). Jak ja bym chciała już mieć synka przy sobie!
Dziś Franio dał się wyspać mamusia teraz bawi się zabawkami w swoim pokoju od 30 min!!! pierwszy raz w życiu nie przyszedł rano na bajki. Normalnie wpływ księżyca! Ciastka zaraz nową z łóżka wypchnę
i po śniadaniu lecimy nad wodę bo ma być 30 stopni u nas dzisiaj.
Lamka Dominik będzie gwiazdą na gwiazdkę w tym cudnym zestawie! Ja mam coś świątecznego ale w ferworze zakupów to już nawet nie pamiętam co mu kupiłambiorę się za prasowanie w przyszłym tygodniu to się okaże ile czego mamy i czy 1 szafa starczy
Miłego dnia wszystkim!lamka lubi tę wiadomość