Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka to pomyśl sobie, że to OSTATNIA niedziela
kolejna już będzie donoszona
A my dziś kończymy 35 tygodni:) z terminu OM. Licząc od owulacji odejmujemy 4 dni ale Lewcio idzie pomiarami z terminu OM od samego poczatku, więc sugeruję się tym terminemAchia, Bajkaaa, Luna1993, KateHawke, Nadzieja22, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyLamka- olej takie gadanie! ludzie nie mają za grosz wyczucia i taktu, nie mamy na to wpływu patrz:przykład mojej rodzonej matki.
Najwazniejsze że my wiemy jakie Skarby nosimy w naszych brzuszkach - nie ważne czy w małych czy większych:one i tak są one najpiękniejsze na świecie -
Lamka nie przejmuj się. Kazdy gada co gada nie myśląc jak się czujemy.
Ja ciągle słyszę że mam mały brzuch i na pewno to nie 9 miesiąc..Spoko według usg od początku lekarze mi tłuką ze termin mam juz na 8.08 ale wszyscy wiedzą lepiejAlbo ze dziecko będzie małe bo mało pewnie jem... ehe ostatnio mial 3400 tydzień temu.
Jutro idę na zakupy z mama bo już mi przykro siedzieć w domu i patrzeć w sufit..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 09:56
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Na poprawę humoru
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59977cb05823.jpgAchia, olik321, Flowwer, Bajkaaa, Kaczorka, Aga9090, Lunaris, Izape_91, KateHawke, Nadzieja22, pilik, blue00, malka, Sanka, Emiilka, Patrycja20, JustynaG, Rucola, StaraczkaNika, Karma88, MamaFabianka, Jeżowa, Yoselyn82, Tosia2323, ibishka, Lena21, emi2016, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Mam zamiar po ktg (które znowu jest przedłużone) iść pod prysznic i ogarnąć włosy a potem pomalować się i iść na lody do bufetu no chyba że okaże się że faktycznie emek nie przyjedzie to pójdę na placki po wegiersku albo i na lodyi na placki
jakoś muszę siebie rozpiescic
Lunaris, Flowwer, Jeżowa, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka - przecież Ty masz zgrabny brzusio!
A poza tym ciąża charakteryzuje się tym, że rośnie brzuszek, więc niech się wszyscy walą.. noś go z dumą
Bajka - każdy ma prawo do gorszego dnia. Jutro powinno być lepiej
Achia - ja miałam taką fazę na Fantę. Ale nie mogłam pić, bo pojawiała się zgaga level hard..
Minie - spełnienia marzeń dla jubilata Stasia!olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Mam zamiar po ktg (które znowu jest przedłużone) iść pod prysznic i ogarnąć włosy a potem pomalować się i iść na lody do bufetu no chyba że okaże się że faktycznie emek nie przyjedzie to pójdę na placki po wegiersku albo i na lodyi na placki
jakoś muszę siebie rozpiescic
Zjedz podwójną porcję lodów na poprawę humoruBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania śliczny Wasz Oskar
jeśli ulewa to możesz po odbijaniu układać synka na boku, nawet jeśli mu się uleje to się nie zachłyśnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdbekujemy i na bokach śpi od urodzenia.
Mnie po prostu przeraża że jak go spuszczę z oczu na moment to wtedy się zachłyśnie...
W nocy przez to M śpi przy łóżeczku bo ja bym nie spała całą noc...
A wszyscy mówią że to ulewanie jest przez niedojrzały układ i będzie tak do 3mż. Tym bardziej że on jest mniejszy i szybciej wyskoczył.
Boję się nawet nosidełka bo jeszcze nie zdąże go uwolnić z pasów jak zacznie ulewać -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:34
summer86, Flowwer lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Ania tak jak piszesz- niedojrzały układ pokarmowy, żołądek jest okrągły i zbiera się powietrze. Jak się wykształci w haczyk to przejdzie. Gdyby w ciągu kilku tygodni nie przechodziło to możesz porozmawiać z pediatrą o takich mieszankach na ulewanie. Podaje się dziecku przed posiłkiem i ma ona zadanie utrzymać pokarm w brzuszku.
Koleżanka ma syna co ulewał bardzo długo a mimo to wyrósł z niego kawał chłopa.
Zdrówka dla Was i wytrwałości dla Ciebie -
nick nieaktualnyOlik u mnie tak samo! Że za mało jem, dlatego mały brzuch i dlatego mała jest daleko w tyle ż wagą
ludziom zawsze coś nie pasuje, a to przykre, bo jaki my mamy wpływ na rozmiar brzucha. Mi waga rosła jak szalona a od 3 tygodni zatrzymałam się na 63 i nie chce ruszyć mimo że jem na co mam ochotę. Od początku przytyłam 8, choć pewnie część to woda, no tak puchnę
Achia wszystkiego dobrego dla psiaka, swietujcie z BajląJak mama tak dba to nie dziwne, że przytyła
Bajka każdy ma prawo do złego dnia :* a Ty kochana już w ogóle po tak długim pobycie w szpitalu. Może zadzwoń do emka żeby przyjechał, bo szkoda jakbyś miała być dzisiaj sama -
Uciekam do rodzinki, mamy dziś wyjście na obiad urodzinowo/ imieninowy także znowu będę nadrabiać wieczorem. Miłej niedzieli!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Flo nie pamietam czy wczoraj w końcu napisałam, ale jeśli tak to gratuluje jeszcze raz! Szymek jest cudowny
Malka super wyglądaciei cudna chusta! Ja do spozywczaka z Ninką w chuście regularnie chodzę
Summer ja nie polecam nowej chusty... chyba że już super motasz, jak jesteś początkująca to brałabym coś używanego, dużo stresów Was ominie...
Aicha strasznie to smutne co mama zrobiła, nie ma co tłumaczyć bo przecież dorosła kobieta i wiedziała jaka sytuacja...!
Luna cieszę się że u Was lepiej, zdjęcie cudne, takie naturalne
Lamka nie słuchaj a już na pewno się nie przejmuj! Tez mi mówili że mam duży brzuch a inni się dziwili że taki mały. To jest tak subiektywne że w ogóle nie ma co się sugerować
U nas ciężka noc i chyba mi się pierwszy zastój robi... mam nadzieje że Ninka mi go pomoże szybko pokonać. Miałyśmy wczoraj cały dzień gości i chyba to było jednak za dużo i noc była bardzo słaba, od 1 nie śpię i jestem z tego taka słaba ze ledwo siedzę. Może się uda zdrzemnąć w dzień choćby z małą na klacie...
A tymczasem chusta nas uratowała od krzyków.
Aa jak któraś ma albo myśli czy się nie zdecydować na pieluchy wielorazowe to polecamy na tą pogodę. Używamy tak pół na pół póki co, ale wełniane pozwalają odpocząć pupce, po pampersie cała gorąca, czerwone odgnioty itd. A po wełniaki fajna pupka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7846dc5a06f9.jpg
olik321, Bajkaaa, malka, Emiilka, Rucola, summer86, Lunaris, KateHawke, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość