Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A co dziewczyny-już-mamusie macie do czyszczenia nosków? Ja chciałam od brata zgapić aspirator, to się okazało, że już tej firmy nie robią
czy ten katarek do odkurzacza się serio sprawdza? Jakoś średnio to do mnie przemawia... A co z czyszczeniem w nocy w trakcie choroby na przykład? Też odkurzaczem?
-
nick nieaktualnyDziewczyny tutaj polecały sopelek- to samo co katarek do odkurzacza, ale też z opcją "ręcznego" wyciągania glutków. Ja słyszałam same super opinie o katarku
Co do nocnego włączania odkurzacza- biorąc pod uwagę moich imprezowych sąsiadów nie miałabym chyba wyrzutów sumienia jakbym czyściła nosek w nocy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 22:05
-
B
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 19:34
lamka, Emiilka, Aga9090, summer86, Tosia2323, olik321, Achia, Karma88, Siwulec, Kaczorka, Lunaris, Jeżowa, Yoselyn82, KateHawke, pilik, emi2016, Lusesita, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Malka jeśli tylko na takie to powinno starczyc. Chociaż chyba na dalsze tygodnie to chyba lepiej dać jednorazowo np bebiko. Bo póki malutka zjada niewiele to możesz odciągnąć. Ale np Gabi już na porcje potrafi wciągnąć 130ml a to masakra by była tyle ściągnąć ręcznym:) ale to tylko moje zdanie
malka lubi tę wiadomość
-
Malka co do tego problemu po porodzie, o ktorym wspominałas to spokojnie. U mnie tez tak bylo i bylam przerazona. Nawet unmawialam wizyte. Na szczescie problem zniknal sam, ale troche to trwało. U mnie parte trwaly 75 min wiec tym bardziej miesnie bardzo oslabione
malka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
lamka wrote:Mam dokładnie ten sam materiał, chyba będę z niego robić śpiworek.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Melduję, że Mamma Mia jest super
Mąż mówił, że jemu się ta część bardziej podobała.
Trochę Was poczytałam, ale jutro postaram się lepiej ogarnąć.
Spokojnej nocyAchia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Jeżowa - musiałam Ci to pokazać - idealnie pod Twój nick !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7c397fe7345.jpg httezxps://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5de29781618.jpg
Już się nie mogę doczekać przesyłki
Nadzieja- czekam na wizytę i też pójdziemy!Wszyscy zachwalają!
Nadzieja22, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Iza jesteś the best
nie masz tam materiału w księżyce?
Dzień dobry, zaczynam 22 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 08:17
olik321, Achia, Luna1993, summer86, Jeżowa, lamka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w poniedziałek
Lunaris gratuluję 22 tygodnia
Iza zazdroszczę talentu
A u mnie 5 dni do donoszonej ciążyco prawda Zosia dziś mnie mega straszyła bo nie mogłam doczekać się jej ruchu bo zaczynam wkręcać sobie ze mi się wody sacza no ale dziś usg to dowiem się wszystkiego
Miłego dnia i całego tygodnia dziewczynyolik321, Achia, Emiilka, Malgonia, Siwulec, summer86, Tosia2323, Lunaris, Nadzieja22, KateHawke, Sanka, Karma88, Flowwer, malka, pilik, Izape_91, agulineczka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
A my się witamy w 39 tc według OM i w 40 według USG i owulacji
Mam zamiar dziś spędzić miły dzień z mamą, może na jakieś dobre jedzonko pójdziemy:)
P.S. W ostatnich tygodniach brzuch rośnie i to bardzo! Wczoraj robiliśmy foty i jesteśmy w szoku z emkiemEmiilka, Karma88, Luna1993, Jeżowa, Rucola, Lunaris, lamka, Nadzieja22, KateHawke, Flowwer, ibishka, pilik, agulineczka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczynki kolejnych tygodni!
Iza - cały czas jestem pod wrażeniem Twoich umiejętnościgdybym była w ciąży, to pewnie bym się na coś skusiła
A tymczasem u nas sytuacja wygląda tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54f6ea6cc9cc.jpg
Pół nocy w poprzek łóżka.. :polik321, Minie Black, Achia, Emiilka, Karma88, Aga9090, Siwulec, Luna1993, summer86, Bajkaaa, Tosia2323, Rucola, Lunaris, blue00, Yoselyn82, Nadzieja22, Patrycja20, KateHawke, Lena21, Flowwer, malka, ibishka, Izape_91, agulineczka, Lusesita, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Dziewczyny, cudownie widzieć wasze suwaczki, które zaraz zamienia się w nowe z wiekiem dzieci
A ja mam przeciek, pamiętacie Rub45? Byłyśmy razem na styczniówkach, pochwaliła się w weekend, że w lipcu znów zobaczyła 2 kreski!
Ja za to dzisiaj świętuje! Nie dość, że mamy z małżem rocznicę ślubu...to on w końcu poszedł po urlopie do pracy, a Staś do przedszkola! Po 2 tygodniach razem, w końcu mogę zwolnić obroty w dzień!
(egoizm przeze mnie przemawia?
)
Miała może któraś przyjemność z kołyska Stokke bounce'n'sleep? Znalazłam w dobrej cenie i się zastanawiam czy nie kupić....?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 07:46
olik321, Emiilka, Bajkaaa, Lunaris, lamka, Jeżowa, Nadzieja22, JustynaG, agulineczka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
U mnie dzisiaj trochę lepszy nastrój. Jadę z samego rana na małe zakupy,bo w lodówce mam tylko światło i wiatr.
A co do testu to nie wiem skąd on mi się wziął, chyba z tej złości tak niemilo odpowiedziałam.
Olik, potwierdzam to co mówisz. Mój brzuch strasznie urósł ostatnio.
Ja jutro o 12 mam wizytę, będę prosiła o kciuki zeby lekarz chciał wywoływać poród.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka jak patrzę na Twój suwaczek to jestem w szoku..
Zaraz Alicja będzie miała roczek
Bajka w pt mamy wizytę u naszej gin to się dowiem. Chyba będzie zaskoczona, że przyjdziemy w dwupaku
Od dziś emek zmienia miejsce pracy i kurcze teraz będzie miał w szczycie dobre 45 minut dojazdu, a od jutro w ogóle jest poza Wrocławiem na szkoleniach.
Także tego, muszę obczaić sobie taxi na wszelki wypadek ;p
Minie egoizm?! no way! ja też lubię troche spokoju i ciszy, ciekawe jak to będzie jak emek weźmie urlop po narodzinach małegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 07:46
Minie Black, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie- gratuluję rocznicy! Wszystkiego najlepszego
Siwulec- trzymamy dziś za Twoje prenatalne kciuki!
Olik, Ewela- no ciekawa jestem która się pierwsza wypakuje
Ja wstałam o 6! Idę do sklepu po 2 rzeczy dosłownie na szarlotkę i pewnie drzemką pójdziezabrzmi to okropnie ale odetchnęłam jak mama pojechała... Nawet Młody od rana się przywitał kopniaczki, chyba czuje że matce jest lepiej...
Pięknego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 07:49
Minie Black, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :*
Ewela trzymam kciuki za wizytę
Achia też mam dziś w planach szarlotkę
Wczoraj robiliśmy z emkiem zdjęcia na pamiątkę i jestem tak zadowolona z efektu, że już mi sesja nie jest potrzebnaMinie Black, Achia, Kaczorka, lamka, Jeżowa, Nadzieja22, Karma88, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość