Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela oby u ciebie lada chwila poród się zaczął trzymam kciuki
No i Olik za twoją wizytę w piątek
Co do egoizmu to ja też tak mam i lubiłam to że emek chodzi na zmiany do pracy bo np co jakiś czas mogłam się sama w wielkim łóżku wyspać hehe albo popołudniu totalnie nic nie robić bo byłam sama w domuMinie Black, pilik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w 13tc
Bajka będzie mi brakowac Twojego odliczania jak już będziesz tulić Zosię w ramionach
Ewela kciuki będa jutro za Ciebie i dobrą decyzję doktorka
Achiadziękuję za kciuki, przydadzą się bo jednak stres się uaktywnia powoli... a tu jeszcze tyle godzin. Cieszę się ze u Ciebie humor i samopoczucie lepsze :*
Minie ! Najlepszego rocznicowego, kochajcie się i bądźcie szczęśliwi
miłego dnia Kochane
Bajkaaa, Emiilka, Lunaris, Minie Black, Achia, Nadzieja22, Lusesita, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj też mam niezapowiedziana wizytę, w sumie zaraz? Nie liczę na usg, bo idę z infekcja, ale kto wie?
Luna, pochwal się zdjęciami!
Siwulec, samych dobrych wiadomości!
Dziewczyny, dziękuję za życzeniaciekawe czy małż pamięta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 08:20
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sikulcu. Minie kciukasy wizytowe:)
Achia to teraz wreszcie możesz się relaksować
U mnie też światełko w lodówce a najgorsze że nie mam weny na zakupy w kółko jem to samo! Do tego jeszcze wizyta w ZUSie bo przemiła poczta odbiła mi kasę z odszkodowania za nogę; leżało tydzień i nawet 1 awizo nie dostałam
Samochód mi się zepsuł do tego więc na bank kasa się przyda.Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa miałam się pochwalić! Odpieluchowalismy Stasia! Taki prezent na 3 urodziny
olik321, Luna1993, blue00, Achia, Rucola, Lunaris, lamka, Jeżowa, Siwulec, Nadzieja22, Patrycja20, Kaczorka, KateHawke, Karma88, JustynaG, agulineczka, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!!!!
Dziewczyny, ciążka noc za mną.... obudziłam się, nawet nie wiem która godzina była, ale miałam poczucie że podczas snu stałam się kanałem przewodzącym jakąś złą energię. Wiem, ze brzmi to irracjonalnie i pewnie niektóre z Was uśmiechną się pod nosem, ale ja wierzę w takie rzeczy... I ogólnie byłam spanikowana, ale na szczęście udało mi się zasnąć i pozostała część nocy już była spokojna.
Siwulec trzymamy kciuki dziś za Ciebie baaardzo mocno, a co do Rub, to fantastycznie, ze się udało
Zaczyna mi twardnieć brzuch coraz częściej, ale to już chyba normalne na tym etapie ciąży, prawda????Siwulec lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyJaka duchota u nas ! Okropieństwo. A wyprawa do sklepu mnie zmęczyła, a raptem od czwartku poleguje dopiero. Mam nadzieję że będę mogła się jednak ruszać później bo jak inaczej będę miała siły na poród?:p
Luna ja zabieram się do szarlotki po drzemce
Rucola- ja wierzę w takie rzeczy też. Może odwiedź bioenergoterapeute? Ja bylam, polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 08:28
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie u nas też się udało jakoś miesiąc przed 3 urodzinami, powiem Ci że to super komfort nie musieć przewijać, choć te parę miesięcy możemy się tym cieszyć
Później pewnie zrobimy coś jak brzuch będzie większy, ale te dwa mi się strasznie podobają
Już się stresuje jutrem, że te zastawki jeszcze gorzej pracują w serduszkuW sumie to tylko zwykłe usg, ale jak będzie gorzej to chyba będzie widać nawet bez echoserca, tak przynajmniej myślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 21:51
Lunaris, Achia, lamka, Rucola, olik321, Bajkaaa, Tosia2323, Aga9090, Yoselyn82, Kingulla, Siwulec, Nadzieja22, Minie Black, Patrycja20, Kaczorka, KateHawke, Karma88, blue00, moniśka..., JustynaG, Lena21, Izape_91, Angelika83, E_w_c_i_a, Lusesita, -Mamunia-, pilik lubią tę wiadomość
-
Lunka śliczne zdjęcia!
W zwykłym USG bardzo ładnie widać pracę zastawek jeśli dobry sprzęt- jak byłam teraz na połówkowych to Dr miała średni sprzęt a widziałam idealnie i dwu- i trójdzielną oraz ładnie przepływy także jeśli coś źle pracuje czy jest zastój albo cofanie to na pewno lekarz Ci powie.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Cześć, dziewczyny.
Ewela - co prawda czekam na wieści o nagłej akcji porodowej, ale mam nadzieję że nie zacznie się na środku supermarketuChociaż... byłoby potem co wspominać, nie?
Siwulec - samych "w normie", "prawidłowo", "bardzo dobrze" i "zgodnie z wiekiem" - to mohe ulubione komplementy od doktorów
Minie - udanej rocznicy i wizyty.
Bajka, a mówili Ci już jakieś konkrety? Będą wywoływać poród i kiedy?Siwulec, Minie Black, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna - nie nastawiaj się negatywnie!
Izape - w lamy też mam oczywiście, będzie rożek i kocyk chyba.
Achia - powodzenia przy pieczeniu
Siwulec, Ewela, Minie - kciuki!
Minie - wszystkiego najlepszego w rocznicę.Siwulec, Minie Black, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Lunaris za odpowiedź
ostatnio jak byłam na usg (przed echo w Łodzi) to właśnie coś mu się odbijało od aorty, a więc od tej zastawki. Jak będzie gorzej jutro to przynajmniej będę wiedziała gdzie muszę rodzić. Ta niepewność jest dla mnie najgorsza. Ale oczywiście wierzę, że będzie lepiej
-
nick nieaktualny
-
Luna ja mocno wierzę że będzie lepiej
No i zdjęcia mega fajne
Nika nic mi nie mówili bo to weekend był ale oni pewnie jak coś powiedzą to albo w piątek albo za tydzieńchociaż już wszystkie położne wiedzą że mi się robią złe zapisy (no i o tym że płakałam to pewnie też wiedzą) a ze aktualnie jest nas tylko dwie na oddziale które są tak długo to mnie kojarzą wszyscy z personelu bo w sumie za dwa dni minie 10tyg...
No nic zobaczymy czy czegoś się dziś dowiem w związku z tymi ktg i większym białkiem no i jeszcze kluczowe będą przepływy -
Olik zobacz co znalazłam na allegro
https://allegro.pl/torba-do-wozka-plecak-dla-mamy-na-butelki-pieluchy-i7385826143.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=OTNkOTg0YjQtNDIxOC00MjllLTk5ZGItZGE4MDVhMDY1ODMxAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=966b1d3b-8e72-4583-8871-4ee5b4122101#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Olik zobacz co znalazłam na allegro
https://allegro.pl/torba-do-wozka-plecak-dla-mamy-na-butelki-pieluchy-i7385826143.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=OTNkOTg0YjQtNDIxOC00MjllLTk5ZGItZGE4MDVhMDY1ODMxAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=966b1d3b-8e72-4583-8871-4ee5b4122101
Teraz myślę nad otulaczem bambusowym ;p Mamy z 2 muślinowe ale wpadł mi w oko takie we wzory tropikalne i no yyy sama nie wiem co mam zrobić ;pRucola lubi tę wiadomość