Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola ja używam snuza hero i jestem zadowolona, daje mi poczucie bezpieczeństwa ta mąka zielona migająca lampka, mamy tez angel care w łóżeczku (starszy model - dostałam od kolezanki) i snuza nad nim ma ten plus, że razem z alarmem dźwiękowym włącza się delikatna wibracja pobudzająca dziecko do oddechu. Snuza nam się czasem włączy ten pierwszy alarm delikatny, ale to np jak Franio się pokręci w nocy i pieluszka odstaje za bardzo - znajomi którzy mieli malutkiego wczesniaczka na to narzekali często u nas to jest sporadyczne. Plus dla nas najwieszy, że możemy tego używać kiedy spi z nami, w kołysce albo w wózku. Polecali nam ten model lekarze z kliniki w Zabrzu. Jakbyś miała pytania to pisz
Rucola lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Ważne że jesteś
no i znam ten ból jak się skasuje wszystko ale nic się nie przejmuj
Bajeczko do Ciebie tez pisałam w tej wiadomości żebyś nie płakała nam już, bo 10 tygodni temu nawet nie marzyłaś o takiej dacie w dwupaku, najważniejsze, że jesteś pod opieką świetnych specjalistów i jestem pewna, że gdyby widzieli jakiekolwiek zagrożenie dla Zosi to by od razu zareagowali
Lunka zdjęcia rozczulające i piękne
Pisakam tez o teściowej, ale mi się już nie chce do niej wracaćnapisze Wam tylko zajebisty komplement jaki usłyszałam przy obiedzie oststnio:
T: dobrze dziś wyglądasz
Ja: dziękuję, staram się ogarnąć
T(zdegustowanym tonem): bo oststnio to wyglądałaś fatalnie
Kochana prawda ?
Co do wielkości brzucha i komentowania w ciąży, ja mam czasem w druga stronę, niby mi ktoś mówił że świetnie wyglądam bom chuda itd ale w taki sposób, że to wcale nie brzmiało jak komplement - w sensie, że takiej to dobrze itd a ja bym wolała 15kg więcej, pol roku nieprzespanych nocy i inne niedogodności niż przeżyć to wszystko co przeżyliśmy ba początku z FranusiemBajkaaa, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia odebralismy cyrkulator i naprawdę daje radę! Placilismy 135zł, model Camry cr7306
Jedyny minus - Runa się go na razie boi.
Lena Twoja teściowa przypomina mi ciotkę emka. Po ślubie przytyło mi się jakieś 5kg (z 57 na 62) i usłyszałam, że okropnie przytyłam, wyglądam nie do poznania.
Ona waży 95kg.
Emi poprosimy jakieś foteczki
Agulineczka mnie też to niedługo czeka i strasznie się boję, bo nienawidzę słodkich napojów.
Melevis jaką wielkość chusty wziąć, jeśli chcę chustować z mężem? Ja 165cm, on 185cm szczupły.
Lunka oczywiście będziemy trzymać kciuki za Zuzię i egzamin!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 14:00
Luna1993, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie EMI!!!! Foteczki foteczki!!!! Bez foteczek się nie wkupisz
Lena dzięki za recenzję Snuzy. tak sobie właśnie myślę, ze jest na pewno wygodniejszy w pewnym sensie, bo nie trzeba pamiętać o wyłączaniu przy wyjmowaniu z łóżeczka, poza tym można go zabrać wszędzie ze sobą. Chyba go kupimy na poczatek a jak Mały będzie starszy to przemyślę, czy maty będą nam potrzebne#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny moja teściówa pojechała w pizdu (do UK) i mam nadzieję, ze szybko nie wróci
a na pewno nie przed urodzinami Lewka, więc mnie nie zobaczy
zreszta mam w głębokim poważaniu jej zdanie, zarówno na ten temat (tycia) jak i każdy inny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 14:35
Luna1993, Minie Black, Lusesita, Aga9090, Lena21, Nadzieja22, Emiilka, emi2016 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyNieskromnie powiem że szarlotka wyszła obłędnia pyszna
wzięłam jeszcze taką cieplutką i żałuję że nie mam lodów waniliowych do tego :p ale zrobię mrożoną kawę
Luna a jak u Ciebie?Rucola, KateHawke, Luna1993, Minie Black, olik321, Lusesita, Aga9090, JustynaG, Jeżowa, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Kochana pół dnia siedziałam w papierach, teraz właśnie się zabieram za pieczenie
zazdroszczę że w ten upał masz to już za sobą
skoro Bajla siedzi na balkonie tzn że słońce az tak nie pali :p taki z niej mój domowy termometr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 15:41
Rucola, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
U nas masakra!
Uciekam z młodym do domu bo nie da się wysiedziec. Odebrałam za to paczkę z Ali
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03122aa4e7a8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 16:04
Achia, Karma88, Aga9090, Siwulec, lamka, Lena21, Luna1993, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:U nas masakra!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03122aa4e7a8.jpg
To teraz tłumacz co jest czym :p bo rozpoznaję tylko zawieszkę do smoczka (chyba) -
Lunaris wrote:U nas masakra!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03122aa4e7a8.jpg
Edit, już sobie znalazłamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 16:11
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czytam ale nie nadążam z odpisywaniem.
Flowwer, kiedy wychodzicie do domku?
Yos, odezwij się do nas koniecznie!
Emi, dobrze Cię widzieć
U nas jest masakra, mąź dokupił dzis drugi cyrkulator i jakos żyjemy. Ani z tego gorąca zrobiły sie potówkiTak się cieszę że za rok lato będziemy spędzać już w ogródku..
Ania pospała dziś ciągiem 1,5 h co się dawno w dzien nie zdarzyło, zatem nawet zdążyłam ogarnąc mieszkanie i wstawić dwa prania.
A jutro wizyta kontrolna u gina, mam nadzieję na zielone swiatło na sport i na seks, choć nie mam pojęcia kiedy na to znajdę czas
Achia, szarlotki zazdroszczę! To jest ta sypana?Rucola, Lena21, Lunaris, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sama sobie dziękuje ze w tym tyg będę wychodzić z pracy o 11:30 bo już o 10:00 zaczynało się piekło
W domu tez duszno ale przynajmniej mogę się roznegliżować i co jakiś czas moczyć w wannie... a jutro i pojutrze ma być jeszcze gorzej -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Siwulec sprawdzałam pogodę to w Poznaniu od przyszłego wtorku ma być trochę chłodniej dopiero...
O której wizyta??17:30-jesli dobrze kojarze?
Oby Twoja pogoda się nie myliła
Wizyta o 17:30, właśnie ruszam -
nick nieaktualny