Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siwulec
gratulacje - przy takim urodzaju na chłopaków założymy jakąś ligę sportową albo wojsko
Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
Siwulec cudownie
Gratuluję synka.
My jeszcze czekamySiwulec lubi tę wiadomość
-
Teraz liczę już tylko na radość w ciąży
Wróciłam do domu i opowiadam eMkowi jak badanie pokazuje fotki i gadam i gadam a on w końcu mnie pyta „ a kiedy będziesz miała te badania permanentne” KURTYNAJeżowa, Lunaris, Achia, lamka, Patrycja20, Aga9090, MamaFabianka, Bajkaaa, JustynaG, Kaczorka, Lusesita, Lena21, Nadzieja22, Flowwer, Tosia2323, Emiilka, Vivanillka lubią tę wiadomość
-
Siwulec cudownie kochana! Gratuluję zdrowego synusia
piękne zdjęcie
Olik byłam na Borowskiej, bo pojechałam na szkołę rodzenia niby, ale jednak wybrałam IP.
Powiem Wam, że ulga jaką poczułam słysząc serduszko była niesamowita. A naprawdę już byłam przerażona... Ale na strachu się skończyło, Bogu dzięki.
Siwulec, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Siwulec :* gratuluję chłopaka, chyba Ci mówiłam, że będzie chlopak
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Siwulec gratuluję chłopaczka!
teraz ciesz się ciążą
Jeżowa witaj w klubie. Ja wczoraj już prawie jechałam na IP ale jednak trochę poczułam wieczorem ruchów i dałam Natali szansę do dziś - na szczęście dziś kopie aż miłoale wczoraj... Cały dzień właściwie nic. Coś tam czułam ale nawet nie byłam w stanie stwierdzić czy to ruch czy nie.
Ten upał daje mi w kość... W sobotę robiłam eMkowi urodziny i od piątku miałam zapierdziel... Dopiero dziś podczas burzy było czym odetchnąć bo tak to ukrop masakryczny. Ale byłam dziś na ostatnich zajęciach SR i dostałam masę upominkówSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:A ja tak pomyślałam -wiem że to niemożliwe- że wszystkie spotkamy się na wielkim zbiorowym spotkaniu, a każda ma plakietkę z nickiem z forum
na pewno byłoby wesoło
Achia, a wyobraź sobie, że spotykamy się na takim spotkaniu i obstawiamy która jest któraAchia, lamka, Rucola, Siwulec, Bajkaaa, KateHawke, Aga9090, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:Kate to cieszę się, że u Was też wszystko w porządku
te dzieciaczki to potrafią zestresować! Zazdroszczę skończenia SR, ja kończę dopiero we wrześniu
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny