Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Nadrobilam ale nie dam rady odnieść się do każdej .Przepraszam.
Siwulec bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze
U mnie też gorąco. Mała zasnęła. Starsza znów dziś wyjechała. Ech...
Ja zaraz biorę się za leczo. Kupiłam paprykę w biedronce, cukinię mam od teściowej, pomidory od rodziców hehe
Wolę teraz postać przy garach niż jutro.Siwulec lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie -wcięły mnie siki Nowej
i jeszcze HBO GO -mam miesiąc za darmo od dziś więc zaczęłam oglądać "Opowieść podręcznej" Nie do oderwania!
Ta papryka mnie kręci... w słoiczki bym porobiła ale już nie mogę patrzeć na weki więc może chociaż zrobię jak Lusesita -jutro leczo i zamrożę sobie troszkę na przekąskę zimową -
nick nieaktualnyLunaris, ja dzisiaj wywody wekowe na dinusiach prowadziłam, mogę podrzucić przepis na leczo do słoików (które jutro mam zamiar robić i wekowac)
Ja dzisiaj ogarnęłam 15 kg papryki, konserwowa na zimę będzie miodzioWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 21:34
Lunaris lubi tę wiadomość
-
mamunia ściskam kciuki za Ciebie jutro :*
A nadzieja sie odzywała ? Nie zauważyłam wpisu-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezu to by było cudowne, idę ulicą i spotykam któraś z Was
i przedstawiam się Luna
dla mnie Lamka zawsze będzie Lamką, Lunaris, Achia i cała reszta tak samo
Minie Black, Achia, Siwulec, Aga9090, lamka, Bajkaaa, Jeżowa, Lunaris, Lusesita, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem
Dopiero do domu dotarliśmy.
Wszystko w porządku, Dzidzia ma 2,3 cm, serduszko 189 uderzeń na minutę. Torbiel bez zmian. Doktor od początku stawia na syna, ciekawe jak będzie. Aa Siwulec u mnie też odrzut od słodyczy, więc może też się sprawdziGenetyczne po 20 sierpnia mam umówić, a u doktora 14 września. Aha, termin porodu na 4 marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 01:01
Achia, Siwulec, Luna1993, Aga9090, Minie Black, Angelika83, Yoselyn82, KateHawke, 91Ewela09, Flowwer, Bajkaaa, malka, lamka, Jeżowa, Lunaris, Lusesita, blue00, JustynaG, Tosia2323, Emiilka, Sanka, pilik, Amal, Vivanillka, Patrycja20, -Mamunia-, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawy tez nie pije
nadzieja wspaniały bąbelrośnijcie zdrowo :*
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Nadzieja
. następny chłopak?
U mnie też był odrzut od słodyczy:D i od kawy;)
Gratuluje!! Rosnijcie zdrowopóźniej jadłam kwaśne i ostre.
Nadzieja cudowne zdjęcie, bardzo ie cieszę że wszystko dobrzeNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Ej Luna, ale u mnie właśnie smak na kwaśne i ostreTylko nie mogę, bo zgaga nie pyta i nie rozumie.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Achia, Siwulec, Jeżowa, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny