Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! ❤
U mnie dziś 4 dni do donoszonej ciąży aż dziwnie to brzmi hehe, już zaczynają się telefony czy coś mnie nie zbiera:) ale powiem wam że co jakiś czas boli mnie brzuch @ ale pierwszy raz od mega dawna mnie to nie stresujeSiwulec, lamka, Lena21, Lunaris, Nadzieja22, JustynaG, malka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
To dziś od 16 kciuki zaciśnięte
Luna, Karma i Rucola - samych najlepszych wiadomości Wam życzę
U nas do kamienicy obok niedawno wprowadzili się nowi ludzie. I od tamtej pory skończył się sielski spokój. Nie dość, że codziennie w okolicach 22 koleś pierdzi swoim "motorem" (tak, że człowiek własnych myśli nie słyszy) to jeszcze dzisiaj chyba całą noc on i kilku innych kolesi siedziało pod komórką i ciągle tylko jakieś śmichy-chichy słyszałam -
nick nieaktualnyA ja wczoraj fakt zjadłam troszkę śledzia i tej marchewki z chrzanem, a dzisiaj mnie niestety strasznie męczy. Może z 5 razy mój żołądek chciał to wszystko oddać ale ja biorę głębokie wdechy i się bronie jak mogę. Bo wymiotować się strasznie boje. Więc dzisiaj ledwo co funkcjonuje. Chce mi się płakać.
-
mamunia może poczułabyś się lepiej jakbyś jednak się nie broniła
trzymam kciuki zebyś przetrwała ten dzień :* o której masz wizytę ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane kciuki za wizyty!
Agulineczka jak się czujesz?
Bajka niesamowite to jest, jeszcze 4 dni!
Karma cudny brzuszekjak zaczęłaś to też wrzucę swój.
i witam się w 23tc.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f958b787f273.jpgAga9090, Karma88, Bajkaaa, olik321, -Mamunia-, Kaczorka, Patrycja20, blue00, Lena21, KateHawke, pilik, Sanka, Yoselyn82, Siwulec, Nadzieja22, emi2016, Lunaris, StaraczkaNika, JustynaG, Lusesita, Luna1993, malka, Rucola, Angelika83, Emiilka, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Piękny brzuszek Lamka! Oj i siniaczki po heparynie widzę.
agulineczka teraz tylko przetrwać do końca pobrań i do domu.
Kurde i mnie coś dzis mdli i jakoś słabo się czuję. Może pogoda swoje dokłada.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Wy piszecie że was mdli a ja wcinam draże żeby moje dziecko się obudziło bo śpi całe ktg, a mi dupa rośnie od tego słodkiego
Lamka ale super brzuszek
A swoją drogą to współczuję wam dziewczyny jak musiscie cała ciąże brać te zastrzyki ja biorę odkąd jestem w szpitalu i mam serdecznie dość -
nick nieaktualny
-
Lamka śliczny brzuszek!
P.S. Też lubię gacie z hm ( chyba trafiłam hahaha)
Kurde muszę pochwalić mojego emka, bo mamy zastrzyki od niecałych 2 tygodni ale nie mam ani jednego siniaka, tak ładnie mi robi
A i na żylaki najlepiej działają pończochy... są antyseksowne i ogólnie blee, ale od kiedy noszę żyły prawie w ogóle nie wychodzą i nie ma grudek.
Co prawda cena też odstrasza, ale jaj mam wskazanie nosić do 4 miesięcy po ciąży więc zainwestowałam.
Na dworze ukrop byłam tylko ściągnąć pranie i myślałam, że padne..
Trzymam kciuki za wizytujące dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 09:14
lamka lubi tę wiadomość
-
Lamka ladny brzuszek
ja tez mam siniaczki, ale calkiem po bokach. Przeszłam na boczki, bo tam jeszcze faldzik chwyce. Przez 4 dni robilam w uda, ale takie krwiaki mi sie porobily, ze zrezygnowalam. Jeszcze lato w pelni, zakladam czasami krotkie spodenki i wstyd tak chodzic. Albo jestem superszczupla albo nie wiem o co chodzi, bo nie potrafię uchwycic faldki na udzie
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyOlik owszem, trójpaczek z H&M. Jedyny rodzaj majtek jaki noszę
no, jeszcze z primarka jest taki sam model.
Co do umiejętności emka, nic mu nie ujmując, ale możliwe że po prostu tak masz, że Ci się nie robią.
Agulineczka ja nie jestem szczupła, ale wbijanie w udo dla mnie porażka, cały dzień mi krew leciała.
Jakby ktoś pytał, to to jest właśnie ten brzuch, który wygląda, jakbym już miała rodzić. -
-Mamunia- wrote:Muszę wyskoczy po badania. Jeśli będą to zadzwonię do ginekologa i się umowie na dzisiaj więc nie wiem na którą. Może u było sobie ulżyć w cierpieniu teraz w pracy nie będę wywoływać. Już nigdy nie włożę do ust śledzia.
Namiętnie jadłam sledzir przez 2 tyg.npo pozytywnym tescie, pózniej mnie odrzuciło i do tej pory nie patrzę w ich kierunku
Trzymam kciuki aby złe samopoczucie odpusciło.-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Lamka, czy to Tobie ktoś powiedział o dużym brzuchu? Przecież masz normalny zgrabny brzusio!
edit: doczytaałam - ten ktoś to slepy chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 09:32
Karma88 lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Jakby ktoś pytał, to to jest właśnie ten brzuch, który wygląda, jakbym już miała rodzić.
Debilni ludzie wyrażający opinie, gdzie chyba nie mają bladego pojęcia o wielkości brzucha.
Jak już robiłam fotę to od razu dupsko zważyłam. Od początku ciązy z 59kg wskoczyłam na 63,5kg. Zobaczymy ile Waga pokaże dzis u Doktorka.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia