Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja, no nie mogę, jaki słodki dzidziuś!!! Prześliczne zdjęcie
cudownie, że wszystko w porządku
u mnie też był odrzut od kawy i słodyczy, a jednak dziewczynka
zobaczymy jak to będzie u Ciebie
Minie hahaja się chyba zaczynam upodabniać do jeży w tym temacie
Odnośnie spotkania i nicków z forum - poznałam Lamkę i choć znam imię, to nigdy tak o niej nie myślęa pomysł z plakietkami byłby super, w końcu pod takimi "imionami" się znamy
Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Wytoczyłam się z wanny.
Nadzieja jaki słodziak! gratulacjezdrowego maluszka
Minie.... ta papryka to przez Ciebiejak zapodałaś na Dinusiach cenę z Biedry to normalnie chodzi za mną marynowana w okresie zimowym... chociaż z 10 słoiczków chyba się skuszę! A przepis na leczo bardzo chętnie też przytulę bo to robisz- zakręcasz na ciepło i jest
całą zimę szybki obiad, smaczny i zdrowy.
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Siwulec - Betunio jest śliczny
Nadzieja - Twój żelek haribo też
Frez - super zdjęcia - taka sarenka w lesie.
Chylę czoło wszystkimi wekującymi paniami domu - ja mogę sobie te zabiegi darować odkąd się okazało że złodzieje potrafią uprowadzić z piwnicy nawet dżemNadzieja22, Siwulec, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ostatnio jak robiłam leczo to jedną porcję wrzuciłam do litrowego słoika, zakręciłam, odwróciłam a jak ostygło to wrzuciłam do zamrażalnika.
Mam w planach porobić kilka słoików z różnymi obiadami na pierwsze dni połogu... myślicie, że takie leczo można trzymać poza zamrażalką?
Sorki za głupie pytanie ale nie znam się na tym. Początkująca w tych kwestiach jestem. -
nick nieaktualnyAchia mi wróciły po 20, później ustały a teraz znów i to bardzo... Ale to już nasze maluchy maczają w tym palce, uciskaja żołądek pewnie :*
Idę spać kochane, jutro ciężki dzień. Najpierw kciuki o 16 za Karme, ja mam o 18 i ktoś jeszcze wieczorem, dobrze pamiętam że Rucola o 20?Rucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomo, że biorę to wszystko z przymrużeniem oka
Jest mi zupełnie obojętne jakiej płci będzie dziecko.
Jeszcze raz bardzo dziękuję
Karma, Luna i Rucola kciuki za jutrzejsze wizyty!Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jezowa całe szczęście, że Agatka tylko straszyła!!
Siwulec gratulacje pięknego chłopaka
Nadzieja, pierwszy raz widzę 3D takiego maleństwa i niesamowite to jest!! Gratulacje
Ja tez miałam odrzut od słodkiego i kawy...
Luna przepiękne zdjęcia! A Twoja Tosia jest urocza i śliczna!
Ale bym coś zaprawila... w tym roku przy mojej małej bez szans, może za rok...
Nika strasznie to smutne że tak kradną...!
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!Luna1993, Siwulec, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
To te kciuki ja poproszę o najmocniejsze trzymanie o 16:00.
Rucola poszło do kubeczka?
Ja wczoraj miałam stres przez to, żeby dać do badania. Na szczęście w wynikach wszystko ok, morfologia ładnie podskoczyła w górę. Jedynie erytrocyty mam lekko poniżej normy, ale i przed ciążą je takie miałam, więc za wiele to nie odbiega. Hemoglobina i hematokryt w normach.
Powodzenia dziś na wizytach dziewczyny!
Właśnie to usg 3d Maleństwa u Ciebie Nadzieja jest przepiękne, takie Maleństwo.
My się dziś pokazujemy 18+6tc.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33ae944722b7.jpgpilik, Luna1993, Patrycja20, Aga9090, olik321, Siwulec, Kaczorka, Sarna84, Lusesita, lamka, Bocianiątko, blue00, Lena21, KateHawke, Sanka, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, emi2016, JustynaG, malka, Rucola, Angelika83 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziewczyny kciuki za wizyty !!!
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Rucola, Karma, Luna, mocno trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty i badania.
Rucola lubi tę wiadomość