Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siwulec, kciuki mocne!
Minie, super że udało sie zobaczyć Klarę
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Stasia oraz wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Staś Wam zrobił prezent odstawiajac pieluszki 
Rucola, ja w pierwszych tygodniach żalowalam,że nie wzięłam Snuza Hero, bo Ania zasypiała tylko koło mnie w łóżku, ale teraz na noc zasypia w łóżeczku, jedynie koło 5 potrzebuje żeby zabrać ją do nas.
Za to Babysense ostatnio nam zwariował, bo zareagowal dobre 2 minuty po wyjęciu Ani z łóżeczka..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Słoń to gryzak gumowy, na kółeczka gumowe kuleczki też do gryzienia- taka zabawka do chwytania do ręki i zawieszka na smoczek. Chciałam kupić samą zawieszke ale opłacało się w pakiecie. Link wieczorem jak się do kompa dorwe bo z tel pisze teraz.
Kaczorka, olik321 lubią tę wiadomość
-
Siwulec kciuki :*
Ja idę ogarnąć Grażynkę i za godzinę jedziemy.
nick nieaktualny, Lunaris lubią tę wiadomość
-
A mi się udało zaliczyć IP dzisiaj, bo szanowna panna Agatka była od wczorajszego wieczoru całkowicie nieaktywna... Ale wszystko w porządku, trafiłam na super lekarkę, z tych co to wolą przyjmować tę samą pacjentkę 10 razy "niepotrzebnie" niż o 1 raz za mało. Chciała, żebym została na obserwacji, ale odmówiłam, skoro KTG perfekcyjne, USG perfekcyjne, szyjka zamknięta, choć zdecydowanie krótsza niż dwa tygodnie temu - 3,5cm, ale zrzucam to na inny sprzęt i innego lekarza i się nie przejmuję
teraz uspokojona jadę świętować rocznicę ślubu teściów.
Siwulec i Nadzieja kciuki kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 17:19
nick nieaktualny, Lunaris, Nadzieja22, pilik, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalevis - Stasiowi też się podoba kokon, mam dowód!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01fa5981df51.jpg
nick nieaktualny, summer86, nick nieaktualny, olik321, Kaczorka, Izape_91, Patrycja20, Lunaris, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malka, JustynaG, Nadzieja22, Phnappy, pilik, Jeżowa, KateHawke, Karma88, Lusesita, Lena21, Flowwer, Emiilka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kciukam za wizyty:)
U mnie dzień udany, zakupiłam szlafrok i pizamke do karmienia. Wszystko do domu takie trochę z koronką więc +100 do samopoczucia:)
Jeżowa A w którym szpital byłaś? Dobrze ze z Agatka wszystko ok.
Flo jak się czujecie? Kiedy wychodzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 17:58
nick nieaktualny, Izape_91, Bajkaaa, Lunaris, nick nieaktualny, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiem Wam że Reset jest mega
dzięki niej mogłam zalogować się do zusu przez bank (tworząc profil zaufany ze szpitala) i wiem już kiedy dostanę wypłatę z zusu
nie muszę do nich dzwonic:) mega się cieszę
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaczorka, pilik, KateHawke, Sarna84, Karma88, reset, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja tak pomyślałam -wiem że to niemożliwe- że wszystkie spotkamy się na wielkim zbiorowym spotkaniu, a każda ma plakietkę z nickiem z forum
na pewno byłoby wesoło
Bajkaaa, Kaczorka, Lunaris, pilik, KateHawke, nick nieaktualny, Rucola, Karma88, Lusesita, Flowwer, nick nieaktualny, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Ibishka, w takim razie przekonałaś mnie i nie będę kupować chyba w ogóle laktatora. Tak właśnie myślałam, że jak będę wychodzić to emek da mm. Jak to będzie raz na jakiś czas to przecież nic się nie stanie, a nie będę się męczyć z odciąganiem.
Agulineczka, dzięki, że napisałaś. Mam nadzieję, że u mnie też się unormuje. Już mam wrażenie, że jest trochę lepiej niż zaraz porodzie. Ale na pewno powiem o tym lekarzowi na wizycie kontrolnej.
Luna pięknie z Was dziewczyny
Lamka, chyba też przemyśle zakup takiego curkulatora bo u nas wczoraj było w domu 29 stopni
chyba dlatego Fela była nie do życia.
Jeżowa, dobrze, że z Agatka wszytsko w porządku. I fajnie, że trafiłaś na taką miłą lekarkę, bo z tym różnie bywa
Summer, fajnie, że Ania dała Ci dzisiaj troszkę luzu
Dzisiaj u nas jest znacznie lepiej. Fela znowu jest małym aniołkiem
byliśmy dzisiaj na spacerze w lesie z emkiem i na urodzinowym obiedzie w restauracji i Fela pięknie wszytsko przespała
Ogólnie udany dzień dzisiaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 20:33
pilik, Rucola, emi2016 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dziękuje pięknie za kciuki :* :*
Wszystko jest w jak najlepszym porządku i przeziernosc karkowa i kość nosowa, nawet jakieś przepływy sprawdzał i tez jest dobrze
Pływał i machał do mnie rączka
zakochałam się jeszcze bardziej (o ile to możliwe)
Przestawiam Wam Betuńka (chyba tak będzie brzmieć rodzaj męski zdrobniony
)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9237b4c11a9.jpg
Nadzieja ściskam za Ciebie kciuki
nick nieaktualny, summer86, olik321, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaczorka, Lunaris, Bajkaaa, Nadzieja22, Yoselyn82, Jeżowa, nick nieaktualny, Patrycja20, Phnappy, pilik, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, agulineczka, Sarna84, Rucola, Karma88, JustynaG, nick nieaktualny, Lusesita, Lena21, Angelika83, malka, Flowwer, nick nieaktualny, Sanka, Emiilka, Kargo31, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia kurcze nie wiem do czego porównać.
Według mnie nie jest jakoś bardzo głośny, ale chyba trochę glosniejszy niż standardowy wiatrak.
Siwulec?
Edit. Super, że wszystko dobrze i gratuluję chłopczyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 19:17
Siwulec lubi tę wiadomość