Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siwulec, kciuki mocne!
Minie, super że udało sie zobaczyć KlaręSpóźnione życzenia urodzinowe dla Stasia oraz wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Staś Wam zrobił prezent odstawiajac pieluszki
Rucola, ja w pierwszych tygodniach żalowalam,że nie wzięłam Snuza Hero, bo Ania zasypiała tylko koło mnie w łóżku, ale teraz na noc zasypia w łóżeczku, jedynie koło 5 potrzebuje żeby zabrać ją do nas.
Za to Babysense ostatnio nam zwariował, bo zareagowal dobre 2 minuty po wyjęciu Ani z łóżeczka..Minie Black lubi tę wiadomość
-
Słoń to gryzak gumowy, na kółeczka gumowe kuleczki też do gryzienia- taka zabawka do chwytania do ręki i zawieszka na smoczek. Chciałam kupić samą zawieszke ale opłacało się w pakiecie. Link wieczorem jak się do kompa dorwe bo z tel pisze teraz.
Kaczorka, olik321 lubią tę wiadomość
-
Siwulec kciuki :*
Ja idę ogarnąć Grażynkę i za godzinę jedziemy.lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
A mi się udało zaliczyć IP dzisiaj, bo szanowna panna Agatka była od wczorajszego wieczoru całkowicie nieaktywna... Ale wszystko w porządku, trafiłam na super lekarkę, z tych co to wolą przyjmować tę samą pacjentkę 10 razy "niepotrzebnie" niż o 1 raz za mało. Chciała, żebym została na obserwacji, ale odmówiłam, skoro KTG perfekcyjne, USG perfekcyjne, szyjka zamknięta, choć zdecydowanie krótsza niż dwa tygodnie temu - 3,5cm, ale zrzucam to na inny sprzęt i innego lekarza i się nie przejmuję
teraz uspokojona jadę świętować rocznicę ślubu teściów.
Siwulec i Nadzieja kciuki kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 17:19
lamka, Lunaris, Nadzieja22, pilik, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalevis - Stasiowi też się podoba kokon, mam dowód!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01fa5981df51.jpgblue00, summer86, Achia, olik321, Kaczorka, Izape_91, Patrycja20, Lunaris, Tosia2323, Luna1993, malka, JustynaG, Nadzieja22, Phnappy, pilik, Jeżowa, KateHawke, Karma88, Lusesita, Lena21, Flowwer, Emiilka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kciukam za wizyty:)
U mnie dzień udany, zakupiłam szlafrok i pizamke do karmienia. Wszystko do domu takie trochę z koronką więc +100 do samopoczucia:)
Jeżowa A w którym szpital byłaś? Dobrze ze z Agatka wszystko ok.
Flo jak się czujecie? Kiedy wychodzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 17:58
Minie Black, Izape_91, Bajkaaa, Lunaris, Aga9090, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiem Wam że Reset jest mega
dzięki niej mogłam zalogować się do zusu przez bank (tworząc profil zaufany ze szpitala) i wiem już kiedy dostanę wypłatę z zusu
nie muszę do nich dzwonic:) mega się cieszę
Achia, -Mamunia-, Kaczorka, pilik, KateHawke, Sarna84, Karma88, reset, Tosia2323, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja tak pomyślałam -wiem że to niemożliwe- że wszystkie spotkamy się na wielkim zbiorowym spotkaniu, a każda ma plakietkę z nickiem z forum
na pewno byłoby wesoło
Bajkaaa, Kaczorka, Lunaris, pilik, KateHawke, Luna1993, Rucola, Karma88, Lusesita, Flowwer, Tosia2323, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Ibishka, w takim razie przekonałaś mnie i nie będę kupować chyba w ogóle laktatora. Tak właśnie myślałam, że jak będę wychodzić to emek da mm. Jak to będzie raz na jakiś czas to przecież nic się nie stanie, a nie będę się męczyć z odciąganiem.
Agulineczka, dzięki, że napisałaś. Mam nadzieję, że u mnie też się unormuje. Już mam wrażenie, że jest trochę lepiej niż zaraz porodzie. Ale na pewno powiem o tym lekarzowi na wizycie kontrolnej.
Luna pięknie z Was dziewczyny
Lamka, chyba też przemyśle zakup takiego curkulatora bo u nas wczoraj było w domu 29 stopnichyba dlatego Fela była nie do życia.
Jeżowa, dobrze, że z Agatka wszytsko w porządku. I fajnie, że trafiłaś na taką miłą lekarkę, bo z tym różnie bywa
Summer, fajnie, że Ania dała Ci dzisiaj troszkę luzu
Dzisiaj u nas jest znacznie lepiej. Fela znowu jest małym aniołkiembyliśmy dzisiaj na spacerze w lesie z emkiem i na urodzinowym obiedzie w restauracji i Fela pięknie wszytsko przespała
Ogólnie udany dzień dzisiaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 20:33
pilik, Rucola, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje pięknie za kciuki :* :*
Wszystko jest w jak najlepszym porządku i przeziernosc karkowa i kość nosowa, nawet jakieś przepływy sprawdzał i tez jest dobrze
Pływał i machał do mnie rączkazakochałam się jeszcze bardziej (o ile to możliwe)
Przestawiam Wam Betuńka (chyba tak będzie brzmieć rodzaj męski zdrobniony)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9237b4c11a9.jpg
Nadzieja ściskam za Ciebie kciukilamka, summer86, olik321, Achia, blue00, Kaczorka, Lunaris, Bajkaaa, Nadzieja22, Yoselyn82, Jeżowa, Minie Black, Patrycja20, Phnappy, pilik, Aga9090, KateHawke, Luna1993, agulineczka, Sarna84, Rucola, Karma88, JustynaG, -Mamunia-, Lusesita, Lena21, Angelika83, malka, Flowwer, Tosia2323, Sanka, Emiilka, Kargo31, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia kurcze nie wiem do czego porównać.
Według mnie nie jest jakoś bardzo głośny, ale chyba trochę glosniejszy niż standardowy wiatrak.
Siwulec?
Edit. Super, że wszystko dobrze i gratuluję chłopczykaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 19:17
Siwulec lubi tę wiadomość