Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruth wrote:Olik ja to samO..poszłam z psem, żeby dupsko rozruszać, a tam taki smog..blee
Wróciłam wykapalam się i od godziny zamawiam ubranka dla dziecka
Mam nadzieję, że już gin pozwoli mi wrócić do ćwiczeń, bo aż mnie nosi czasami -
Łucja jest prześliczna. Nie wygląda na wcześniaczka i w dodatku tak spokojnie śpi.
-
Okropnie jest, smogu więcej niż powietrza...
No właśnie się boję że mnie zarazi no ale już nic nie poradzimy niestety... oby nie
Nie wiem jak z taką gorączką w ciąży, wole nawet nie myślec! On cały dzień prawie 39, zbija lekami to tak 37,8-38 schodzi na chwile... dwa dni już, jutro muszę z rana do apteki pojechać mu coś dokupić... -
Pilik, w razie czego gorączkę (powyżej 37,6-38) w ciąży trzeba zbijać. Na początku najlepiej paracetamol, bo jest bezpieczny. Jeśli nie pomaga to do lekarza. Piszę na wszelki wypadek, bo mam nadzieję, że jednak Cię nie dopadnie
My za tydzień mamy uroczystość rodzinną u M., a dziś jak dzwonił to się okazało, że wszyscy chorzy z mega gorączką. Jak się nie unormuje to nie idę, nie chcę ryzykować.
U mnie też dziś dzień lenia - prysznic o 15, a większość dnia w łóżku. Ale po wczorajszym bólu brzucha i pleców czuję się rozgrzeszonami88, Rucola lubią tę wiadomość
-
A ja dziś wymigałam się z imprezy z przyjaciółmi. Chciałam uniknąć komentarzy "czy jestem w ciąży" (chcemy poczekać jeszcze trochę do dzielenia się tą informacją).
Poza tym, jakaś taka zmęczona jestem i miałam ochotę poleżeć w łóżku i odpocząć.
Mój M stwierdził, że nasz okruszek jest leniuszkiem bo lubi jak mamusia się wylegujeolik321, Rucola lubią tę wiadomość
-
JustynaG wrote:A ja dziś wymigałam się z imprezy z przyjaciółmi. Chciałam uniknąć komentarzy "czy jestem w ciąży" (chcemy poczekać jeszcze trochę do dzielenia się tą informacją).
Poza tym, jakaś taka zmęczona jestem i miałam ochotę poleżeć w łóżku i odpocząć.
Mój M stwierdził, że nasz okruszek jest leniuszkiem bo lubi jak mamusia się wyleguje#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
pilik wrote:Kaczorka u nas trzeci dzień bez poprawy wczoraj na wieczór niż go bardzo łamało i tak grupowo niestety to zaczyna wyglądać. Jadę zaraz do apteki po jakieś specyfiki...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyCoś z tą gorączka musi być, bo u mnie też wszyscy 38 stopni. A z racji remontu przenioslam się do mamy, a ona też się zastawila i teraz się modlę, bo zostały mi 2 tygodnie, żeby też tego nie złapać
Co do zakupów to ja teraz będę zamawiać butelki i laktator na ostatnia chwilę. I tak jak przy synu używałam wszystkiego z aventu to teraz cenowo mnie to wręcz przeraża. Chyba tym razem pokusze się o Tommy tippie, bo bardzo przy synu sprawdziła się butla przy kolkach. atrakcyjne w cenie są też lovi, ale podobno dużo szybciej leje się przez nie mleko, więc może kupię jedno na próbę jeśli mały okaże się zarloczkiem ☺ -
pilik wrote:Kaczorka u nas trzeci dzień bez poprawy wczoraj na wieczór niż go bardzo łamało i tak grupowo niestety to zaczyna wyglądać. Jadę zaraz do apteki po jakieś specyfiki...
Uuu, jak po 3 dniach nie przejdzie to koniecznie do lekarza.
Co to za zaraza z tą gorączką tyle osób atakuje!?
A mąż ma tylko gorączkę?
Aiwlys - a nie chcesz karmić piersią?
Powiem Ci, że u nas przy kp butelki i smoczki leżą i się kurzą.
Może na początek weź tylko laktator. Do niego zwykle dołączona jest jedna butelka.
Ja mam LOVI. -
nick nieaktualny
-
Ja czekam na laktator elektryczny Lovi, powinien jutro przyjść. Niestety zanim ja go sprawdzę to Ty aiwlys będziesz mieć już dwumiesięcznego bobasa
Mi się marzy karmienie piersią + odciąganie do butelki, aby i tatuś syna karmił. Jak będzie - to się okaże, ale plan na 1-2 karmienia z butli dziennie jest.